Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
1_umut58 ()Dediğim gibi sabır kardeşim sabır ve soğukkanlılık . çok geçmiş olsun
Yazgın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Yüzümde üç tane yara çıktı birde uyku problemi oldu aşmaya çalışıyorum bakalım
1_umut58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()gündüz çalışmasam gece 3 ten sonra 4 5 gibi çok hareket oluyor asya ve avrupa piyasanın bug ı gibi düşün. piyasalar arası geçiş saatleri o saatte iyi işlem yapıyor :D ama işte uykusuz kalamam üç kuruş alacam diye. gündüz 9 gibi aldanmayın öğleden sonra 1 - 5 arası en yoğun saatler. ama gümüşte artık defterin iki ucu birbirine çok yaklaşıyor dikkat edin her gün daha dar alan oluşuyor. volatilite azalıyor. yani bu evreler yataya doğru gider. o yüzden bir en fazla iki işlem sonra gidin işinize gücünüze bakın. paranız sizin paranız kaybederseniz burdakiler ya engeller ya da banane der. sonra bütün korkunuz üzüntünüz bunalımınız ile baş başa kalırsınız. yazık günah. ben bilmem arkadaş ben her fişekçinin karşısındayım. bu millet benim milletim kimse kandıramaz. şelale veya fişekçi gelsin karşıma net rakamlar verelim kimin ki tutarsa çıksın gitsin bir daha uğramasın. YTD.
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1_umut58 ()Allah korusun
0BeğenmedimŞikayet
1_umut58 ()Aşlah korusun kardeşim . umarım hâla stres yapmıyosundur
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Ya çıkış yolu bulmaya çalışıyorlar aslında ilk düştüğünde bende çok kötü oldum hatta herkese sormaya başladım çıkacak mı ne olacak bilgisi olan varmı diye çünkü akıl doğru çalışmıyor durmuş kendi adıma konuşuyorum ama burada çok güzel sakin ol diyenler oldu onların da hakkını yiyemem çünkü kendime zarar bile verebilirdim
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Güzel teknik bol kazançlarınız olsun bu öneriyi bende göz ardı etmeyeceğim teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
Acı_ama_Gerçek_ ()Bende bakkal dükkanı gibi 500 gram 1k diziyorum aşağı doğru belli kar gördükçe satıyorum günlük 5-10 bin alıyorum aylığa vurunca süper kazanç belli bir kazanca gelince 10 ar Gram altın alıyorum ama sabır isteyen bir iş
0BeğenmedimŞikayet
Moxel ()Kral yorumun nedir
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aslında adamlar birşey yapmıyor biliyormusun sadece bizim insanımız gerçekten saf. yani kötü anlamda demiyorum. insanımız herkese güveniyor. her iki teknik bilene vs. vs. hemen inanıyor. ama işte orda ben çıldırıyorum şu gaz verenlere. sanki babasının parası gibi alın alın alın uçacak diyor. yav neye göre uçacak hayırdır ya trump dan telefon mu geldi sana :D
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()al sat yapmak artık kolay değil. sağdan soldan duyulanla para harcanmaz. önce işi bileceksin. her gördüğün kırmızı da almayacaksın yeşilde satmayacaksın. girmeden önce beklemen lazım. günün en yüksek saatlari 3 - 5 arası mesela ben o saatlerde yukarı çıkar çıkar çıkarsa bende kar da ise hemen kaçıyorum. piyasanın kapanmasını bekliyorum. çünkü piyasa kapanınca kurumlar vs. işlemleri kapatır para çıkar sistemden bende kar da isem çekilir beklerim. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Ben gümüş olarak açmıştım hesabımı
Ünal72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Adamlar aslında projeyi çözmüş resmen kukla gibi oynatıyorlar halbuki insanların belki de tek yatırım kaynağı ne emeklerle bu kadar birikim yapmışlar onu bilmezler
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Siz platinumdan bahsedin onlar bunu anlarlar siz tahminen gold müşterisisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Valla ben biraz kaybettim 500 bin tl kadar şuan da al sat yapmaya çok korkuyorum gram arttırmak istiyorum banka makas aram çok geçen bir al sat ettim Yarım kilom havaya gitti
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Yarın bir arayacağım tekrar teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Demek değilsiniz tekrar görüşün
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()bak mesela short gelince peşinden vergiyi shortlara kesmeye başladı çıksın larda peşinden gelmesinler diye :) iyi takip et ne olacak orda :D bak dibi vurmaz fişeklemez de sadece dalgalar yapıp bezdiriyor. YTD. burda önemli olan nerde giriyorsun nerde çıkıyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Alış 117.8 satış 118.6
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Bana da özel müşteri diye üstten telefonla kod falan almıştı 2.75 e geliyor makası
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Bizde 5 milyona çok paramız var diyoruz Allah bereket versin kazancınız bol olsun
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Bilmiyorum ki sizde hala aynı mı
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Sizde çok düşük ya neden öyle
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Ben görsel atamıyorum satış 116.4024 alış 119.0660
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Yıl bazında 50 m ve üstü dedi
Mert13mert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Ne kadar para üstü özel kur veriolar ki
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()en büyük korkun sessizlik olsun. eğer her yer sessiz ise hiçbirşey yapma oyun dışında isen kal orda. çünkü yön belli değildir. yön ayar lıyordur. o yüzden beklemek sana çok şey kazandırır.
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Tekrardan bakıp atarmisiniz merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Hangi şube senin kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Yazgın ()Ekran atacaktım size ama yapamadım bende durum hala aynı