Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():))sende klavuzum sizdiniz bu sefer burnum değil komple kafam kurtulmadı dersin:))
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yokse ben size vereyim dersin atarsın 0900 lü bir rakam:))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Onlarda klavuzu kuşcu olanın burnu ... kurtulmaz derler puhahaha:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Kuşcu akıl verdi aradım diycem:)
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Müşteri hizmetlerini arayıp sizde teş kilatın numarası var mı diye bir sorsaydın
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Enterasan şaşırdım bende
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Peki bu nasıl oluyor hiç müdahale olmadan pozisyonun kapanması
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla hiç acımıyorlar öpüyorlarmı ısırıyorlarmı belli değil
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Satış emri koymadım stop da koymadım 1640 da satmış kafasına göre işlemi kapatmış fena gaspçı oldular
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Cz arada uyurken iyi geceler öpücüğü bırakıyor müşterilerine:))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Cross coin shortladim gece 2210 dan en son 1800 lerdeyken uyudum. uyurken sistem kapatmış işlemi cz fena:))
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bereketli olsun hedef gelmiştir ana hedef 1.36 ama kar cebe güzel
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bereketli olur inş patron
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()mecvut mudur poertıfte