Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Merhaba Bu ons fiyat mı hocam tl mi
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()şimdi dümdüz gitmez .. satarlar . tekrar alırlar . günde milyon adan işlem açar kapatır .. bu mumlara yansır .. bir mum kaç dolar . bir basıt mum değil ..
73...78 destekler ..92..99...103 dirençler .. ytd
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Siz herkes gibi durmadan yorum yapmıyorsunuz yine gerekli zamanlarda bildiklerinizi paylaşıyorsunuz bunlar böyle zamanlarda daha kıymetli hale geliyor usta dediğin böyle olur çırak her işe koşar usta profesyonel işe bakar emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()78dolarami gelip sonra bu rakamlarmi olur diyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()99 a daha çok önem veririm .. Altın oran çünkü .. pas geçilmez .. ytd
Ünal72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()allah onu taş eder, sana mı kopyacı dedi abla :)))
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()103 veya 106 gelir mi diyorsunuz
-1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()kopyacı demişti .. sabah taklacı kuşa döndüm :)))
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()ha ha . :)))
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sağlon .. evet o 85 hedef olan 15 dakikalik idi .. şimdi 4 saatlikte var 103...106 ye denk geliyor bakalım.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EskilerBilir ()Hayranlarınız var ne güzel. :))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()belki bişeyler öğrenir ilk defa doğru yolda :))
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Tobo hedefiniz gelmiş tebrik ederim belki arada kaçtı gibi ama ben görmüştüm grafik paylaşmıştıniz 85hedefli
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()O arkadaşta kavga etme hastalığı var bence
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()siz değil ..
hayalet adam . bugün grafık atan benim burada .. durmadan eleştirdiğini gördüm . :))) DEMEKKİ çok iyi takip ediyor beni :)))
EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()bugün yarın bilmem .. amma 78 lere geri çekilirse sakıncası yoktur .. esas hedefim 99 benim .. ytd ons gümüş
Başakozcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Hocam çin yarın gümüşü düşürür mü. birde öğleden sonra dusermi bugün bastırmaya calisirlarmi
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Bu yükselişin habercisimidir?
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EskilerBilir ()Ne bileyim bir an, üzerinize bir şey alındınız gibi hissettim.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yok .. bir şey demeeniz ki :)
EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Aynur abla emeğine sağlık siz hala 99ons bekliyor musunuz birde grafiklerin Altın a kısa da olsa düşüncenizi belirtir misiniz teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Aynur hanım işi bilmeyen acemi arkadaşların anlayacağı dilden çizdiğiniz grafiklerin Altın a olası ihtimal açıklamaları da yazsanız da onlarda nasiplense
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Elinize sağlık aynur hanım. sizin grafikler de çok iyi baya bilgilendiriyor insanı.
2BeğenmedimŞikayet
EskilerBilir ()Aynur hanım ben emeğe saygı duyarım.
Sizide izliyoruz, labubalilikten uzak oturaklı bir hanımefendisiniz.
Sakın yazdığımı yanlış anlamayın.
1BeğenmedimŞikayet
Mollakasım_ ()Elinize Sağlık hocam buyuk dususden önce sizin yazdiklarinizi okudum burdan Altın a gecilir yazdınız sürekli sayenizde baya bir karı elde tuttum
1BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Hocam siz var olun
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Daha iyisini çizen varsa çizsin açıklasın öyle konuşsun. Tabi donanımları varsa bi de o var.
1BeğenmedimŞikayet
heisenbergg1 ()Bilmeyen alay eder. Biz seni takip ediyoruz abla emeklerin için teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sağlon .. çalışır çalişmaz ben yine çizerim .. alay eden var olsun ..
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)