Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Senden bu cevabı beklemezdim abi , gümüşte olmaz diyenin ağzına kürekle vuruyorlar, gümüşü öldürmüşler bu yıl, 35 dolar gelecekte ölme eşeğim ölme
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()altın herseye rağmen 3000 üzeri sağlam duruyor . Çok ınmez görüntüsü oldukça gümüşte de çok aşağılar beklemek hayal olur.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Abi bunda iş var daha
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Bu gümüş de ne ölülere karıştı ne dirilere:)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Almak için hala hedefin orasimi diye soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Hedef gelırse ıyı alım fırsatı olur
-1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Buralardan gümüş aliyormusunuz arkadaşlar hala buraları tehlikeli göruyormusunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yılmaz ustam hala 30.90 da sabitmisin, güncelle. e varmı...
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Selamun aleyküm cümleten...
Dün altyorumda belirttiğim üzere kısada yorum artık yapılacak durum bana göre yok çünkü doldur boşalt ile diğer adı tepki, düşüş şeklinde şu bikaç ay oyalanır diye görüyorum. Kısa alsatçılar dar band aralığında bu süreçte alıp satar.
3280üzeri kalmadan uçan kaçan bişey olmaz. 3050destek seviyesi yine tepki yukarı aşağı ile "2860altın ons _2950 ons ve 3280 ons kırılımı... lazım. Bu yaz artık ele tl geçtikçe birikim şahsıma devam ytd... @Asiii__
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@YıldızBitco onsaltın tepkideyiz öğlen gelebilecek seviyeleri yazdım 3220_3280 uzantısı ilk rakam geldi asıl 3280üzeri kalışlar lazım yükselişler için bi oyalanma alanındayız yapmamız gereken toplamaktı yapmaya çalışıyoruz herkes riskini ayar layıp vadesi olan altyorumdaki rakamlara göre riskini alsın. Ytd.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Çok takip etmiyorum ama paladyum da sert hareketler yapıyor gördüm şu sırlarda
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Çok haklısın 31.250 beklerken 31.650 almadık m. l m. l baktıriyor
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Düşüşlerde hep alt seviyelerı vermek de fırsat kaçırtırır etkılememek lazım komseyı. Herkes hangi sevıyede alınması gerektığını fikir olarak sorar ama oraya gelmez dersealım yapabilir. Aslında burada yazılanlar ınsanların kafasını da karıştırıyor.
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır:). Benim görüşümü sabah yazdım toplama usulü ile toplayan için sağlıklı ortam oluyor dipçi tepeci olamadım istesemde olamam ne düşüşte durabilenim nede kar görünce:)buda benim tabiatım ancak bu şekilde zarar bugüne dek etmedim şükür. 100,100kazanç sağlamasamda yüzde 70ile stressiz yorulmadan hayata bakma iyi geldi bana:).
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Bereketli olsun isterim alttan almak nasip olsun inş.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yılmaz abi çok dip bekliyor veya tam tepe bekliyor. O iş bana uymuyor.
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Tamam o zaman Mansur ark tan sana demedim mi şarkısı benden sana gelsin abim :)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bence yarın akşama kadar al satyapacaklar,31.650 alanlar bi satar. Tekrar 31.700 veya 31.500 den alıp bi daha satarlar. Amerika açılış öncesi satış imkanı verirse değerlendirmeye düşünüyorum olmazsa 2 kademe daha 31.300 , 30 Altın da bir yerlerden alayım.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Aga makaslar açık kısa da al sat yapmak sıkıntılı eskisi gibi değil o yüzden destekten alabilmekte fayda var bu iki gün önemli bakalım biz de alım için bekliyoruz ama yavaş yavaş yükseliş hareket zamanı geliyor bi yerden başlamak lazım tamam ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Düşüş geçici maharet yukarıdan satıp aşagıdan alabılmekte alamadan yukselırse satmanın da anlamı yok
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Kalan metalı de yenı sattım bakalım asagıdan alabılecek mıyım:)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Yılmaz aga öğleden sonra çılgın veriler var ÜFE de beklenti düşük tutulmuş Powelın konuşması var bugün yarın baya önemli olacak sıkı takip şart tamam
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ustam Altında tepki 3220__3280 gelebilir.. 3280üzeri kalmadan yükseliş geldi denmez tepki olur. Bukezde çıkışını yapmazssa 3150ile kalmaz 3050ekranda yanar ytd... Aynı günle olmuyor @Ali_Cesur kısada al- sat yapanlar...
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()38.5 gram tl beklentim de hiç yok ustam . Sadece tahmini tabi ki . Belkide elimde gmş var ondan öyle düşünüyorumdur :) takipteyim ara ara inşallah güzel yerden alırsınız.
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Dediğin gibi belki altını n köpüğü alınıyor bu arada olan gümüşe oluyor…
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüşte abartı diye bir durum yok her an Herşey olabilir 30 lar beklenırlen 33 de gelebilir. Benım tahmınım hemen gercekleşmeyebılır ancak imkansız değil alım yapacaklar bıraz daha sabretmeli diye düşünüyorum sadece. Ancak çok dipler beklenırkn fırsatlar da kacabılıyor sonra aldırmadın denmesın. Kımseye al sat tut tabsıyem yoktur bu arada.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sağol Defne Hanim, Amerika öncesi 32.400 gibi yakalayabilirsek bi bakalım. Amerika öncesi Avrupa bu aldıklarını nasılsın olsa satar
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()32.40 ilk kısada direnç üstü saatlik kapanış 33 e kadar götürebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()altin tepki alabilir hacam . sonra yine satar...2700 den 3500 e gitti. 3000 e yatlaşmasi gayet normal
gümüş 36 e dokunup sonra düşer diye umudum vardi..34 den sattilar...
31.60. .30.50 gelirse güzel ikili dip oluşur
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()32.200 ve 32.100 aldıklarım olacaktı.