Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109.02528 den küçük bir miktar daha sattım cok parcali çikişa devam inşaallah petrol fiyatlarında tekrar yukarı hareket var. Anlaşma maddeleri zor. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()104,46232 den küçük bir satışla başladım yukarı doğru azar azar çok parçalı satışa devam. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@İda sürekli takip edemiyorsanız ve alttan toplayacak paranız varsa satmanızın bir mantığı yok çünkü geri yerine koyamayacaksınız. 2026 15 Mayısa kadar bekleyin isterseniz. Ben de en son 99,40 tan geri alım fırsatını kaçırdım. Bahsettiğiniz alttaki yorumda o ana kadarki gelişmeler ışığında ne kadar uzatabilir etkileyebilirler bilmiyorum ama kısa süreceğini kısa bir süre sonra 122 TL altında alım fırsatı vermeyeceği noktasında düşüncemi yazmış ve 96,50 ye kadar da alımlarımı ve satışlarımı paylaşmıştım fiyatta gevşemenin devamı halinde fulleyeceğimi de eklemiştim. Fiyatta gevşeme devam etmedi. Her seferinde hızla yukarı döndü. Savaş konusunda ısrar devam ederse tekrar alttan fırsat verir. Aşağıda 99 ve 81 TL den alım yukarıda 114 ve 123 TL den satış emirlerim var. Bu hedefler gelmeden de bu gün veya yarın bir miktar daha kâr satışı yapa bilirim. Alt yorumda yazdığım gibi gene kâr yazan parçalarla kısmen al sat yapıp çoğunu elimde tutarak devam bütün işlemlerimi anında paylaşıyorum inşaallah. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()106 TL ye kadar da satış fırsatı vermiş. 19 Mart 25 Mart aralığında gümüş önceki seviyeyi tekrar görmüş Altın ise zayıf seyrediyor şu ana kadar al satla devam etmek doğru tercih oldu. Manipulasyon bir süre daha devam edeceğe benziyor. Gene acele etmeden kâr yazan parçaları kademeli satıp geri dönüş yakalanan yerde de üzerine TL ekleyerek geri almak suretiyle gümüş toplamak mantıklı görünüyor. Elinde malla bekleyen de alım yapmadan bekleyen de sadece zarar ediyor. Piyasaya sürekli yayılan aldatıcı çelişkili manipülatif açıklamalar a bakarak Haziran 2026 sonuna kadar bu durumun devam edeceği kanaatindeyim. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda yukarı kademeli satış emri giriyorum yazdığımda manipülatör arka arkaya üçüncü eksiyi vermişti ben de bu eksileri hatırlatırım demiştim. Yanlış yönlendirme yapmadım tepkide satış yapan 88 TL den alım fırsatını buldu eksilere devam et ben tek hesapla buradayım inşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Her yazdığıma eksi verilmiş 96,50 den de alım emrim gerçekleşmiş. Son kademe için bekliyorum. Daha sonra bu eksileri hatırlatırım. Ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aldığım parçanın oldukça aşağısına indiği için ve sürekli takip edemediğim için yukarısına doğru da kâr yazdığı seviyeden itibaren kademeli satış emirleri giriyorum, Ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Banka zaten 99,59 e satıyor ekrandakinden 40 kuruş aşağı
gercekler2026 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gercekler2026 ()100 lira altı gelir mi hocam sizce
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tepkisiz bir şekilde aşağı inmesi hoş bir durum değil ve risk taşıyor ayrıca banka ekrandakinden 35 kuruş daha aşağıdan satıyor ben gene de risk alıp sondan bir önceki
kademe 96,50 den daha fazla alım emri verdim. Alım gerçekleşmezse önce girdiğim kademenin kâr yazmasını bekleyeceğim inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet acele etmeden ve dönüş yakalanan yerde de bir kısmını kademeli satıp geri dönüşte de artan oranlarda ortalama düşürüp yerine koyarak devam inşaallah. Daha önce 98,50 alış emri vermiştim 100,98 den yukarı dönmüş 136 TL ye kadar defalarca al sat fırsatı vermişti. Düşük maliyetle mal toplama zamanı ytd.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Kademe alıma devam ozaman sağ olasın.
1BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Manüpeli òrün ne olcagını hic kimse asla tahmin edemez yönünü asla
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Cevap vermeden edemedim ben bu işi banka üzerinden yaklaşık altı senedir yapıyorum. Bu filmleri çok gördüm beklenmedik gelişmeler oluyor nereden döneceğini kimse bilemez zaten düşen bir şey de yok 34 TL den anormal hızla 170 TL ye kadar kasten çıkarılmış şu an 108, dip beklemem fiyat gevşedikçe daha çok alır, daha önce yaptığım gibi gene dönüş yakaladığım yerde birazıyla alsat yapıp ortalama düşürerek ilerlerim. Yukarıda mundar olan mal elde tutulmaz diyerek 168,85 TL ye kadar satıp 162 TL üstü de ful TL ye geçen de benim şimdi de gerekirse al sat yaparak ful de gümüşe girerim. Sonra istediği yere düşsün aşağıda kalamıyacağını düşünüyorum ytd.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam düşüş olmayacakmı sen mal alıyorsun yön neresi sence nediyorsun
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()108,30 dan alım emrim gerçekleşti. Ytd Aşağı artan oranlarda toplamaya devam inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()kuvet
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Hangi bank kulaniyosun
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()108,30 dan alım emri verdim aşağı doğru artan oranlarda toplamaya bir kısmıyla da al sat la ortalama düşürerek devam inşaallah. Al satlar sadece genel ortalama değil parça üzerinden. Genel ortalama Altın daki çıkış ortalamayı yükseltir tekrar aşağıdan alındığında genel ortalamayı aşağıya çeker ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()111,78765 ten bir kademe daha aldım artan oranlarda alıma birazıyla da çıkış giriş yaparak ortalama düşürmek suretiyle toplamaya devam inşaallah ytd.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Son iki günde çok al sat fırsatı verdi kaçırdım. Abraham lincoln den sonra Gerard Ford uçak gemisi de nasıl olduysa çamaşırhanesinde yangın çıktı diye Girit e çekildi. Herkesten yardım istediler Ne Avrupadan Ne Dünyanın herhangi bir yerinden ne de Natodan destek alamadılar. Hürmüzden sadece yuan kullananlar geçebiliyor. Ne kadar uzatabilir etkiliye bilirler bilmiyorum ama kısa süreceğini kısa bir süre sonra 122 TL Altın da alım fırsatı vermeyeceğini düşünüyorum. Nasıl ki en tepede mundar olan mal elde tutulmaz diyerek ful TL ye geçtiysem fiyatın aşağı gevşemeye devam etmesi halinde artan oranlarda gümüş alıp ful gümüşe geçerim tabi çoğunu elde tutup kâr yazan parçalarla kısmen al sat yapıp ortalama düşürerek. En son alımım 113,50 TL idi Ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114,72069 dan aldıgimin birazını 119,22915 den sattım yukarı devami halinde bir kısmini daha kademeli satarım inşaallah, böyle aşagı yukari hareketler olduğu surece de bu şekilde düşük ortalama ile eldeki mal miktarını artıririm inşaallah bu fiyatlar buralarda kalmaz bir kaç hafta icinde daha üst seviyeleri görür kanaatindeyim islem miktarını artirarak devam, gördük ki fiyattaki gevşemeler alım firsati oldu para yükselirken değil duserken kazanilır ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En son 120,94283 satış yapmistım 114,72069 dan tekrar alım yaptım. Aşağı ciddi gevşeme olursa artan oranlarda abanırım ytd.
0BeğenmedimŞikayet
irfan1 ()hocam 1. kademe 113 ons 2. kademe 110 ons 3 . kademe 106 ve 4. kademe de 102 ons iken dolar ile alım yaptım. ve burdan tekrar yukarıya döner diye düşünüyordum. fakat tersi oldu ve büyük bir düşüş oldu bildiğiniz gibi 70 usd lere kadar düştü. şimdi benim zararkes seviyesi kaç ons olmalı idi ve o değer geldiğinde aldıklarımın hepsini o zararkes seviyeden satmalımıydım?
bu 4 kademe alıma göre zararkes seviyesi kaç ons idi. çünkü ben gümüşü dolar ile alıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()13 Ocaktan beri 119 TL Altın da kalamamış ve yukarı sert dönmüş. Fiyattaki gevşemelerde aşağı doğru artan oranlarda alınıp bir kısmı satılmak suretiyle eldeki mal artırılırken ortalama düşürülerek devam etmekte fayda var. Alt seviyelerde gram ortada geri dönüş ihtimalinden dolayı hem gram hem TL üst seviyelerde de geri dönüş ihtimali yüksek olduğundan sadece TL artırarak devam inşaallah. Toplamda gram eksiltmek gibi bir şey düşünülemez sonucu sadece zarar ve enflasyon karşısında kayıp olur. Şu ana kadar dolar TL zayıf hareket ettiği için dolarla işlem yapanlara zarar yazdı. Ytd.