Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1474 06:16:42
EUR 51.0675 06:16:42
USD 44.4744 06:16:42
ALTIN ONS $4566.4650 06:16:42

Grafiği gönderen: Aynur1

xagusd haftalık

79.30 üstüne atarsa bile iyidir ..

haftalıkta 9 ema üstü ..

Yorumlar (65)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Manga ()

hocam Tam takibimdesiniz. elinize emeklerinize sağlık

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

23ayhan ()

İyi günler aynur hnm siz 92veya 95 gümüş ons tamı çıkmayı düşünüyorsunuz teşekkür ler

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

her kesin uzun suredir takip ettiği indikatör farklı olabilir ve farklı rakamlar gösterebilir .. ytd

Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Degnekci23_ ()

Taktir sizin ama ben cikicak olsam 86 onsu denemesini beklerdim, hacim çıkıp çıkmayacağimi belirleyecek en büyük gösterge olurdu.

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

tmm.. yazarım

Atmaca41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Atmaca41 ()

Hocam uygun yerden çıkacaksınız size uymak uymamak bize aittir sattıgınızı anlık yazar mısınız

0BeğenmedimŞikayet

Bufalo_cyrptomax ()

Sizde gümüşün ipini çektiniz daha da iflah olmaz:))

0BeğenmedimŞikayet

heisenbergg1 ()

92-99 dolar dan bahsediyorsun değil mi abla ons fiyatı

0BeğenmedimŞikayet

By_driver ()

99 onsu gorsun aryadina bakmadan kacacak olan cok olur.. iste o rakamlar vakti gelince silkeleme olacak rakamlar bence

0BeğenmedimŞikayet

parisli56 ()

99 ons dediğiniz kaç tl oluyor birde bu bahsettiğiniz gümüş için anlıyorum doğru mu? (Kusura bakmayın anlamıyorum bu ons işinden de)

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Oralara gelse TL olarak 130 TL geçer bence ben de satarım artık zayen çoğu kişi oraları bekliyor

0BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_gümüşcü ()

99 onsmu tlmi Aynur hanım?

0BeğenmedimŞikayet

_FRİT_ ()

Benim de kötü senaryo diye anlatmak istediğim buydu hocam. 2011 senaryosu. O sebeple ısrarla nakitte olanlar beklesin. Düşünce alsın çıkınca az çok bakmadan kâr alsın sonra yine bekleme şeklinde devam etsin diyorum. Yani kısacası düşerken fırsatları değerlendirerek düşelim diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Issizadam63 ()

Hocam siz ben satacagim 2 ay beklicegim diyosaniz tam korkmak lazim o halde.. hala bulasmadik beklemeye devam edelim o halde

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Altında Gram arttırmak istiyorum abla ben o yüzden. gümüş ons 99 iken düzeltme olacak Altın 4.000 onsa gerileyecek diye anladım ben.

0BeğenmedimŞikayet

ismtt ()

Gümüşte 12 kilo ike 120tl maliyetim var beklesem mi bozup Altın amı geçsem karar veremiyorum hocam rasyo mahvetti

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Ne kadar düşsede altindan yanayim

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selçuktrk ()

Aynur hanım 99'dan önce 60'lara uğraması olabilir mi

0BeğenmedimŞikayet

Meçhul_ ()

Hocam bu 92 99 dediğiniz ons galiba oraya kadar yükseltip tekrar terse koyabilirler diyorsunuz doğru mu anlamışım?

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Altın için 4000 ons mu? Kuyum demişti. Fiziki Altın satacağım ? Satayım mı abla?

0BeğenmedimŞikayet

Berattinoo ()

Abla 99 ons gümüş mü yoksa 5099 Altın ons olunca mı

0BeğenmedimŞikayet

ismtt ()

Hocam tam olarak kaç ons bekliyorsunuz gümüşte

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Öyle düşünüyorum. Altin oran her zaman işe yaratmıştır.. şu anlik 99 a denk geliyor

Azrc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

O tepki yükselişini önümüzde verir dlye düşünüyorum.. o zaman .. beklediğim yer geldiğinde

Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Altin düşsede gam yemem . çıkar yine . güvenli liman altin olarak kalabilir yine . hem rasyo dibe yakınken

ismtt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Peki siz rasyoda kaç bekliyorsunuz .

38.28.9 bekliyen var . bu durumda altin alanlar zarar eder .
Dünya bu kadar belirsizken Altın cilar buna izin verirler mi

Altın kimlerin elinde
Gümüş kinlerin elinde en çok?

Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Djcem ()

Güzel dilekler için teşekkür ederim. Benim için sorun yok . Kötü Bir ticaret yaptık kabullendik.

karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

Her şerde bir hayır vardır kardeşim sen içini serin tut sadece zaman diyeti gümüş 5 sene diliminde büyük kazandırır yıpratır bezdirir sabredersen kat ve kat fazlasını alırsın

Djcem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Djcem ()

Yok onu örnek vermek için yazmıştım diğer yoruma . Ben zararkes yapmadım. Zaten yapılacak yeri çoktan geçmişti. Suanda %35 40 civarı zararkes daha fazla zarar olur benim için. - %10 ve üstü şahsen beklemeyi tercih ediyorum . Ancak 1 ay veya en fazla 2 ay . Daha sonrası zararkes yapmamak da zarar olur.

karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma707 ()

130'dan sattım 110'dan geri aldım yazmışsınız ben mi yanlış anladım?
Düşerken de gram arttırdımgibi

Djcem için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum