Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet benim de artmış piyasa çok oynak onun için olsa gerek.
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@REŞAT12 bankada onsta makas %1,6 2 vergi= %2 makas oldu
Tlde makas aynı %3 2vergi %3,4 makas var. Kweytle özel iletisime mi geçmek lazım. Makası iyice arttırıyorlar. Sizde durum aynı mı?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113,2644 ten biraz daha geri girdim. Büyük bir zevkle geri giriyorum. Tepeye yakın ful TL ye geçen var mı bilmiyorum. Aşağı doğru azar azar toplamaya kâr yazdıkça da satıp üste para alarak gram biriktirmeye devam inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113,66900 den fazlasıyla geri aldım ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Bol kazançlar
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Paylaşım için teşekkürler
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()115,91757 den sattım. kendime not olarak yazıyorum. sayfaya paylşım için değil. isteyen aynı stratejiyi uygulaya bilir. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Tebrik ederim abi
0BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Yükseliş beklentiniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114,29033 ten beşte birinigeri aldım ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha az gram verip daha fazla para larak TL ye geçtım.
ytd
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad gümüş veya Altın nereden alınmalı tavsiye nedir
0BeğenmedimŞikayet
selinesk ()Cuma 100 den alırsın
0BeğenmedimŞikayet
Skrya ()Nerden alıyosunuz banka
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114,87909 dan biraz daha geri aldım ytd.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Bu sayfa insanı verem eder bir kaç değerli insan var duruyoruz işte onlarda giderse bizede eyvallah demek düşer
Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Geçende ben yaptım aynı şeyi üzerine para ekleyip tekrar alım yaptım.
Hayırlısı olsun dedim geçtim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()115,53992 den geri yerine koydum al satlla üste para alarak gram biriktirmeye devam inşaallah. Ytd.
-1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam alım için burakamları makulmü görüyorsun alım için riskli değilmi
2BeğenmedimŞikayet
VEBALERA ()Demekki böylesi hayırlıymış
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()alayım derken satmışım 114.61859 dan satış yapmışım.. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114,61959 dan biraz aldım alıma ve satıma ste TL alarak gram biriktirmeye devam inşaallah. ekrandaki fiyat yanlış. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()114,78521 den daha az gram verip daha fazla para alarak son parçayı sattım. bu seviyelerde üste para alarak gram biriktirmeye devam inşaallah. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ():)) kuşlar bile daha mantıklı bu nasıl bir saçmalık
0BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad buralardan Altın yada gümüş alınmalı mı yoksa beklenmeli mi tavsiyeniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()113.69892 den ilk sembolık geri aşımı yaptım ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sattığım gramın yarısından az miktarda da gene günlük 104 TL den alım emri verdim. Gerekirse daha yukarıdan aşağı doğru sembolik küçük alsatlarla da başlaya bilirim. ytd
2BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Söyleyecek bir şey bulamayınca sulu sulu gereksiz ve alakasız konuşmalar yapıyorlar. Bu sayfa anca grafik çizmek, fiyat takibi yapmak için kullanılır. Faydalı yorum yapan emek verenleri tenzih ederim.
3BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Farklı yan hesaplar açıp manipülasyon yapıyorlar. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
1BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Cevap vermeyin bence şunlara. Ya çıkacak ya düşecek diye gaz verip dediklerinin tersi olunca ortadan kayboluyor hepsi. Vakit israfı.