Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (224)
1BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Çok teşekkür ediyorum sağolun
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()10 küsür görür dedim gördü ve 2.90 dan hesapla ?300 de oldu yine aynı rakama gelip geçerse 22 olması gereken rakam fakat spek hisse de normal hareket bekleyemeyiz dipten alınmadıyasa ortada veya tepelerde almam tavsiyede edemem çünkü bu gibi kağıtlar kardayken bile satmaya fırsat bile vermeyebliyor
ES_26_ES için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Tebrikler, aldım bende bugün biraz fiziki, sabah alamadım tabiki:) biraz pahalı oldu galiba:( avhol nereden alacaksın?
0BeğenmedimŞikayet
ES_26_ES ()Ustam selamlar Cemas daha gideri var mı acaba yüzde 150 yaptık yazmistiniz sıra yüzde 300 de demiştiniz hedefde bı değişiklik var mı
2BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Düzeltme yapmalıydı yapıyor @Good_Wife26 altın dediğim yere geldi yani ons
@Hanım_Teyze daha öncede yazdım iyi günlerde holdingler yükselir demek ki haber gelecek ama bunları düzeltme kabul ediyorum haa avhol dediğim yere gelirse alırım
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bagfs beklesin... conse formasyon bitimine uygunluk var , düşeceğim derse düşebilir.. yukselişin devamı için 3,27 yukarı kırılması gerekli.. conse kısada böyle genel yön ise formasyon net değil, yanılmanıza sebep olmayayım bilmiyorum diyelim..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yukselişd evam edecek gibi duruyor.. yukseliş devam ederde 1,84 geçerse muhtemelen 2,50 ye gider zamanla..
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Pardon cante
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sante sanırım yanlış yazdınız . anlamadım.
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam sante anına bilirmi on gözünüzü alabilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam conse ve bagfs bakabilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()satmayalım biraz beklesin..
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()normalde çok fazla düşüş beklemiyordum. grafik tepede bir tık daha yujkselmeliydi. erken dönderdiler... saatlik grafiklerde düşüş devam eder.. nereye kadar bilemeyiz. adım adım takip etmek gerekli.. ancak çok düşeceğim derse 8 e kadar mümkün. 8 e kadar düşüp düşmeyeceğini şimdiden bilemeyiz henüz erken..
hale34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hale34 ()Hocam kzbgy için görüşünüzü alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Siz ne derseniz hocam sizin sattığınız yerde satarım
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()satacaksanız 158.. uğraşamam. tekrar bu seviyelerin gelmesi sorun değil diyorsanız beklenebilir. karar sizin.. bu çok kısada dk lık grafiklerde.. saatlik grafiklerde tekrar düşmesi için sebep yok ditrek yukarıda gidebilir.. dk lık grafiklere çok itibar edilmez.. vesilenizle diğer arkadaşlar için de yazayım.. dk lık grafiklere çok itibar edilmez..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bereketli olsun. al sat için aldınız. dimi. satacaksanız.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()152.90 dan girdim
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam bir kaç emir girdim ama vermedi en sın 152.60 gürdim bekliyor
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam teşekkür ederim allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()glrmk deneyiniz.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ttkom 57 civarına düşerse sizindir.
Yasin0619 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Burdan alınır mı glrmk ve ülker
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()O sırada kısada al sat yapayım o zaman hocaö
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()glrmk aldım kısada. isterseniz deneyiniz.. yada 113 e ülker düşüş beklenebilir. Altın gümüş düşünüyorsanız biraz bekleyiniz.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Sattığım iyi olmuş gibi görünüyor :) teşekkürler hocam elimizdeki nakiti nasıl değerlendirsek öneriniz var mı
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()günaydın.3200 kırılınca 3133 kaçınılmazdı.. ama formasyonu uygun geliştirmedi
normalde düşüş devam eder.. ama güvenilmez.. çünkü düşüş devam ederse Altın ons ilerki süreçte ( düzeltme yapar) daha fazla düşer..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()biraz geri çekilmesi önemli değil derseniz. ısdmr. ülker 113 e düştüğünde.
Yasin0619 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam günaydın Altın hayli düşmüş muhtemelen daha da düşecek gibi görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Tamam hocam peki başka önerileriniz varmı formasyonu güzel giden, biraz TTkom alınabilir mi sizce.