Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Çok güzel elinize gönlünüze sağlık. Önereceğiniz diğer göstergeler hangiler birkaç tanesini söyler misiniz?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Genelde yapılan yanlışların başında tek bir ind. yada göstergeye bakarak hareket etmek gelir
Bunun yerine birkaçını birlikte kullanmak ve eğilim hakkında bilgi sahibi olmak daha sağlıklıdır
Eğilimi bulmak için (yatırımcı eğilimini) Mesala önce öncü göstergeye bakarsınız o ne diyor fiyatlar ne yapıyor
Sonra mum kapanışlarına bakarsınız
Sonra günlük haftalık aylık pivot açılışlarına destek ve direnclerine
Sonra gelişen yada gelişmekte olan yapı varmı
Ortalamalara bakarsınız fiyatlar neresinde Altın da ise ortalamarin üstüne çıkana kadar tepki olarak görmelisiniz en yakın örneği Ekim dibinde başlayan yükseliş kontr için ortalamalar altında başladı üstüne çıkamadı tekrar düştü bu düşüşe tepkiydi
Sonra trendin gücüne trendin yönüne bakarsınız gibi sonra bunları harmanlar analizin ile bir pozitif olasılık görürseniz plan kurarsınız su olursa bu. olursa ne yaparım diye en sonda hazırlıklar tamamlandığında işleme girersiniz
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Hocam ben işi öğrenmeye çalışıyorum yeni. Kontor de bir hareket gelebilir mi haftalık da da Yeşil günlükte de bir tepki gelecek sanki risk alınır mı?
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Anlaşıldı, teşekkür ederim.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()En önemlisi haftalıkta yeşil olması o zaman korkmaya gerek yok günlükte kırmızıya yesile dönmesi yükselirken veya düşerken düzeltme işaretidir
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()İyi akşamlar hocam, linear tsi bakma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum; ktlev'de haftalık ve günlükte yeşil olması iyi bir şey.. Sasa da aynı durumda.. cwene? Günlükte de yeşil olsa daha iyi.. böyle bakıyorum, de mi?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ktlev (daha önce takip ettiğimiz) bir yükseliş kanalı içerisinde hareket ediyor fiyatlar kanalın dibine temas etti burdan tekrar (kuzeye) yukarı devam etmesini bekleriz
Kanu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet önce kulp derinliği sonra çanak derinliği kadar yükseliş beklenir
HFZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kanu ()Asrn hocam ktlev bakabilirmisiniz size zahmet
0BeğenmedimŞikayet
HFZ ()Teşekkürler hocam. Çanak boynu kırılırsa, kulp kadar mı veya çanak kadar mı yükselir, Bir sesli düşünürmüsünüz.
1BeğenmedimŞikayet
Feride_ ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Sayın hocam piyasalar karışık kendi risk analizini oluşturup yatırım yapmanızı tavsiye ederim başkaları düşücek çıkıcak diye yatırım yapılmaz nacizane tavsiyem borsadan uzak durun daha garanti yatırım araçlarına yönelin az olsun öz olsun iyi günler dilerim
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()21.86-20.16 aralığında yüksek tepesi sonlanacak yani ilerleme geri sarıma uğrayacak
Ruşenn1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Aksa bir devam modeli içinde modelin boynuna gelmek üzere malda iseniz yapının boynunu kırıp kıramayacağına bakılmalı almak için ise kırılım beklenmeli
HFZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ben olsam acele etmezdim
Feride_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Tezol bakar mısın üstadım
0BeğenmedimŞikayet
HFZ ()Hocam aksa akrilik teknik olarak durum nedir? Rica etsem sesli düşünürmüsünüz?
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Endekste geri çekilme mi bekliyorsunuz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Feride_ ()Hocam iyi akşamlar tnztp almayı düşünüyorum burdan girilir mi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kront geriye dönüşü gerçekleştiremedi 19.74 de desteği var buradan dönme ihtimali yüksek
Atatp grafikte gösterdim trend destegjne tutunuyor kırılmadıkça tutmaya devam
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Ustat
Kront ve atatp ilgili ne soylersin
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Almak için aceleci olmayın
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Hocam kontr gesan euwpr güncelleyebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tamam hocam tşk
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Rahmetten şikayetiniz yok
Yagdikca yagsinn
Bereket olsun
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Elhamdülillah yaramazlık yok garip napsın çalışır :)
Daha da bereketli yağar inşallah.
Saygılar selamlar
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Dikmen kar yagmis
Mirim
Nörüyüm
Sen nörüyor
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Nörüyon mirim
Hasan dağına yağmış kar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Böyle durumlarda en son yaptığı tepeden (Aralık) başlayan Ocak tepesinden geçen cizgiyi çekin onu kırarsa tutun kıramazsa geri verin
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)