Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1711 04:24:26
EUR 48.6784 04:24:26
USD 41.5678 04:24:26
ALTIN ONS $3760.3900 04:24:26

Konu: sekizincitur işlemlerim kasamasa sinek hep kaybedr

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (80)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey bereketli olsun. Lütfen alım yönümüzü de yorumlayabilir misiniz? Siz beni hiç kırmadınız bu son deseniz de son yazınızda 25 Eylül dediniz ve yine yanılmadınız tekrar her şey için teşekkür ederim iyi ki varsınız.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey bu paylaşımınızı hafızama kaydetmiştim inatla direndim. 25 eylülü bekledim. Bugün öğlen arası boşlukta okulda bir fırsat buldum büyük çoğunluğunu sattım bir kaç kilo kaldı. Her şey için çok teşekkür ederim emeğiniz çok iyi ki varsınız.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

60 TL den kademe satış emri gerçekleşti geri alternatif veya gümüş almadıgım sürece bu 2026 ya kadar başka satış yok inşaallah. Ytd

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüşe % 28 civarı bu gün için gecerli 60 TL den satış emri verdim. Makas ekrandakinin 17 kuruş altı. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

25 Eylül 2025 sonrasını bekleyip duruma göre bir kademe daha çıkacağım büyük ihtimalle bu sene başında gelirse ful çıkacağımı ve gelmeyeceğini belittiğim hedef gelmeyeceği icin artık bu sene satış yapmayacağım. Geri alım yapmadığım taktirde 9 Nisan 2026 tarihine kadar işlem yok. Altın ve Norveç kronu takibimde. Sayfa dışından üye olmadan takip edenler için şimdiden paylaştım. Sayfada kimseyle diyalog kurmak istemiyorum. Kimse bana yazmasın. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

uden ()

S. a en uygun banka hangisi makas için gumus almayı dusunuyorumda

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

55.36316 dan bir kademe daha gümüsten TL ye geçtim. Makas 1.50 TL ye yakın. Merkez bankası net Altın rezervi ing iltereden fazla 518 ton civarı. Net döviz rezervi rekor seviyede kira sertifikası ve hazine tahvili cinsinden borçlanıyor.

-1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Teşekkür ederim hocam paylaştıkça güçlüyüz tamam

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Diğerleri zaten rezil oldu arsızlıklarından durumu kurtaracağım derken battılar. İsimlerini anmak da benim duruşuma yakışmaz. İyi akşamlar dilerim son söz babanızı dinleyin lütfen.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bunu ifade etmişti tatilde okumuştum. Bence vaktine yazık değil. Çünkü ben faydalanıyorum. Sürekli de teşekkür ediyorum. Sitede yatırım anlamında bir babanıza bir de @Abbas__baş a güveniyorum. Bir kişi de bir kişidir artarak çoğalırız. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Artık herkes tüm site gördü. Belki yıprandı ancak onurlu duruşu benden alkış alıyor.

Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Selim911 ()

Evet babam ama her konuda aynı düşünmüyoruz. Ayrıca burada çok fazla vakit harcaması bence doğru değil. Vaktine yazık

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Şimdi profilinize baktım. Siz Reşat beyin oğlusunuz. Benim de asi iki oğlum var en sonunda dönüp haklısın anne diyorlar. Ebeveynlerinizi hele de babanızı yatırım anlamında dinleyin bence çok şanslısınız.

Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Selim911 ()

Bu formda hassasiyet gösterdiğin konulara hassasiyet gösteren yok. Bence işlemde dahil hiçbir şey paylaşma burada

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bir de ben düştükçe Altın ve platin ekleme yaptım yüklü platinim var onlar içinde bir yön gösterir misiniz? 41 küsürlerden kur ons olarak girişim var. Canım yandığı için ona da dokunmadım. Platini de mi Tl ye geçmek mantıklı?

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bereketli olsun Reşat bey paylaşım için teşekkürler. Yüzde kaç olarak çıkış önerirsiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat bey siz önünüzde çok iyi bir insansınız, lakin bu sitedeki bazı arkadaşlar sizi anlamamış olabilir. Bırak kim ne yaparsa yapsın. İnsanoğlu açık mucizeleri görmesine rağmen iman etmeyenler olmuş. Kaldıki biz kimizki sıradan insanlarız. Kimseyle muhatap olmayacağım diyorsun. Soru soran olursa samimi görüyorsan cevapla, küslük dargınlık bizim kültürümüze ters işler, saygılar sunarım.

5BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

53,20982 den parite 40.84 üzer. biraz TL ile gümüş sattım Artık alım satımlarım TL ile olacak üzerine doğmamış filistinli çocukların kadınların kanı bulaşmış dolar lari da TL ye çeviri yorum. Daha önce açıkladığım sebeplerden kimseyle diyaloga girmiyorum. Bundan sonra belki işlemlerimi paylaşmaya devam ederim. Ytd

-1BeğenmedimŞikayet

Hakan4343 ()

Nediyon sen aslan sanaldasın diye kükrüyonmu

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyo daha 90 gelmeden 95 107 denmişti. Rasyo 86.400 lere geriledi. Tuzak yükseliş nereye kadar bilemem dedim bilmedigim konuda neden yazayim. Her islemde satarken de alirken hem gram hem dolar artiriyorum. % 59 gümüsteyim ama ayni zaman da gram da artıyor uste dolar aliyorum. Bu şekilde avlanmaz tuzaga düsülmez diye ust seviyelerde hep paylaştım yüzde yuz haklı ciktım Rabbim mahçup etmedi cünkü art niyetli değilim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda da gumüş 38.40 39.20 aralıgina geldiğinde kücük parcayı dolar a gececegimi yazmistim Dikkat gelirse demedim geldiginde dedim geldi mi geldi. Yanılabilrdim de. Donüste de 1/2 gireceğim inşaalah dedim. Kısmet. Ne dediysem onu yaptım aninda paylastım. Aynası iş kişinin lafa bakılmaz. Beklemeye devam

0BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Gümüşte pylayinca Altın analizlerine doncegiz:)

Eurodol1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Sende öylesin abi saygılar tamam

2BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Hümaniste selam veren muhabbet duyan kim varsa benim için insanlıktan nasibini almamış subjektif ajandır usta tamam

2BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Herkes bı yerden tutup çizgi çekiyor tekniğine göre 34xx bu tekniğin içinde var tabiki daha da inersen 31xx yazanda çıkar.
Başka türlü bakarsan 41xx yazanda haklı 45xx yazanda. Göstermiyor mu teknik gösteriyor.
Bu işin kesinliğini iddia etmek hatadır yönlendirme vbal alır hergun bı rakamı 20 kez inslarn goznun içine soklmaz. bilmem anlatbildm mi..

NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eurodol1 ()

Hayır ifşa edildikten sonra kerim olduğunu açıklıyor

0BeğenmedimŞikayet

Eurodol1 ()

Daha yazımın mürekkebi kurumadan geri gelmiş arsız

0BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Gitmemiştir dogrlama istenmiştir o yüzden istifa etmiştir. bencede gelir gelişinde sayfa herkese açık bir platform. gelince ben geldim diyor zaten yan hesap acar ama gelince de saklamaz:)
Eski huylarını bıraksın o anlar ne demek istediğimi.
Bilgisine tekniğine lafım yok kizdimz konular belli. ama 34xx gelmeden gelmez gelirse o saniye burda olur:)

1BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

ben kım kazanırsa onu desteklerım:))

Engo4460 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Engo4460 ()

ben senden yanayım

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yuzde yuz hakli oldugum konularda gene arka arkaya eksileri vermişler beddua ve kuğurlere like yagdirmislar. Artik bu sayfada kimseyi muhattap almıyorum. Bunlarla yazısan yazisanlarla yazisan takibe alan kisiler bana soru soramaz sorana da eksi verecegim insaallah. Su ana kadar verdigim her hedef geldi. Paniklemeyin dedim gene ben hakli ciktim. Bunlar barindigi surece sayfadakiler bunların ortaklari.

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• ytd.3
  • yatırım tavsiyesi değildir12
  • Zeka Geliştirir
    Sözce indir, kelimelere hükmet!
    Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
    • Ücretsiz kelime oyunu
    • Rakibin gölgesini canlı takip
    • Kelime puanlarını anında hesaplama
    • Diğer oyuncularla iletişim
    • Kalan taşları görme
    • Kelimelerin anlamlarını görme
    • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
    • Rastgele rakip bulma
    • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
    Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum