Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 12:12:51
EUR 36.5348 12:12:51
USD 35.4829 12:12:51
ALTIN ONS $2703.3100 12:12:51

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

Satıldı
Minik parça bırakıl dı ekleme inerse yapılır

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Aynende oyle canın sagolsun alirkende yerine koyarken kendi acele etme inan ben de pişman oluyorum erken aldik aldiklarimdansattiklarimdan pişman olmuyorum asla

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Sepette de canım bunun kar getireceği bir sınır var ben max da satmadım hata ettim sepet bile olsa coinlerinde bir gideri var sonuçta neyse sağlık olsun böyle böyle öğreniyoruz

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

@Deniz_S aynen 7 gün önce sana yazmışım üzülüp panik işlem yapmaman için sepwtle alsati birbirine karıştırma

0BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Ben lunc hiç takip etmem

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

binance lunc yaktı diyorlar
Doğru mu

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Biz alışmışsınız kar cepe yapmaktan sen de haklısın yanlış anlama biz zamanında çok yorulduk bundan artık götürmüyor

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Elimde 3 coin var nasıl alayım ona geçsem kapattığım poz artar ?
Uçan kaçan yok uçan uçsun
Fazla coın alıp kontrol edebileceğim bakıyem nakitim de yok o yüzden alamadım
Düşünüp yazdığın için teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bakıyorum ilk geldinde aldım tabiki yüksekten satmak iyidir sabrı olan 500den satar

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Link 24 e yaklaşıyor geri sayım başladı:)))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Neleri gördük burda tuzak çoğu koy stopu rahat et yada sat düşünce topla böyle olmaz sabah sana dedim move bonk baybi usul gözüm bebegide olsa acımam yarı sattım hepsinden cunki sistem bu fırsat bitmez ya uzun vade at stopla yada parçalı sat topla

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Me ye baksana örneğin nerden nereye geldi sepetinde olsa 150 de satmaz mıydın

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Ben şunu bilmiyorum örneğin şahmerana bir coin soruyorum çöp diyor yani gideri yok diyor anladığım kadarıyla bununla ilgili bilgi var mı diye soruyorum aslında şimdi 1.46 yapıp salarsa gitti giden sepette de olsa

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bak yanlış düşünüyorsun alsatla sepwti karıştırma benim sepwt var açıp bakmıyorum bile yüksek beklenti olayı yaş iş bir habere bakar

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sana al sat demek o kadar kolaymı ; )) bş kere de sen bana desene şunu al ablam diye

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Link 24 yaklaşıyor gözlerimi kapatıp sayıyorum :)))

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Gördüm sinemcim benim kafamı o karıştırdı bu coinde beklenti yüksek takip ettiğim kadarıyla acaba ötesi de var mı sanırım bunu kimse bilmiyor

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Beklentinin sarılması lafı dönüyor ya ben sana olayı yazdım işi senatoya bırakırsa bir düzeltme gelir demek istiyorum şuan trampın koltuğa oturması vs değil beklenti bitcoin i hazine rezervine alacak mı sorusu eğer ABD bunu rezervine alırsa rezerv para dolar olduğundan tüm ülkeler bitcoin almak zorunda kalacak olay bu bu da bitcoini fişekler

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sana yazdım 1.46 diye ondan sonra2 var gider giymez bilmem

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Dostum bişey soracak sana bu arada gündüz al demiştim sana neyse şimdi binsnstan baktım ene 1.46 yapmış en fazla burayı aşabilir mi yoksa buraya kadar mı artar @ntmen_×

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Trump varken uçtu hepsi de yokken mi düştü
Etkisi olmaz demiyorum fakat bilemem senato işlerini ; ))
zirveye taşıyıp satış yapıp buhar olan para ve kasa ya giren para nereye gidiyor ? Sorunun cevabı içinde
Yükseltip düşürür ler
Tıpkı ons ve diğer hislerde yaptıkları gibi
Ena usd t 1.13 ve 1.08 e inip aşagiğı yapmadıkça kalsın elinde varsa oralara inip artarsa yada inmeddn artarsa izle:)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Ben tram koltuğa oturduğunda eğer hazineye bitcoin kararını imzalamazsa ve bu işi senatoya bırakırsa bitcoin satış yer beklenti trampın coini yapacakları arasında koltuğa oturduğunda imzalaması imzalamazsa ve bu işi senatoya bırakırsa satış yer o zaman kaçı görür bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Move usul bonk bayb

Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Sakıncası yoksa oğrenebilirmiyiz

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

17 gün kaldı bir hareket olur galiba yakinda

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Arkadaşlar yapmayın lütfen btc o kadar inermi short işlem açarlar btc de oraya inip kimseyi ihya etmez 112 130 k ya artarken de long giren fazla olursa 7 yada 8 k inip onları da halleder sonra burada ayı geldi boğa geldi derler long short yada spot alımlar
Btc nin eski rakamlarını unutun
90 bine iner artmazsa 77bin haftalık GAP var oraya da iniş sinyali verse btc yi talan ederler eski zirvesini geçip 130 bine gitme ihtimali daha fazla
Kendi düşüncem dir al sat tavsiyesi değildir önceden 5 yada 6 k olan iniş çıkışlar 9 ve 11k civarı oluyor artık

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Seni seviyor bence kosker misali bu iş bana öyle geliyor

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• act2
  • Total4
  • Mexc7
  • 2715 takip noktası4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum