Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Ozanibrahim ()Tamam teşekkür ederim gram artırma için dolar a parite yaptım bir daha alamadım ihtiyacım yoktu işin açıkçası
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba kıymetli kardeşim ihtiyaçtan bozdunuz sanırım sağlık olsun 50.66 üzeri yön yukarı görünüyor eğer bu bölge Altın da kapanışlar alırsa 48.75 takip edeceğimiz Ana destek noktamız
Ozanibrahim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozanibrahim ()Hocam tl 43 bozdum daha alamadım 700 bin çöp oldu burdada yükseliş varmı bir önerin
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim @Aynur1 hanım bir dip not daha ekleyelim burada dursun genellikle iki yıldır Ağustos ilk haftası çok yükseliyor benim dikkatimi çeken bu durum oldu bilginize
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TEK571 ()Aynur Hanım bu dediğinize göre gümüşte derin bir düzenltme olaçak ozaman öyle mi anlamalıyız 2026 için?
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()teşekkür ederim . sizinde emekleriniz sağlik
uludağ hoca 2026 için 250 olabilir diyor vix
düşünün yanı a bir rakam değil
o yüzden bu sene yanı şu an gümüş alamadım diyenler için seneye firsat olabilir ..70...80 oldu geçenlerde ..250 ooo
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık @Aynur1 hanım 30.00 üzerinde piyasada dalgalanmalar panik artar dediğiniz gibi piyasadaki Altın hariç satış baskısı ile karşılaşır 60.00 üzeri piyasada büyük kaos ortamı oluşur yine Altın oda sadece bir süre ayakta durabilir
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()korku endeksi
30 üstü kademelı gümüş alınır .. gelecek sene çok aşırı yükselmesini bekliyor uludağ hoca
22 şu an
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Aynur hanım ne anlama geliyor size zahmet açıklarmısınız