Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Kısa vadeci uzun vadeci diye ikiye ayrılan sistemde birisi uzun vadeciler arada derin düşüşlerde yada oynaklık olduğunda pişmanlık yaşar keşke satmasaydım parayı cebime koysaydım diye
Kısa vadeci kademeli alım yapar yükselişte pişmanlık yaşar daha çok alsaydım diye ama finalde para her zaman cebindedir düşüp gezindiği yerde bile al sat yaparak zararı ortalaması kapatır
seteratain için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Valla yanlış anlaşılmaya müsait yazmışsın kardeşim. Neyse önemli değil.
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()@Evinizneisterse yorumunun üzerine bu konuda daha net başka bişey yazılamaz.
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Al sata göre söylenir mimarlar al sat yaptıkları için gördüklerini yazmaları doğal onla beraber yol alanda peşinden gider uzun yatirimci takip etmez ekleme yapar varsa olağan ama yanlış anlaşılır kişinin durumunu bilemezler ben böyle yapıyorum siz bilirsiniz gibi
0BeğenmedimŞikayet
seteratain ()işte örnek :) ben kendi tekniğimi izler kendi alımımı yaparım zaten... ama yapmayan burda bi yardım fikir bekleyenler etkilenenler var örnek Sen :)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Ben ne söylüyorum sen ne anlıyon?
silver_man_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seteratain ()tabiki veriyor ama kime bu sınırları her an takip edip teknik bilgisi olana ki onda bile 61-73 usd arası yükselişte aldığı karı alamıyor çünkü al sat birde vergisi komisyonu var bu işin.. bu risktir bunu diğerlerinden etkilenip yapmaya çalışan , bilgisi olmayan insanlar ''bende yapayım'' dediği anda kaybetmeye başlıyor zaten.. onlar kazanamıyor malesef :)
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Valla kardeşim kimsenin lafını dinlememek lazım başkada bişey demiyorum bu korku salanlarıda Allaha havale ediyorum. Bunlar yüzünden 61 onslardan alıcakken alamadık daha yukardan almak zorunda kaldık.
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()98 sen satıp 99 dan alıp 105 den satması şimdi 103 den alıp belki 106 ya satması kâr vermiyor mu yani?
0BeğenmedimŞikayet
seteratain ()işte dün tam da burdan bahsediyordum 88 den aldım 98 den sattım diyenler 98 den tekrar alamadı...61-70 usd arası toplamak isteyenlere de mani oldu.. Demiştim 68 usd altını son düşüşten sonra vermeyecekler...105 gelir diye şimdi 84 usd ların küçük düzeltmelerle gelmesi lazım..
0BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Birader sen iyi misin? 64 hatta 61 dolar a kadar düşüş olabileceğini söyleyenler insanlara iyilik mi etti kötülük mü sence?
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Demek istediğini anladım kardeşim tamam çok sağol hayırlı bereketli kazançların olsun.
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heisenbergg1 ()Vebal kimin umurunda herkes parasına bakıyor
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Evet kimse bize zorla al sat demiyo belki ama bunların yaptığı olumsuz yorumlardan insan ister istemez etkileniyo almak isteyen daha düşcek diye alamıyo elinde olan param daha fazla değer kaybetcek diye zararına satış yapıyo hep bunların yaptığı olumsuz yorum ve grafikler yüzünden büyük vebaldir bu başka bişey değil.
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()yukarıdan aşağı gelen çizgi düşüş trendi çizgisi, oraya gelip aşağıda dönebilir, 77.80 onsa denk geliyor, oraya varmadanda aşağı dönebilir, veya düşen trendi yukarıda kırabilir, bunu kimse bilemez, bence alım olacaksa trend yukarı kırarsa emin olunursa alınabilir.
1BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Arkadaş burada herkes kendi fikrini beyan eder sen o fikirleri akıl süzgecinden geçirirsin hangisi sana uygun geliyorsa ona göre hareket edersin ! ! ! Kimse size zorla bir şey aldıramaz ki ! !!
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım kardeşim cevab için teşekkür ederim hayırlı kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bu tepki yükselişide olabilir, yukarı kırarsa durum değişir, temennimiz yukarı kırarsa, ama düşüş çizgisini kkıramazsa aşağıya döner, ne olacağını kimse bilemez
3BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Bu grafiğe göre 87 onsa çıkcaksa neden diğerleri hep yükseliş bitti artık yükselmiycek düşüş trendi başladı 77 onsa zor çıkar dediler bunlar yüzünden insanlar almaya korktular zararına sattılar yazık bu vebal değilde nedir şimdi?
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Manüpüle ede ede kırar ıllki... Altın da kırılma beklenıyor... Bıze Sadece zamn v sabır gerekıyor
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Düşeni kırmak biraz zor gibi ama kırdığında düşüş tendide bitmiş olur. Zor ama inşaAllah, bütün arkadaşlar tersten çıkar.
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()İnşallah elıne sağlık