Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (224)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()altın gümüş düzeltme yapacaktır. yani yapması için sebep ( gereklilik ) var... biraz bekleyiniz.
gamze87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam Altın da alamadım gümüşte bekliyorum :(
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()düzeltmeye gititğinde bütün hisseler bundan nasibini alır.. kimisi önce kimisi sonra..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Malesef info da düşmüş:(
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()böyle durumlarda yanılmaktan başka bir şey çıkmaz.(
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam aslında kısada info da uygun gibi
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()glrmk emin olun teknik uygun değil. düşmesi mümkün değil.. ( normalde) grafikte çelilki vs. de yok. sadece oynarlarsa düşürüler. çok yukselmiş bir hisse değilki neden oynasın.. yatırımcıya zarar ettirmek için kasıyorlar..
altın ons bir kaç gün önce 3360 a kadar yukselebilir demiştim.. muhtemelen öyle olacak. ancak öncesinde düzeltmeler gelir..3320 gelirse makas aralığı düşükse al sat düşünebilirsiniz.. normalde 3360 a giderse oradan tekrar 3120 ye düşüş beklerim..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Yükseliş devam eder mi?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Alamadım hala :( Altın daki kendi param glrmk de annemin ki tl de bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()altın çok yukseldi ne yaptınız.. .
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()İnşallah düşmeden gelir hocam:(
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()malesef sıkıntı çıkardı.. normalde bu grafikte düşüş mümkün değildi.. ama fırıldak çevir meye devam ediyor.. muhtemelen 148 Altın a düşmeyecektir. ama sabrı zorluyor.. 148 e düşmeden 155,50 gelecektir.. orda satmak lazım. çünkü tekrar düşürür.. ( 155 sıkı takip.
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam merhaba glrmk düşüşde sıkıntı olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()mrb. çıkmamışmıydınız. çık mışsınızdır diye düşünmüştüm.. (( buradan 135 e düzeltme gelirse satılabilir.128 tekrar gelir.. bu grafikte aselsanda yanılabilirim.. rakam da yazmak istemiyorum.. ( düşüş yönünde beklentim daha yuksek)..
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Hocam merhaba aselsan için son durum nedir
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()uzun vade hedefide 54..
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kısada net değil. aşırı bir yukseliş için önce 20 yi geçmesini beklemek gerek.. muhtemelen 20 ye gidecektir ama kimbilir kaç haftada..
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Gmtas için ne soylersın üstat
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()Tmmdır hocam teşekkür ederim allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()evet o hisse düşmez. bu civardan yukselir sanıyorum.. orada gap boşluğu vardı buralarda oyalanacağını biliyordum.. ancak uzun mumlar ile atsaydı daha kısa sürerdi.. küçük mumlar ile vakit geçirdi. onun için uzattıkça uzattı..(
0BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()@xxbirzamanlarxx hocam merhaba ,
Glrmk de beklemeye devam mı?
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Allah razı olsun. cumlemize
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()anladım.. ) bereketli kazançlar dilerim..
Nusa03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()6 aydir takipteyim fakat yeni katildim sayfaya Sizi @ASRN hocamı analizinize deger veriyorum. mutlaka bir çok degerli hocalar vardır burda hepsine saygılar. Hocam bizim zararimiza sebep olmazsınız bu güne kadar burda olsaydım herşeye tepeden girmezdim:)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()demek ki analizlerime değer veriyorsunuz tşkrler.. ama ben sizi çok görmedim.. siz yeni başladım demiştiniz.. sonra zararınıza sebep olmayayım.. ( inşallah öyle bir şey olmaz)... daha önceden yorumlarımı takip etmişliğiniz varmı..?
1BeğenmedimŞikayet
gamze87 ()@xxbirzamanlarxx teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Sizin aldığınızdan almak isterdim fakat katılımda yok sadec ismdr var. emeginiz için çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Nusa03 ()Hocam sonradan anladım. nekadarda üzülmüştüm boşuna üzülmüşum:)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()istifaediyorum isimli bir arkadaş var. ) onu etiketledim istifa etmedim.