Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1879 20:22:52
EUR 49.0561 20:22:52
USD 41.2691 20:22:52
ALTIN ONS $3688.6550 20:22:52

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tamam bende p, azardan t, urşuluk aldım daha kurmadım hep ekran yüzüne çoluğa cocuğa yazık yapayımda yesinler :)). Gelirim kapanıştan önce inşallah...

Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Tamam abla estağfurullah eline sağlık yeter şimdilik alım ayın 25 para gelecek o zamana kadar bekleme durumundayım

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yeniden denermi izleyelim olacaktı alttaki yorum klavye bigün başımı ykacak:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Rica ederim nedemek Allah cümlemizden razı olsun biriniz bin olsun kardeşim...

Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ya a, blam az sakın mi olsan... Çıkacaksa bak mal var elinde dolar da dursun bikısım yanlış anlama beni bak hani ben belki fazla tedbirliyim... Yinede ezbere değilde bak onca sayfamda paylaşım yaptım dikkatle okununca k, ararlara yardımcı olunacak direnç desteklerve görüşlerim hep var aslında... @Asiii__ ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetsaim ()

Teşekkürler. Allah razı olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Vazgeçtim abla alımdan bugün aldım Altın gümüş yeter:)

3BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Amanınnn bi, smillah kim ne etti buna:)) destek hattı 42.20_ 41.54 Rico da benim 42.76önemini yapmış... Size çokça bu bö, lge üstü r, isk diye zaten yazdım .. izleyelim biraz buralardan destek alırsa yeniden değerli izleyelim... Ytd... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Abla alım yapalım mi

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Hesabin dolsun taşsin beni unutma etiketlemeyi:))

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Gümüşede sahip çıkayım dedim sat al yapmadan sabr ettim daha iyi olur inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Vallahi açık ve anlaşılır şekilde inan hep yazıyorum elimden geldikçe hatta bak bor, sada yeminle bi al- sat kaçırdım yorum düşmeyince ve ama vardır bi hayr sağlık olsun canınız sağolsun:). İş, lemlerine bakayım bende otaraf ta değişik şu sıra dikkat istiyor :)

1BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Herşey gönlünce olsun diyor asi abla böyle iyi diyor kardeşim

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Anladım abla aranızdaki şeyi bilemem ama bana yardımcı olursan sevinirim insanların yorumlarını onemserim yatırım yaparken beni etiketlemeyi unutma:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

S, en ses etme:)) bereketli olsun ma, la ship ç, ıkıp altında düzeltme de ekleme ile devam inşallah... O, ralardan alımları satmıyorum:)) @Asiii__

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gö, rmesin kardeşim kendisi elimden geleni ona söyledim ama kusura bakmasın herseferinde dipten almadığını bağıra bağıra burda yazarken oralı olmayıp mal yükselince kimse demiyo yok şöyle yok böyle diye değişik tarzlara ve ın, sanlara i, thama girdi...

Ha bana bişey demeye hakkı varsa ekrana baksın altın al diye ona çok seslenmiştim. Kalbrnde rahatım... olmadı ama bu işlerde 5,10cent Le aha şu oldu aha bu oldu d, enirse insan asıl kendine ya, zık eder kimseye değil... Yerinde sağolsun kendisi dilerim gönlünce olsun bence o beni şimdi anlıyor ama iş işten geçti... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

En son 3330 onsta altını aldım sonra gümüşe eklemeler yaptım aklım alamadıklarımda kaldı :)

1BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Biraz geç tanıştık abla ama olsun değerlendirmelerin önemli sevgiyle kal

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Olsun abla eline sağlık günlük at böyle değerlendirme borsa tarafını bırak buraya bak:))(

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Bu Ali Cesur yorumlarını goremiyormus abla iletmemi söyledi

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Abla küçük miktar Altın ve çok küçük miktar 56.80 gümüş aldım hayırlısı

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ya va, llahi onca yazıp kaç kez yazıp düşmemesi vallahi shbet düşüyor bu durum ü, zücü:((... G, rafiklerim dahi düşmüyor bu sayfa niye var ozaman:((... @Dzn_ sende bakabilirsin ekran resmi attım.. @Asiii__

2BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Düştü abla eline sağlık okuyorum

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Rico düştümü yorum?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum