Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()takoz iğneledi yattım kim başında bekleyecekti zaten günlük desteği 83091 di az önce iğneledi burayı aşağı kırsa bile 82 den dönecekti bende yattığım için risk almadım, takozu gece yukarı kırarrsa diye
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Sen dün gece niye btc shortlamadin
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()gerek yok dostum long yerine btc alırsın sadece shortlarsın stres olmaz
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()83091 aşağı kırsın short varsa 82 ye kadar zorlarsın
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Vadeliye alıştım mi bırakamaz kimse :)
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()83 test etti 82 demi durur şimdi başkan
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben dukkanı actıgımda btc 100 dolar a ath yapmıs abı 2011 de
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()2 btc alacak paran olacak 1 alım 1 yedek vadeliyede gerek yok btc dünya para kazandırır
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()hepsı cop abı zararalar cıkınca sadece btc pı xrp
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()güzel kardeşim bırakın çöpleri dip görenler ilalah olmaz
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bınasın son zamanlarda lısteledıgı ve dıbı bulmus coınler de al scr gıbı omg agır agustos sonu cıkar
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Sadıç o yüzden omg topluyorum ben :)
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Düne kadar en iyi coinlerden biri olarak gösteriliyordu, btc türk yerli borsadakilere acırım yazık geçen ay listelendi, bizim millete çaktılar malı
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()pepe gıbı dıp yapmayan coınlerı de om gıbı yapcaklar sadıc cok dıp coınler almak lazım kı bızı tongaya dusurmesınler
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ne haberıvar dıye x den arastırıyom ekıp bırakmıs ondan
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kayso ()Maşallah hocam bravo
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Yuzde90 sattim roe 1300 de
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()helal fısekcı stopla artık bence