Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Şu tepkiyi yapar diye 32.200, 31.100 den aldım, cesaret edip 31.650 den alamadım. Avrupa Amerika öncesi satış yapıyor acaba diyorum akşamki aldıklarımı 32.200 gibi kâr zarar bakmadan cıksammi diye sesli düşünüyorum. Tepki nereye kadar olabilir bir fikrin varmi..
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Yılmaz abi biraz abartılı bir rakam olmuş sanki . Hepsini geçtim tl olarak 38.5 altı yok gibi be usta..
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Görüşmeler devam ederken yükseliş beklememek lazım. Yarın dananın ipi kopacak hemen anlaşma olmayacağını düşünüyorum o yüzden çok da satış yemez ama pıyasa oynal dediğin gibi 32 üzerilerine tekrar yerleşebilir .31-33 arası seyir gunlerdır devam ediyor zaten
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()30.50 bölgesine gelebilecegını düşünüyorum ben de . Yarın akşama kadar satış devam edecek mı görecegız . ytd
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bugün mesai bitimine kadar 32.200 tepki olabilirmi dersin benimde var tersde..
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Mesai saatlerinde parite kuveytten daha iyi ya, mesai sonrası berbat. Aktif dediğin n kolay degilmi.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Eskıden full işlem yapardım şimdi de yapmak ısterdım ancak aktıfte gümüş makası çok fazla olduğundan hepsini satamadım. az kademe tersteyım. ama sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Adam gibi adamsın. Hersey gönlüne göre olsun.
2BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()30.90 a düşerse gözü kapalı sattığımın yarısını alırım ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bu destekler islermi bilmiyorum ama 31.400 lerde kalan yarısını, gelirsede 30.50 lerde diğer yarısını gireyim çünkü diplere yakın al sat verebiliyor diye düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()30.50..30.57 bölgesi
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()1 aydir ayni destek ar .. değişmedi .. giraikte
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ablam destek dayanmıyorki sen şunun sağlam bir iki desteğini yazarmısın.31.240 mi,31 mi, ona göre bekleyelim.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()1 yildan azla oldu ..28 ile 34 arasindayiz ... ya destekten ya düşeni kırdiğinda alınır
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Onunda hiç bir tahmini tutmuyor ki ne medet umuyorsun canım abim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynur kardeş, belki Amerika 32.900 lere gidip satış yapar diye 32.200 den biraz gümüş almıştım ama olmadı, sence en azından 31.500 lere kadar hiç bulaşmasakmı ne dersin.