Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (224)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam bir de mevcutta benim ve annemin Altın var bir düşüş bekleniyor altın satılmalı mı sizce
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()glrmk denenebilir. kısada.
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()muhjtemelen gab boşluğunu alacaktır. 1.79.. ama daha öncesindede dönderebilirler. şimdilik düşüşü izleyelim.. dip olmadan önce 1.95 e yukseliş mümkün.. sonra düşer.
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Sizi baya yordum hocam kusura bakmayın. dosusu nereye kadar sordurebilir şu an 1.90
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Sayfada deyildim ayne nasip hocam
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Şimdilik ihtiyacım yok hocam maaşımdan artanı tl de kalmamak için sordum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yazdığımda 1.90-2 civarındaydı. hızlı olmak gerekliydi. sayfadamıydınız bilmiyorum. kısmette ne varsa artık yapacak bir şey yok.
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam 2 çıkış yapcam fakat sanki oraya gitmeyecek gibi duruyor
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kısada al satmı sordunuz.. yoksa alıp beklemek mi.?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bekleyiniz. yazarım.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam merhaba,
Elimde 20.000 var yatırım öneriniz var mı?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam ilk yükselişte çıkıyorum o vakit teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()çok fazla düşüş beklemem.. muhtemelen 133 civarına kadar düşecektir.. düşmeden önce 149 civarı tekrar gelebilir..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bekleyiniz bakayım. tekrar.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()aslsn 150 de satılmalıydı.(
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam merhaba ,
aselsan 140 da ne diyorsunuz yükselme ihtimali var mı yoksa düşer mi
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam çok teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()geçeceğini düşünüyorum olacaktı..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()geçeceğini düşünmüyorum. oradan düşerken grafik uygun değil demiştik zaten..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yarın 29,60 geçerse 33.80 e gideer.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam bagfs da 2 gündür tavan tam da maliyette beklemeye devam ediyorum şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam çok teşekkür ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()153 sıkı takip edelim.. formasyon bitimine uygunluk sağlanır. direk geçerse 155-56 gibi formasyon farklılaşır.
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Anlaşılmıştır müdürcüm:) ama bende bulunduğu portföyü bozup başka yere taşıyacağım indesi şuan hareket yok zaten onda.
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()@celik2119 sayfa için nimet.. bunu her zaman yazarım.. kendisini takdir ediyorum sizinle aynı fikirdeyim.. takip ettiğim tek kişidir.. ama lüteratürdeki öğretilenlere çok takılıyor.. işin aslı öyle değil.. lüteratürde bizi öğretilenlerin hepsi yalan( borsa - ekonomi ve teknik analiz konusunda)..
Kaya4848 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()Vede gerçek para bunlar... yani oyun değil... inanirmisiniz sayılı kişi böyle borsa hk açık yüreklilikle konuşuyor.. taktir edermisiniz bilmem ama bir kişi var bu işin hakkını veren @ASRN @Hanım_Teyze @celik2119 ... bu kişilerin yorumları çok değerli olup ben ema gibi tabirleri bilmediğim için @celik2119 derim .. bir insanın tahmin tutma olasılığı %70-80 olabilir ... bu aralığıda @celik2119 gördüm... kendisine selamlar
2BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()çok tşkrler.. anladığım kadarıyla borsa konusunda aynı fikirdeyiz.. özellikle hissenin adı geçiyorsa uzakdur.. ) bu durumda kimsenin kazandığı yok. kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar... bu iş dalga dümen modern soygun.. hangi gün olduda bütün hisseler açılışta direk tavan açtı.. son 18 ayda açılışta direk bütün hisseler taban olarak 3 defa açtı.. ve 2 şer gün .. ((
Kaya4848 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()Sizin yazılarınızı ve yorumlarınızı gördüm mü okumadan geçmem... bu kadar açık yüreklilikle ve içtenlikle borsa hakkında yaptığınız yorum için ayrıca teşekkür ederim... genelde yapılan yorumlarda herkes çok kazanmış... destekten almış direncten satmış... birçoğunda gerçeklik yok... bencede borsadan bir hisse alıp kazanmak çok zor... genelde bir hissenin adı geçiyor ise çok uzak dur .. derim... sizede açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim...