Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Yok onu örnek vermek için yazmıştım diğer yoruma . Ben zararkes yapmadım. Zaten yapılacak yeri çoktan geçmişti. Suanda %35 40 civarı zararkes daha fazla zarar olur benim için. - %10 ve üstü şahsen beklemeyi tercih ediyorum . Ancak 1 ay veya en fazla 2 ay . Daha sonrası zararkes yapmamak da zarar olur.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()130'dan sattım 110'dan geri aldım yazmışsınız ben mi yanlış anladım?
Düşerken de gram arttırdımgibi
Djcem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Ortalama hesaplamadim en son alışim 152 . Buyuk meblağ zaratkes yapmadım. bir miktar ile al sat gram artirdim . Altin ve platin de var onlar bekleme de.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Riski bilmeden bodoslama dalanlarin hali daha kötü. Az buçuk tecrübesi olanlar bu psikolojiye hazırlıkli idi . Pandemi deki zararımin yanında gumusteki düşüş devede kulak kalır. O yüzden çokta takmamak lazım
Captainnnn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Gümüşte ponzi sistemi vardı zaten sizde bir oltaya düşmüşsünüz ortalamanız kaç acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Gümüşün bu heybetli balonu herkesın gözlerini kamaştırınca sonuç malumun ılanı oldu
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Bazen dolandırılmak ta lazım demekki canımız sıkılıyor
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Malum bu düşüşü gümüşü bilen herkes beklıyordu zaten mimi kimi cıkarken takılır oltaya kimi inerken :)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Kesinlikle . Yükselirken de duserkende alim satim noktalarını iyi yakalayabilenler iki yönde de kazanıyor. 150 den aldığını 130 dan satan biri 20 tl kaybetmiş oluyor . Ama tekrar ayni tl ile 100 tl den alınca gram artmış oluyor . Oda herkesin becerebilecegi birsey değil. Ben beklentiyi dip tepe beklemeden 2 kez gram artırmayı başardım. Daha fazlasına cesaret edemedim. Dediğim gibi gram artırmayı daha iyi becerebilseydim düşüşten de kazançlı çıkabilirdim. Kazanamayinca keşke demek ; Akşam yemeğinde corbayla karnini doyurup keşke kebap yeseydim demek ile aynı şey değil mi)
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Yani yatırımını gümüş biriktiren gram üzerinden bakanlar baya baya kazandı
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Gumuse pek bulasmiyordum ilk defa bu yıl bulaştım dediğim gibi koşan ata bindik . bundan kimseyi sorumlu tutmuyorum . şahsi hatam . düşmeseydi zarar etmeyecektik belki ama dusmeseydj eminimki bu kira fiyatlarına enflasyona ev daire arac fiyatlarına çok hızlı yansıyacaktı. Ülkemizde hersey bir yaprak kımıldamasina bakıyor malesef. kar ettiğimizi düşünürken aslında paranızın erimesini engellemiş oluyoruz. Zarar edince hepten zarar etmiş oluyoruz. Ülke şartları göze alındığında benim baktığım pencere bu yönde açıkçası. Kısa zamanda toparlanirsa zararı azaltmış olacağız. Uzun vade de gram 200 de olsa aynı hesaba denk gelmiş olacak . Güzel dilekler için teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Mccuden ()Cok dogru 6 ay sonra 150 olsa ne olur beyaz esya 200 bin iken 6 ay sonra 270 bin ee kar nerde eridi
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Zaten amaç da kısa vadeli olanları oyuna dahıl etmekti başarılı oldular gibi
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Cok uzun süre bekleme şansım kalmadı. Alacağımız herseyin fiyatı da yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Cok uzun süre bekleme şansım kalmadı. Alacağımız herseyin fiyatı da yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Pişmanlık duyacağına adın gıbı emin ol kral
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Ben sattiktan sonra devam etse de pişmanlık duymam. Kar i da zararı da kabullenmek gerek. Zamanlama hatası ve birazda şans. herkesin kendi hatasını kabullenmesi gerek . Başka birinin aklı ile yatırım yapıyorsa yanlış yonlendirme riskini de goze almak zorunda herkes. Uzun süre beklemek te zararı büyütür bazen . Başka yatırım araçları değerlendirilip zarar minimize edilebilir. Buradaki tecrubeli kişilerin yorumları tabiki cok değerli fikir edinmek açısından ama kimseyi sorumlu tutamayız.
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Aynur abla 99 ons da mı siz satıp TL bekleyecejsiniz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Soru değil düşünce
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Soru değil benim düşüncem diyelim
Black_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Aynur hocam bir sorum olacak 2011 de ticaretin en hızlı olduğu dönemlerdi dünya genelinde huzur ve güven vardı o güven kırıldı artık yani bu dönemi 2011 ile kıyaslayamayız
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Aynur hocam 92 ve 99 ları ne zaman ön görüyorsunuz acaba.
0BeğenmedimŞikayet
Captainnnn ()Zaten seni bezdirip satınca yoluna devam eder kral :)
0BeğenmedimŞikayet
Djcem ()Biraz yükselsin bende satmayı düşünüyorum. Şuan çok zarardayim.
0BeğenmedimŞikayet
ismtt ()Bu satış Altın içinde geçerlimi
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ha yaşa ben bu cevabı bekledim. Sağol ablam.
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Çıktığında mı satacaksınız aynur hocam bugün mü
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()4 gündür aynı şeyi yaziyorum .
2011 deki gibi tu. zaklar olabileceğini de yazdim .
118 de satti 99 a kadar . ertesi gun 121 den tu . zak kurdular iceri aldı
Yine bu sefer 92 ve 99 larda dikkatli olmak lazim diyorum.
Ben satacağım. Nakitte 2..3 ay beklicegim.
Sen ister sat ister tut . bu senin kararin olsun.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()merhaba aynur hanım 99 da terste kalanlar ne yapmalı sizce
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ablam şunu daha açık söyle geleceği şüphelide 90 lar gelirse satıp gidelimmi ciddi ciddi söylüyorum çünkü hala 50 li seviyeler konuşuluyor ve ben elimdeki gümüşle 50 li seviye görmek istemiyorum. Senden ytd sorumluluk bana ait lütfen bir analiz bekliyorum.