Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Siz de sağolun arkadaşım sizin de yüreğinize sağlık
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam nkolay ve Kuveyt den Uzak durun. bende ikisi vardı bütün hesapları boşalttım.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın kaptan eline yüreğine sağlık hayırlı akşamlar...
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bu minvalde
59,53 ilk işaret fişeğimizdir
58,69 ikinci işaret fişeğimizdir ( burası kademeli alımı hakeder)
57,86 üçüncü işaret fişeğimizdir ( burası da kademeli alımı hakeder)
Yukarıdan alıp fulleyenler ekranlarını kapatıp galeyana gelmeden beklesinler. Yukarıdan minimum yüzde 65 oranında alanlar aşağıdaki şu rakamlardan fulleyebilirler
56,60
55,58
54,42
Düşüş devam ederse kanalın dibi 53,39 dur ve oraya kadar fullenir
10 aralık 2025
İlgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
Bu minvalde
59,53 ilk işaret fişeğimizdir
58,69 ikinci işaret fişeğimizdir ( burası kademeli alımı hakeder)
57,86 üçüncü işaret fişeğimizdir ( burası da kademeli alımı hakeder)
Yukarıdan alıp fulleyenler ekranlarını kapatıp galeyana gelmeden beklesinler. Yukarıdan minimum yüzde 65 oranında alanlar aşağıdaki şu rakamlardan fulleyebilirler
56,60
55,58
54,42
Düşüş devam ederse kanalın dibi 53,39 dur ve oraya kadar fullenir
10 aralık 2025
İlgililerin bilgilerine tamamen hayal ürünüdür
Not: 61,62 tepe rakamı egale edilirse bu hayalim çöp olur
1BeğenmedimŞikayet
Ynsbdk ()Hocam kıymetli bilgilerin için teşekkür ederiz 61.62 yi aşma potansiyeli görüyor musunuz geçme ihtimali var mı şu resimde
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Öncelikle 58,97 ve 59,33 için ne dedim bunlar büyük tepe değiller olmamalılar büyük tepe minimum 60,35 olmalı dedim.
İkinci olarak 48,63 ten 61,62 olan gümüş ons özelinde büyük tepe bitmiş olabilir mi evet artık olabilir
Peki bu durumda bir düzeltme ve derin düşüş yaşanabilir mi evet artık ortam müsait ve yaşanabilir
Ben dün akşam da belirttiğim üzere portföyün yüzde 65 ile 75 oranında ons lardan çıkılıp usd 'ye geçilmesi yönündeyim arkadaşım. Dikkat edin full satışa asla hayır ama
Tamamen hayal ürünüdür
mst_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Satıp alttan alma durumu olur mu diye bakıyoruz.
Ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Estağfurullah arkadaşım. İhtiyaç duyduğunuz kadarını satın geriye kalanlar usd try ayağı sayesinde yön hep yukarı olacak. 3 tl düşer 5 tl çıkar. 5 tl düşer 8 tl çıkar. Bu hep böyleydi ve böyle olmaya devam edecek
Blk_10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blk_10 ()Hoşbuldum hocam sagolasın yarın fiziki satmam lazım çok kararsız kaldım gümüşte düştümü sağlam düşüyor haklısınız kimse bilemez ama sizin gibi değerli üstadlardan fikir almak benim için çok değerli
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Benim ustam derdi ki
Böyle önemli günlerde pozisyon açılmaz
Derdi arkadaşım
Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Merhaba arkadaşım uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldiniz. Beklentiler alınır gerçekler satılır derler. Şu an beklenti alındı mı yoksa alınmaya devam mı ediyor bilemeyiz. Kasa ve masa ne derse ne isterse o olacak bu akşam
Blk_10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()Elinde hiç onsu olmayan an itibarıyla ne yapsın hocam.
83,60 lardan en azından bir miktar olmalımı, yoksa artık bekle izle ve gör mü yapmalı
1BeğenmedimŞikayet
Blk_10 ()Hümanist hocam merhaba nasılsınız sizce akşam fed şahin konuşup piyasaları ters köşe yaparmı dersiniz saygılar
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Evet aynen öyledir arkadaşım.
Mevlüt_gümüş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mevlüt_gümüş ()O zaman önceki alimla simdikinin ortalaması gibi degilmi
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Bankanın gösterdiği maliyet özellikle borsadan bilirim ki her zaman doğruyu göstermiyor. En güzeli ödediğiniz tl leri toplayıp aldığınız toplam gram miktarına bölün. Bu hesap herzaman doğruyu verir. Örneğin toplamda 100 tl verip toplamda 20 gram mal aldıysanız gramın maliyeti 5 olur gibi.
Mevlüt_gümüş için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()63,71 ile 64,55 bölgesine gitme durumu var bunun için elinizde ons bulunsun ve oraya kadar gitse bile aşağıda tekrar gelmesi kuvvetle muhtemel bir 58,69 rakamı var burası için de elinizde nakit bulunsun arkadaşım. Önce hangisi gelir işte orası tam bir muammadır
1BeğenmedimŞikayet
Mevlüt_gümüş ()Merhaba hümanist bey sizin bilginiz vardır ben 33.69 dan gümüş almıştım bugünde 82.72 den aldım alış maliyetim 50 olmus. Bu neden böyle oldu bilginiz varmi
1BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Öngörünüz nedir hocam.
Haklısınız Kuveyt şimdiden açmış makasi
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Ah keşke net olarak bilebilsek arkadaşım ama malesef işte. Bankanızın işlem saatlerine özel uyguladığı makas oranına göre en makul olanını yapın diyebilirim
1BeğenmedimŞikayet
mst_ ()Karar öncesi TL ya da dolar a geçmeyi düşünüyorum.
Erken mi davranmis olurum
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Dün ilk alım rakamından yukarı giden gümüş ons bugün ise ilk satış rakamından satış yemiş. Bugün fed faiz kararı sebebiyle elinizde nakit bulundurmayı da ons bulundurmayı da ihmal etmeyin ve bugün özellikle kaldıraçlı işlem sakın yapmayın. Thü tamamen hayal ürünüdür