Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Sagol kardeşim hayırlı sahurlar
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Hayırlı geceler
Hayırlı sahurlar Allah kabul eylesin inşallah
sbars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Sagolun iyi geceler saygılar hocam :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bozmayın moralinizi de duruşunuzu da Ramazan sabır ayı dilimizlede oruç tutuyoruz Size beğeni hakkım bitmiş Alt yorum - layk düzeltirmisiniz @Azraa_ @Yön_Kuzeydoğu @Mekanize_15 rakip takım değilsin dimi kardeş:))
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Evet ya yazık oldu mücadelemiz güzeldi iyi oynadık ama olmadı:( biri boş yaptı burda neyse yemedim ama uymadım degmez:) karakterimizi kimse için bozmayız
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Katılıyorum:))Sağlık olsun herşeye rağmen güzel mücadele verdik:)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Sağlık olsun bozmayın moralinizi iyi geceler saygılar :) Renklerimiz yeter kıskananlar çatlasın:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Son dakka beklenen 1 gol daha gelseydi ne olurdu Moralim bozuldu:))
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Teşekkürler kardeşim iyi geceler :) saygılar
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Şahsen benimde pek umudum yoktu fakat yine ağzımiza balı sürdüler bakalım:))
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Tamam hocam söz bundan sonra rakam yazmıyorum
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sormayın sakatlanan oyucular var diye çok gergindim haydi 1 gol daha totem yapalım:))Sarı kanaryaya çok Yakışıyor:)
-1BeğenmedimŞikayet
sbars ()Renklerine kardeş aşık olamayan bilemez:))
Ozer_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Bende verdim kardeşim nacizane tavsiyem rakam belirtme kardeşim ay gün vebale girmeyelim bashardan digerlerinden farkımız olsun yinede sen bilirsin ben dostane söyledim
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Evet izliyorum hasta etsede renklere aşıgız:))
1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()saygılar bizden 3 like verildi
27.02.2026 cuma
hayırlı cumalar dilerim herkese
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Çakarkeyf alt yorum anlık canlı canlı nasıl goll:))
2BeğenmedimŞikayet
sbars ()Gönülden tabiki saygılar hocam ayrıca teşekkürler:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Mc var izliyormusunuz Sarı lacivert te dua et penaltıyı atalım diycektim goolll:))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bizde layklar gönülden borç kabul etmeyiz efenim:))
Dün attığım ons Gümüşte sarı lacivert HO. destek dirençler ve fibonacci % 50 seviyesi güzel çalıştıysa bu bana yeterli:)
2BeğenmedimŞikayet
sbars ()3 like borcumu ödedim teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()16paramıknatısı
(24 saat önce)
Bizde balinaları rsi den grafikte mumlardan takip ediyoruz şu an tam zirveden düşen kırmızı trend çizgisine mumlar yığıldı daralan üçgen içinde sıkıştı kırılım için hacim lazım Ons 5182.8 5141.6 destek 5121 reg kanal desteğimiz altı üstü önemli
Ho. 5250 direnç zamansallıkla değişir üzerinde kalma mücadelesi veriyor
Beraalya için cevaplandı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Çiçeğim, mumlar daralan üçgenin dibine kadar dantel gibi dizildi sıkıştı zaten grafiğe manşeti öyle atmıştım; )
Haftalıkta incelersek SAR örümcekleri hala üzerimizde baskı ve oyalama sebep oluyor..
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Günaydın çiçeğim.. Bir süre daha oynalanacak gibi geliyo bana umarım yatırımcıyı sevindirir
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Wooow merak ettim Bayram gelsin Bursa lodosuna yakışır:)) Bende grafikte bayramda bir jest süpriz düşünüyorum Angara ayazına:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Grafikte inşallah hazırlarım ; ))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sağolsun üstadım.. Aç susuz grafik analiz paylışıyoruz bayram şekerimi hazırla:)))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sağ olun sizinde emeginiz calismalariniz sayfaya katkınız değerli