Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Belki . 2. Tl daha yukarı atabilir rasyo kaynaklı
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()115.21146 dan küçük bir parça sattım gene bir parçaıı dörde bölecegim kâr alarak devam edeceğim ama bu sefer 1 2 3 4 katı olarak ve fazla ara vermeden ilerleyecegim inşaallah iki gün kaldı topladığimin % 30 unu satacağım haftaya duruma göre degerlendireceğim inşaallah. ytd @İda üzüldüm kardeşim ne olduğundan haberim yok biraz evvel geldim.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben de koptum malesef! Size sordum tam alacaktım... Dün eğitimde yaşanan korkunç olay bugün katlanarak Maraş ta yaşandı :(((
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet parçalı olarak bir kısmı alınır o satılmadıkca da aşağidaki kademenin altı beklenir ytd.. Sattığimin dörttebirini 112.60 civarı alacaktım ben girene kadar döndü gece tedbir olarak 117.50 ye emir girmiştim gelmemiş 123 teki emrin de süresi dolmadı o da duruyor. Uyanık olsaydım biraz satardım. Ben bütün işlemlerimi zaten anında paylaşıyorum imkân olursa bu hafta topladıgımın % 30 u nu satacağım en az % 70 ini tutacağım inşaallah. Ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey 113.65 i geri aldığınızda yazar mısınız? 116 civarı satılan bu civardan geri alınır mı yoksa biraz daha beklenmeli mi?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En iyisi kârın bir kısmını artan oranlarda almak geri dönüste de yerine koyarak eldeki malı mümkün oldugunca muhafaza etmek. Ytd. Kimi de sözde makastan sikayetlener kafa karıştiriyor bir günde 10 TL yukarı cıkti 20 TL den fazla iniş çıkıslar gördük küçük zararkeslerle başlayan eksiden artıya geçti buradaki manipülatörlerde farkli hesaplarla girip saçma boş yorumlar yaparak aylardır zarar vermeye devam ediyorlar.
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Artık alıştı dünya bunun bu manipülasyonlarına pis herif
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113.65466 dan dordüncü kücük parcayı da sattım. Yavaş yavaş miktar artirarak kâr almaya geri dönüş yakalanan yerde de yerine koymaya devam simdilik oran % 70 tut % 30 al sat cok parcalı islem insaallah ytd. Sahtekar iki gün icinde görüşebiliriz demiş Persembe Cüma hafta sonu gene manipulasyon. Ytd
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bir parça satış yaptım emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler. @REŞAT12 bey 119 geliyor galiba... Ben buradan parça çıkmaya hazırlanıyorum. Ancak fırsat bulabildim.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İsrail müzakere günü Lübnan a saldirdı yukarı tepkinin devamı halinde yukarı doğru yavaş yavaş artırarak eldeki malı fazla azaltmadan kâr almaya geri dönüş yakalanan yerde de yerine koymaya devam yukarı tepkide amerikanın kendi hazine bonolarını kendisinin satın alması ve dünyanın artan yepkileri ve ekonomik lojostik stratejik sıkıştırmaları etkili oluyor ancak bütün dünyaya verilen ekonomik zararın telafisi zaman alacak. Sadece Japonya 360 günlük petrol stoğuna sahip Çin ve Rusya da etkilenmiyor. ytd
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sahte kabadayı bu gün Çin gemisi eskortları eşliğinde amerikan gemilerinin gözunün içine baka baka eskortları eşliginde sözümona ablukanın içinden geçmiş, hiç bir dediğini yapamiyor palavradan başka bir şey yok. Ücuncü küçük parça satıs icin bekliyorum ytd
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()111.3665 ten geri sattım yavaş yavaş miktar artırarak satışa geri dönüş yakaladığım yerde de alışa, kâr alarak devam inşaallah ytd.
1BeğenmedimŞikayet
MALATYALI ()Abd. Başka. Caresi. Yok mecburi anlasma gitcek. Abd sadece. korku panik yaratma çalısiyo. Govde göşterisi
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İran deniz kuvvetleri Amerikan gemilerini geri dönmeye mecbur etti amerika ikinci tur görüsme planlıyor Türkiye devrede. Ancak rahat durmazlar yukarı tepki durunda yavaş yavaş miktar artirarak satışa geri dönüste de alışa devam inşaallah petrol 98 dolar civarına düştü. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aldığım kâr yazınca satıyorum sattığim kâr yazınca alıyorum sadece oran değışir aşağı geldikce daha çök alır yukari dogru da daha çok satarım artık beklemek yok ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Bereketiniz bol olsun değerli hocam biz bekleyelim bakalım kaçırırsak alımı size uzaktan el sallarız artık.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gecen hafta başladım bir parcayi dorde bolup cok parcali isleme yarısini satabildim ikinci parcayi iki kere girdim iki kere çiktim. Yukari da gitse aşagida yatay da devam etse sonrasinda inşaallah miktar artirarak ilerleyecegim başka care yok ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Mundo ()Hangi banka kullaniyonuz
0BeğenmedimŞikayet
Duza13 ()Ben sattim sen aliyorsun helal olsun farkli dusunceler iste.
1BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Cesaretinizi alkışlıyorum değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()106 27018 den geri aldim aşagi yukari devam inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Parçalar kaç kg hocam senin
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()109,15298 den bu parçayı tekrar sattım aşağı yukarı aşağıdan satılanı yukarı yukarıdan alınanı aşağı çok parçalı küçük işlemlerle devam inşaalah ytd. Yahunun lübnanla müzakere talimatı verdim açıklamasıyla fiyat yukarı hareket etti hiç bir zaman güvenilmez yukarı devamı halinde satış dönüş yakaladığım yerde de alış küçük çok parçalı işlemlerle pazartesiye kadar devam inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()107,36986 dab bu parçayı geri aldım aşağı yukarı devam inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@REŞAT12 bey şu an bir kısa boşluk buldum bir parça çıkış yapayım mı.. Sattığımi geri almak koşuluyla burası uygun mudur sizce? Siz 111 den satış yaptınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Aldı bile)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Şu an gümüş düşüyor ya Altın a destek atıyor. Birazdan borcu alır )) ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben herkes korkarken aşağı dogru fazlasıyla topladım elimde yeterince o zaman da manipülasyoncular sürekli eksi verdi. Elimde yeterince var tedbir olarak küçük çıkıslar yapmaya devam ediyorum. Ytd. Telavive roketler devam ediyor. Bu arada sağ ol.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hocam sen bari yapma )) ytd. Biliyorum piyasa herkesi çok ürküttü. Bereketli olsun