Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben bıletlerı aldım ceyrek hepsı bıletsızler haypa gelcek bız 2021 de oldugu gıbı
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bilet almazsan ödül çıkma şansı yok gobullu. 3 yıldır beklemek hiçbir akla uygun değil. 2022den beri sadece btc biriktirin. 2024 3. Ve 4. Çeyrek te alternatif toplayın diye defalarca uyardım. Onlar ise burada sadece vadeli rakmlari verenler ile birlikte gunluk işlem almayı seçtiler. Üzgünüm. Ama çekiliş yakın ve biletsiz insan çok.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hocam ai hunter diye bir durum var. Avcı yapay zeka. Likidasyon neredeyse oraya evriliyor ve bu her zamansalda her coinde geçerli. Trend yakalayamazsan senin dostun yok demektir. Spot çalışanların ağırlığını yeni jetonlara vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Resmen hareket etmeyen jetonlari hareket ettirip sonra bosaltiyorlar. İşim sonunda sağlammış bir delist listesi oluşursa sasirmam. Sen sadece binance borsasındaki jetonlarin rakamına bakıyorsun. Milyon tane coin token var. İnsanlar nelere yatirim yapıyor inanilmaz
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bence yanlıs dedıgın bak yılbası geldı ne oldu bılet alan yok dınlemı ılgılı hayır meksıka kosava ya cıkarsa mıllet almaz coınlerde de oyle 3 yıldır beklıyor ınsanlar en son tarıh mayıs o zaman kadar sabır eder
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()13000 civarı altcoin var 8000 i aktif biz bunlardan kar almaya uğraşıyoruz samanlıkta iğne arasak daha şanslı oluruz
Bizi vadelide altcoin iğnesi ne kadar rahat buluyo bu işte bi mit yeniği var da bakalım çözersek iyi ; ))
Yani uzun vade tutmak için spotcular
Kartlarını iyi seçsin
3BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Yatirimcida para da bitmiyor sayın hocam. Para bitmezse yükseliş gelmiyor. Yolunacak kaz çok diyorlar veriyorlar sopayı. Adamlar yolunu bulmuşlar. Tepede short olurdu. Ama burada artık short altlarda tehlikeli. Vadeli işi bilmeyen için en riskli zamanlarda şu anda.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sağol rica ederim.
Seda14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seda14 ()Emeginize sağlık ayhan hocam
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Eyvallah hocam. Bahsettiğin kirilim benim kanalın Altın a denk geliyor. Gerçekten saglam bir destek. Fakat iğneler bizi ilgilendirmiyor. Altında kapanış beklemek stop olmak için ilk kural. Dominanslar düştüğü sürece alternatiflerden korrkmanin anlami yok. Market yapicilar ne zaman btc de doyuma ulaşırsa surekli yükseliş o zaman olacak. Tabi bunca yorum spot mal tutanlar için. Vadeli çalışanlar kesinlikle stoplu ve emirle çalışmalı. Lkidasyon toplamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Emeğine sağlık hocam
Btc de benim gördüğüm 92.800 ve 92.600 den inmedikçe 99500 üzeri tutunursa 112 ve 115 k bölgesine gelebilir
Stop noktaları aşağısı ısrar etmeden tabiki
Tabi güncel temel destekler gelir satış baskısı oluşmaz ise şimdilik karar bölgesinde devam ediyor btc
(Btc alıp satıyorum)
Vadeli tarafında kısa işlemlerim ve ufak miktar her zamanki gibi