Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tamm güzel yapmışsınız.. bugünde yazdığım gibi oldu..406 şuanda geldi.
Yasin0619 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()400 lerde stop oldum hocam merak etmeyin söylediginiz diğer hisselerden topladım azar azar.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bekledi bekledi son 10 dk yapacağını yaptı.. (( brsn için üzgünüm.. yarın yuksek açarsa satmak gerek. maksimum 411 gelirse terdddüt etmeyelim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()odas muhtemelen 7,40.. aslında formasyon net olarak bitmiş 14-15 i geçmesi gerekli.. ama logaritmik grafikte aynı uygunluk yok.. onu yeni farkettim..7,40 a gidip tekrar dip olabilir..
kalennder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalennder ()Odas muhtemel tepe ne olabilir hocam 10 TL ye varır mi?
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Tamam hocam oralarda tekrar sorarım teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bnece 435 beklenmeli. 450 de olabilir. biraz bekleyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Peki brsan kar almalimiyiz hocam
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()selva tekrar 1,60 Altın a düşmediği sürece. beklentim minimum 22,24 yüzde 40 gibi maksimum 2 ay içeirsinde ( yarından da gidebilir her an yani ne zaman bilemem ama ).. arzum 3,80 e yukseliş beklentisindeyim.. sonra tekrar dip.. odas formasyonun bititğini orta vade yeni bir tepe için yakında yukseleceğini düşünüyorum.. megmt minimum 33.. alves 40 ama bunda önce düzeltme beklenmeli. düzeltme gelirse alınabilir.. orta vade al tutmu sordunuz al satmı bilemediğim için bir kaç tane yazdım..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam 1 yıldan fazladır bekliyorum yükselmediği gibi sürekli düştü hem indes hem info da aynı şuan tek karda olduğum kağıt aselsan :)
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Merhaba hocam brsan ne durumda gidecek gibi daha, nerede satalım. birde hangi hisse öneriniz varmı.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam çok teşekkür ederim ?
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Sanırsın akbank battii
Degıl mi
Üstat
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ındes muhtemelen tekrar düşer. zararınız çok olmasa bazı hisseler önerebilirim. bunlardan çıkın vs. derdim. ama çok fazla zarar varken olurda alıp götürürler bu mesuliyeti alamam.. muhtemelen sizde satmazsınız.. yapacak bir şey yok. bekleyeceksiniz..
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bagfs formasyon bitimine çelişkili uygunluk var.. ( bence uygun değil tekrar 30 gelececektir) olurda 30 gelirse direk yukarı 31 e doğru gitmezse oradan 23-24 e tekrar dzüeltme gelebilir.. bagfs yukselirse 30 sıkı takip..
yukardaki size bgfs için yazdığım yorumun bir kısmı.. formasyon bitimine çelişkili uygunluk var demiştim.. hala aynı fikirdeyim. ama bence grafik uygun değil tekrar yukselecektir. ancak aşşağıda 21 de saatlik grafikte boşluk var.. oraya kadar düşermi net değil.. şimdilik biraz takip edelim. netlik yok..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()İndes de dediğşniz gibi 6.80 den döndü:(
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()oyakc 27 den dönmeliydi. yazdığım rakamdan dönmezse düşüş derinleşecektir.. oyak buradan dönecek gibi. dönerde yukselirse 28,75 sat..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam merhaba, oyakc ve bagfs hakkında öngörünüz var mı bagfs düştü oyakc de 27 Altın da nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Anladım hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()conse teknik sağlıklı değil o hissede muhtemeln yanılırım.. şöyleki o hissede teknkte yukseliş mümkün değil.. ama öyle bir grafik yapmışki. sanki oynayıp yukarı götürmek üzere.. teknik net çalışırmı yoksa oynarmı bilemeyizki.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam conse ? peki
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()11,22 bekleyelim.. 11,22, veya 11,58, veya 12, hangisini yapar net değil. her 3 ihtimalde uygun..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Entra elimde var size söylemeyi unuttum satsam mı tam da maliyetine gelmiş
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()entra şimdi olmaz.. ben biraz jants aldım. gidermi ne zaman gider net değil. şansımı denedim.. hatta sabah edata aldım tekrar sattım jants aldım. sanki gözüm kaldı..)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bence zor yukselir .. maliyet kaç.. şöyle yapabilirisniz. yukseliş ihtimali görünen bir hisseye bir kısmını geçmek isteyebilirisiniz.. mantık şu ha bu hissede beklemişim ha diğer düşen hissede.. bu hisenin diğer hisselerden avantjı ( temel analizde) varmı bilmiyorum.. ama teknik analizde yok..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam bir de conse ve entra hakkında bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Yukarı çıkma ihtimali var mı hocam yaklaşık 1 yılı geçti bekliyorum. :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bazı zaman dilimlerinde formasyon bitimine uygunluk var. ( orta vade grafiklerde ). ama kısa zaman dilimlerinde formasyonu netleştiremedim.. sizi yanıltmak istemem.. 6,30 Altın a sarkacağını sanmıyorum.. ancak 6,30 -6,80 aralığında biraz oyalanabilir.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()nereye kadar düşer net değil.. farklı senaryolar var.. ama kısada 27 üstü tekrar gelir.
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Ekos Bi bakabilirmisin
Kolay gelsın