Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1827 17:08:26
EUR 51.5325 17:08:26
USD 43.5399 17:08:26
ALTIN ONS $4843.1400 17:08:26

Grafiği gönderen: Boyno2727

⭐⭐Boyno2727 ()
Gümüş

Dikkat!
Grafiği iyi inceleyin arkadaşlar grafik 4 saatlik bir grafiktir bakın üstteki ile yan taraftaki grafik şekil şema her şey aynı

Grafik bilgi amaçlıdır Fakat aynı hareketler dikkatlice baktığınızda görürsünüz zaten
Ytd

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Abi çok özür diliyorum gıdım gıdım ilerleyen bir gümüş var suraları buraları görecek diyoruz çok zor görüyor ama daha sonrasında daha çok dibe çekiyor

Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf0147_ ()

Bu kar 50 dolar indirmezseler içleri rahatlamaz bu kadar adamı içer de yakalamış bırakırlar mi dün 130 TL den keske zarar kes yapsaydım

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Tamda onu söylüyorum
Altın 4400 leri tekrar bir yoklamak isterse rasyo yukarı uçar. Çünkü grafik manasında rasyonun üst tarafta yeri var gümüşte ozaman 60 65 arası süpriz olmaz yani

Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Bugün bile görebilir üstad. Peki yarın? İşte burası grafiğinde işlemediği nokta. Üstteki analizini okudum. altını n salması ile gümüş onsta 65 li rakamlar sürpriz olmaz.

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Vadi sıkıntınız yoksa paranız size bir Aciliyeti Yoksa problem değil Gümüş 129'ları görecek yani Yani çok uzun bir zaman süreceğini zannetmiyorum ben

çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Kesin çakacaklar diye bir şey söz konusu değil arkadaşlar şimdi burada biri birine benzeyen iki grafik var Yani aynı senaryo olabilir yani biraz daha temkinli biraz daha böyle kademe kademe Yakın Takip stoplu

Yusuf0147_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yusuf0147_ ()

Yine cakacaklar yani :((

0BeğenmedimŞikayet

çiğdem7171 ()

Arkadaşım ben dün 129 tl den aladım şimdi baya bir zararım var ne yapacağımı bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Boyno2727 ()

Bakınız üstteki grafikte yukarı doğru eğim vermiş 4 saatte daha sonrasını aşağıya sert vurmuş Ondan sonra yine yukarıya eğimli bir şekilde 4 saatlik de yükselen bir kanal yapmış
Yine aynısı Kesin olur demiyorum ama grafikler devamlı önceki hareketlerden bizlere bilgi verir
Bir üstte aşağıya çakmışlar yine aynı şekilde aşağıya bir çakış olabilir dikkatli olmakta fayda var temkinli stoplu parça parça alım parça parça satım
Ytd

çiğdem7171 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

çiğdem7171 ()

Grafikten anlamıyoruz açıklasan

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Radyo yukarı doğru gidiyor galiba Altın çıkmasına rağmen gümüş gitmiyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum