Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok hamaratsın yenge şanslı:)
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()yakan yakana :))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Onsa grafiği bakarken kaç kere pilavı yaktım bana sor Polat:))kimin helvasını yiycez:))
@Çakarkeyf Polat onsu bizi takip ederken helva yapıyormuş fıstıklı mı dondurmalı mı acaba ellerine sağlık:))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bildirimden yazınca görmedim efenim; her daim bir adım öndesiniz Ateş atı:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()nasıp hocam illakı fırsatlar gelir, kısa ve öz olarak ons Altın 461x uzerı kalıcılık önemli.4738 önemli bir direnç,4837 uzerınde başka boyuta geçer rakamlar hayssıyet içerir
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Tam da nakit geçmişti elime, nasip.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık hocam, fibomda ortalamasını almış ilk direnç 4687.5 selam eder:)) ve reg. kanal direnci hani şu uzun vade 2078 onsadan gelen kanal..
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()yazdım çok geriden geliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()rsi da uyumsuzluk yok hocam, çekilme olur ise alt destek leri 4635 ve 461x ler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dirençler yakın sayılır..
Form. fiyat hedefine grafikten mi bakalım siz yazarmısınız;
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Oralara gitmeden çekilmeler olur mu üstadım?
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ons altın da ara dirençler 4678-4695 @16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ons Altın için tam rakam veriyorum 4.837.36 da düşeni kırar aynı zamanda bu rakam formasyonun ilk fiyat hedefi dir
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Eyvallah dostum bilgi için teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Formasyonları sayenizde öğreniyorum teyit için de fibodan destek alıyorum ikli kombin, taşı tuğlası sağlam olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ons altın 4s de 4738 de direnci var fm fıyat hedefi daha yukarılarda @Engin7734
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hoş bulduk tşk ederim üstadım, fıbo sızde ben formasyonlarımın takıbındeyım emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hoşgeldiniz değerli üstadım, sarı lacivet ho. direnç anlık 4751.7
Yeni Fibo %50 4758.7 orayı alacakmı direnç mi diye soruyor diye anladım Engin hocam @Engin7734
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Dostum bakmadım yeni müsait olabildim şimdi tşk ler @16paramıknatısı @_Kafkas_
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Senin kafa dünkü içtiğin çayda kalmış alemsin polat:))
@Engin7734
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()4720 e kadar atar mı derinliği net göremiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Size yazıyorum düşmüyor üstad, elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons Altın kısada 4586.5 4602.9 fibo direnci
Ho. 4610 anlık üzerinde kalıcı kapanış önemli günlükte rsi yukarı kesti ama %50 seviyesi üzerinde tutunacakmı takip..
Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (21 saat önce)
Bende eski uzun vade fibonacci 4586.5 yenisi 4602.9 kısada önemli direç ayrıca 100 ema 4610.5 anlık dirençler kombin yapmış beton gibi:) diye geçen haftada belirtmiştim..
4516.2 4540.7 destek
Yukarda 4687.5 reg. kanalına atar
4742.7 karar direnci
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Boyun bölgesi üzerinde kaldıkça ons Altın da pozitiflik devam eder
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Hoşbuldum Abimmm :) Nasılsın?