Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()116.83971 den geri alım firsati vermezse son parcami sattım % 70 lik gümüşe dokunmadım haftaya yukarı devamı halinde kademeli kâr almaya devam insaallah. Iran ateşkes suresince Hürmuz acık dedi ateşkes suresi dolmak üzere. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()115.20007 den biraz daha sattım yukarı devami halinde fazla beklemeden biraz daha satacağım bu hafta % 70 dokunmayacağım yukarı devamı halinde haftaya da dönüs yakalayana kadar çök parçalı kâr alarak devam inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gece fiyat 112 TL ye yakın seviyelere kadar indiğinde banka alım fiyatını yüksek tuttu yukarı tepkide de ekrandaki fiyatın 26 30 kuruş aşağısina satıyor. Biz satmak istersek çok daha aşağıdan satabiliyoruz. Şu an ekranda 114,38 banka 114.11 den satıyor Cuma Pazartesi hep ayni numara Pazartesi sabaha kadar makası açiyor Cuma da akşam fırsat verirse degerlendirmek lazım % 70 tut % 30 al sat haftaya yukarı hareket olursa kâr almaya devam inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113.05933 den sattım. Yukarı tepkilerde artan oranlarda satış geri dönüş yakalanan yerde de alış devam inşaallah yarın cuma ytd. Bir yandan tehdit şantaj baskı saldırı bir taraftan artan yığınak abd uçakları israilden harıl harıl yakıt ikmali yapıyor kimse bu ateşkesi yutmuyor. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Tbrikler yorum güzel ustad
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()112, 53616 dan bu parcanın ücte birini geri aldım âşağı geri toplamaya yukarı dogru da artan miktarlarda satmaya devam inşaallah gene hafta sonu manipülasyonlarla getiriliyor almadan satmadan bekleyen kaybetmeye devam ediyor. Fiyattaki oynalalar gene normal kuru olanlar dahil kazanma firsatı verdi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()bir haftadır şehir dışındaydık kendi fuarımızda. bu sinsi gümüş doldura doldura gidiyor bakalım neler olacak. bende şu geçen haftadan bu haftaya neler yapmış ona bakıyordum.
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet o da doğru. O zaman satma torosu. Köyde falan iyi iş görüyor :)
@Piyasaya_takipcisi
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi merhaba hoşgeldin sayfaya indikatör ne diyor
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Toros tüplü az yakar çok kaçar:)
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Toros iyidir de yakıt pahalı :)
Mantıklı. Sat torosu bağla gümüşe :)
@Piyasaya_takipcisi
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()orası gelirse çok şey sattırır dikkat et :)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Orası gelirse toros da satar alırım:)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Görüşüne saygı duyarım.
Ama dolar 45 TL ons 67 dolar bile olsa gram 97 lira yapar. Yani 100 liranın altı imkansız modu daha açılmadı. Büyük ihtimalle sene sonu dediğin olur.
@Piyasaya_takipcisi
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()90 tl rafa kaldırdım artık 104 belki bir umut dolar 45 geçince yüz tl alti bitecek zaten
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Evet 79 81 gelmesi gerekiyordu şimdi bende o bir haftalık boşluğu inceledim longlari hiç kesmeden sincice doldura doldura ilerliyor dediğin gibi üstte rakamlar ama en büyük tehlikeye dikkat et kurban bayramı tatili 9 günlük tatilde 5-6 gün onlara çalışacaktı bu çok uzun bir süre manip yapmak için çok fazla zamanları olacak
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun teşekkürler. Evlatlarımız canlarımız meslektaşlarımız gitti:((( Kaldığım yerden çabalayacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Kısada ise beklediğimiz gibi oldu diyebiliriz. Yukarıya 79'a sürdüler. Şimdi bakalım ne olacak :D
@kod007
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Hoşgeldin :)
Dün en son yaptığım analiz bu;
Dolar TL yavaş yavaş ilerlediği için Gram TL de dip rakamı yükseliyor. Ons bazında 77-78 sağlam direnç bölgelerinden biri idi geçti. Şimdi 4 saatlik ve günlük kapanış takip edilmeli. Üstte 84 dolar direnci var. Daha sonra 87 var. En tepede de 95 dolar var. Oraya kadar olan yükselişler bile ters flama beklentimi boşa düşürmez. Bu öyle bir iki haftalık bir oluşum değil aylar sürer demiştim. Özetlersek; 84-87 ve en tepede 95 var. Hepsinden de dönme ihtimali mevcut. Bir kere daha dip yapmadan asıl ralli başlamaz. Ons olarak 50-60 dolar arasına gram olarak ise DOLAR TL yükseldiği için 90 lira civarına son bir dip yapıp oradan zirvesi olan 120 dolara ve daha da üstüne gidecek diye beklerim. YTD
https://altin.in/gumus_sihirbazi
@kod007
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()ne bilim yeni yüzler gelmiş :) iyidir. taze kan gelmiş. durumlar nasıl 1 haftadır şehir dışındaydım. ne olur gümüşün hali nice anlatta boşlukları dolduralım :D
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()O da ne demek tahtacı? :D
@kod007
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()ne oluyor sayfa yenilenmiş :D
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()He tamam :)
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Sorduk yazmadı :)))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Marjsız anlaşmış demek ki :D
Bana ne diyon ona sorsana mübarek :)
@Evinizneisterse
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Değip kaçan rakamda hiç marj olmuyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Daha demin değip kaçtı ya :)
@Evinizneisterse
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()113.69 rakamını ne zaman aldınız!
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113.69728 den bu parçayı geri aldim asaği yukari devam inşaallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Olabilir geçebilirde hangi kademede dönüş yakalarsam aza çoga bakmadan kısmen de olsa geri alırım. Bu iniş çıkısları seyretmenin bir manası yok para değer kaybediyor ve ayrıca inip çıkmasını seyretmek olmadık yerde elde olanı satıp zarara girme sonucunu doğurur hiç bir zaman al sat yapmadan beklenmez sadece oran değisir getekirse üstten alınanın birazı yukarı tepkide kademeli satılıp donüs yakalanır alttan satılan da daha yukarıdan azar azar al satla geri toplana bilir. Ytd
MALATYALI için cevaplandı (yorumu göster)