Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0365 20:48:50
EUR 37.1787 20:48:50
USD 35.8469 20:48:50
ALTIN ONS $2798.3850 20:48:50

Konu: Rdnt

Az önceki yorumuma istinaden grafiklerin çoğuna bu şekilde bakmanız faydanıza olacak.

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Bereketin bol olsun

Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Yahu 1 milyon olsa da salar. Ona bakarsan hep salar :) arkadaslar 20bin dolar dan btc alın 2 senede bir eviniz 5 ev olacak dedi mi? Hayır. Aksine btc ponzi güvensiz çıksa da düşecek dedi yıllardır. Gerçi daha yeni arkadas bize göre. Çözdüm ben sistemi diye zannediyor :))

Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

800 bin kaspa olmuş elimde 0.11 olursa 900bin 0.10 olursa 1 milyon olacak 0.090 gelirse 1.200.000 kaspa olacak 0.050 gelirse 1.5 milyon olacak bakalım hodri meydan

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

101 izle kırarsa 99.103 geçerse 104 105 106.11 de bakacam Cigarami içem tepki boyunu ölçecem Ahaaa puhaa:)

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Tepki alır sonra salar btc 200bunde olsa salar:)

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Yazmıyım coin isimlerini taklitçi çok. Ama onlar deil

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Melania trump ve oglu barron mu?

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Salsa da daha çok alsak daha çok batsak :)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

3 coin topluyorum şuan dib cubuklarinin yuzde1 ustundeyim

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Satanın malını alıyorum sende durumlar nasıl

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Salar ayhan hep salar:)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Ne ettun kas ceo su:)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Yarıyor. Kullanmasını bilene

karaprensgsli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karaprensgsli ()

Zaten rallideyiz düşmek için birbiriyle yarışıyorlar

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Yok kanka ya şu an diyemeyiz vallahi desek ben derdim şimdiye

0BeğenmedimŞikayet

Klas_Yatırımcı ()

Ralli başladı diyebiliriz o zaman

muro__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Yani bir jetonun yükselmesi için para lazım hacim lazım haber lazım o anki atmosfer lazım dünyadaki sosyo- ekoloji dengeler lazım

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Ben çizgi çizmeyi çoktan bıraktım sen istediğin çizgiyi çiz bir haber gelince hepsi tepetaklak

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Ahahah blr çizgi sağdan bir çizgi sol dan o çizgi nereden geliyor nereye gidiyor ya mantıken çizgi takip etsen bitcoin sıfıra iniyor hiçbir bilimsel gerçekliği yok

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Yani mum bazlı bakacan bu işlere alım satımı gösteren en doğru şey

0BeğenmedimŞikayet

muro__ ()

Sence yarıyor olsa hala gelip burada çizgi cizermiydi ayrıca paralar da hafriyat kamyonuyla taşırdı neyi anlıyoruz buradan demek ki bir işe yaramıyor hala adam evde oturuyor laptop kucağında

0BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Yok yaramıyor ama parası olanlar da o çizgileri çizmesini biliyor. Desteğe gelince alıyorlar. O zaman işe yaramış oluyor

0BeğenmedimŞikayet

karaprensgsli ()

Bu çizgiler para olmayınca ise yarıyor mu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum