Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi çok özür diliyorum gıdım gıdım ilerleyen bir gümüş var suraları buraları görecek diyoruz çok zor görüyor ama daha sonrasında daha çok dibe çekiyor
Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Bu kar 50 dolar indirmezseler içleri rahatlamaz bu kadar adamı içer de yakalamış bırakırlar mi dün 130 TL den keske zarar kes yapsaydım
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Tamda onu söylüyorum
Altın 4400 leri tekrar bir yoklamak isterse rasyo yukarı uçar. Çünkü grafik manasında rasyonun üst tarafta yeri var gümüşte ozaman 60 65 arası süpriz olmaz yani
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Bugün bile görebilir üstad. Peki yarın? İşte burası grafiğinde işlemediği nokta. Üstteki analizini okudum. altını n salması ile gümüş onsta 65 li rakamlar sürpriz olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Vadi sıkıntınız yoksa paranız size bir Aciliyeti Yoksa problem değil Gümüş 129'ları görecek yani Yani çok uzun bir zaman süreceğini zannetmiyorum ben
çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Kesin çakacaklar diye bir şey söz konusu değil arkadaşlar şimdi burada biri birine benzeyen iki grafik var Yani aynı senaryo olabilir yani biraz daha temkinli biraz daha böyle kademe kademe Yakın Takip stoplu
Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf0147_ ()Yine cakacaklar yani :((
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Arkadaşım ben dün 129 tl den aladım şimdi baya bir zararım var ne yapacağımı bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Bakınız üstteki grafikte yukarı doğru eğim vermiş 4 saatte daha sonrasını aşağıya sert vurmuş Ondan sonra yine yukarıya eğimli bir şekilde 4 saatlik de yükselen bir kanal yapmış
Yine aynısı Kesin olur demiyorum ama grafikler devamlı önceki hareketlerden bizlere bilgi verir
Bir üstte aşağıya çakmışlar yine aynı şekilde aşağıya bir çakış olabilir dikkatli olmakta fayda var temkinli stoplu parça parça alım parça parça satım
Ytd
çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Grafikten anlamıyoruz açıklasan
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Radyo yukarı doğru gidiyor galiba Altın çıkmasına rağmen gümüş gitmiyor