Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Furkans ()Bir günde 350. tl düştü. Demekki gümüş 80 lere düşse halimiz içler acısı
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gümüş toparlanma için 73.71 usd ye tekrar gelmeli. Platin ve paladyum gümüşe göre değer kaybı düşünce de yüksek oluyor. Tekrar 2000 usd üzerine gelirse platin de toparlar inşallah.
Poyrazz51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altin_takipçisi ()Emtia alanlarda zarar kes olmaz tecrübe ile sabit sadece zaman gider birde sabir
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam gümüş toparliyor bu niye kaldı düştüğü yerde
0BeğenmedimŞikayet
Mbka ()Selamün aleyküm
Hocam
Ortalama düşürmek için Platin buradan alayım mı ne dersin.
Tamamen ytd
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Onslara kritik yerleri kirdiracaklar durum pek iç açıcı değil açıkçası.
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam zaar kes yapalım mi durum nedir
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Buralardan tutunursa toplar mi hocam eski yerlere sizce
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Piyasa yatırımcı psikolojisi ile oynayacak kadar fazla hareket içerisinde maalesef. Yıl sonu bekleniyordu.
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam dün aksam azıcık kâra geçtik derken noldu bugün
0BeğenmedimŞikayet
Alperen5038 ()Bereketli olsun insallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()77.25 usd üzerinde kalmasına dikkat ediyoruz. Ben 100. x tl gibi fiyatlardan aldım. Gun içinde satis yaptim. Esasinda dün 98 tl de güzel yerdi. 4 saatlik dip yapmis 70 dolar korunmuştu. Dün tepki için alınabilir demiştim. 77.25 usdde bir kapatsin daha güzel şeyler olacak yukarı yönlü.
Alperen5038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperen5038 ()Suan icin durum nedir hocam sabah almaya cesaret edemedim dahada duser die :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Ben de yorumunuzu gördüm 2000 usd bekledim ama gelmedi kısmet değilmiş hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Dün 2000 usd yi kırmaz ise düşüş durur tepki gelir seklinde bir paylaşım yaptım. Fakat satış fazla olduğu için yine de güvenip kimseyi yanıltmak istemedim. Evet dün düştüğü yerden güzel tepki geldi. Sabah gümüş platin hepsi ucuzdu.
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam 100 gram aldim2210 dan hayırlısı bakalim sabah bedavaydi daha düşecek diye almadim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()2225 usd den sürekli red yiyor. Orada bir kalıcı olsa alınır bence. 4 saatligi dip yapmıştı oradan girilirken aslında. Dün tüm onslar 4 saatlikte dip yapmıştı. Tabi cesaret edemedik. Ozellikla platin ve paladyumdaki aşırı kayip sonrasi da cesaret edilmemesi normal.
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam burdan pilatine girilirmi al satlik için
0BeğenmedimŞikayet
bladeandneo ()Gümüşün yükselişini bekliyor sanki sıyrılsa iyi olurdu