Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
I$$IZ ()Tebrikler devam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()38.20 uzerine atıp girdigim parcayı karla çıkmadığim sürece parçanın kalan ücte ikisi için geri giriş yerim 34.70 ve aşağısı süre 80 gün. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Dostum bence dolar ı parite ye gir bence seviye biraz sarkar ama yinede sen bilirsin bu seviyeleri bu an için gelemeyebilir ben geçen hafta 1.18 den euro lari dolara çektim bugunde alımları tamamladım 1.1458 den girişler tamamlandı simdi gelirse 36.2 lerden gümuse parite yapacagim sevgiler selamlar
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()%62 gümüş % 38 dolar dayım.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Helal olsun sana yine sabrettin ve yine kazandın, sana laf atanlar utansın.
1BeğenmedimŞikayet
marko_44 ()Tebrikler. Bereketli olsun kardeşim.
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüş ons 36.8595
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()20.100 den dolar a geçmıstim. Daha az dolar verip daha fazla gümüş alarak ücte birini 1.18830 dan hem gram hem dolar artirarak gümüşe geçtim 30.7.2025 saat 22 32 makas 0.81
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Deneme aşamasında Altın kubbe olmasın... ama altın ons yükselirse gümüşde yükseliyor.
Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()Bu fü zeleri düşürmek için bir sistem vardı neydi onun ismi :)ne kubbesi ondan lazım bana :))
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Orda psikolojik bölge var hocam satacağız demedim bakacağız dedim tamam
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Gerçi yükselişe geçtiğinde de durmak bilmiyor. O dediğin yere gelirse durmaz yükselir.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hocam 39 ile 39.5 arasına kadar devam sonrasına ordan sonra bakacağız inşallah tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Geldim. Hadi bakalım roket :)))
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bereketli olsun hocam Şuan da kısa menzilli roketten kıtalar arası balistik füze aşamasına geldik o bakımda az daha sabır tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()1.089 idi en kötü satışım onu da çoktan telafi ettim. Daha alacak dolar da var bakalım hepimize bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bekledim evet en son 1.1774 den son satışımı yaptım onuda 1.15.. lerden geri almıştım. Yüzde yirmiyi son anda bırakmıştım. Ardından düşdükce topladım yüzde 75 gümüşteyim Teşekkür ederim. Reşat bey de uyarmıştı. Platinde toparlasa sevineceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Gitmesin hocam sakin ol hatırlayın 34 35 lerde siz satarken satmayın demiştim sabırla bekleyeceğiz roket tarafında devamke yolumuz var daha ytd tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben biraz uzaklaşayım gümüşü kolla o zaman yoksa arada bir elim gidiyor:)))
2BeğenmedimŞikayet
Kimbilir_belki ()Sıradan gördüğüm tüm dış likeler düzeltildi.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Farketmez hocam hedeflerimiz belli satmak yok roket tarafında devamke tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Kim olduğunu merak ettim ancak biz yolumuza bakalım.
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ruh hastası benimle yazışan herkese eksi vermiş zavallı hepsini düzelttim benim puanlamam açık bolca eksi versin insanları uyarmaktan vazgeçmiyeceğim inşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Dıslke düzelttim Reşat Başkan tamam
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Ali_Cesur Bereketli olsun. @Abbas__baş @Gerçekler21 satarken de alırken de hem dolar hem gümüş artirarak devam strateji aynı. Bu saatten sonra yükselirken yukarilardan gümüş aldım diyen olursa inanmam manipulasyona dikkat şu an ons 37.5955 Ytd
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hocam hedefler doğrultusunda roket tarafında devamke daha gideceğimiz yol var azdan az çoktan çok gider tamam
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bereketli olsun Reşat bey. Ben biraz daha bekleme tarafındayım.
1BeğenmedimŞikayet
Gerçekler21 ()Hocam ne yaptı böyle gümüş ya? Resmen baktırdı arkasından . Büyük konuşmuşum demek dün
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Düzeltme gelir diye düşünüyorum. Sene başında verdiğim sene başı kapanıs hedefi 33 37 37.75 aralığı idi şu an 37.50 civarı taşma yapsa bile daha aşagilardan alım fırsatı verir. Ben rasyo düstükçe Altın onsta düsmek sartıyla kademeli altın almayı tercih ederim. Sürekli böyle faiz indirimi olacak dediklerine göre insanları fişekleyip aldirmaya çalışiyorlar. İşleri dolandırıcılık.
BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BEREKETİYLE ()Üstad gümüşte düzeltme gelirmi nereye kadar sizce