Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Olabilir dostum işte diyorum ya. Hiç belli olmaz bu işler
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
mexido ()btc duserken de altcoinler ralli yapabiliyor. Oyle yaparlarsa ters kose olur. :))
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sizin alımlarınız tabiki yukarıdan. Benim aldiklarim tarihi ile duruyor profilde. Eğer alttan almış olsaydiniz bu kadar derdiniz olmaz idi.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Döndü diyemeyiz daha. Çok çok erken. İşte ben böyle durumlar yüzünden bugün dedim ki malda olmamak malda olmaktan daha riskli. Beni anlıyorsunuz umarım?
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()En tepeden gelerek 4h düşeni çiz. Onu kırmadan birsey olmaz. Ha piyasa btc den vazgeçer altlara geçer ona birsey diyemem :)
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Suan short patlatmak icin de btc yukari vurmus olabilirler hcam 78-80 potadan cikmasi icin 99k uzeri gun kapanisi yapmasi lazim sanirim. Korku ve panik yapmadan sakince beklemek lazim. Dungu devamsa gelicektir degilse hepimize gecmis olsun:))
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()78 :) gelmek zorunda değil.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Abi şimdi baktım ama Bakmaz olaydım:))
74 ne abi yazıktır günahtır:d
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Var grafik attım bugün
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()btc kasanın a.. Sını ağlattı daha da düşer mi
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()btc az daha salsın emrah
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Çok şükür abi kasa ya bakmaya korkuyorum:))
Ekleme yapsam mı buralardan
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()İyiyim Emrah sen nasilsin bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Selam abi nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah değerli hocam saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Keşke sayfayı ikiye bolebilse. Vadeli tarafı ayri tarafta olmalı bence. Biz insanlara faydalı olma pesindeyiz. Kimsenin istediği gibi konuşmak zorunda değiliz. Ne konuşacağımızi da kimseye soracak değiliz. İsteyen bize uyar isteyen tepeden coinlere long girer. İsteyen de teknik öğrenmeye çalışır. Öğrenmek isteyene de her cevap verilir yardımcı olunur. Karşılık beklenmez. Karşılık bekleyenler üç yildizlilar. Yatırımcılar cebine dikkat etsin. :)
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Estğfr hocam ben kendi halinde biriyim çözmeye çalışıyoruz sadece piyasayı bilgisi olan sizn gibi arkadaşlar la her zaman birbirimizi üzmeden ortak paydada buluşuruz kısaca het grafiğime istediğn yorumu yapabilirsin bende sana aynı şekilde doğru yolu bulmaya çalışırız dikkate alan arkadaşlara faydalı olursa ne güzrl
bizim yapabileceğimiz başka bi şey yok
Piyasa sert ve acımasız özellikle vadeli tarafında
Hatta @admin imkan varsa sayfayı spot ve vadeli şeklinde bölebilirse daha iyi olur
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Vadeli tarafta olduğun için her piyasa senin hocam. Kral sensin
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Benim için sorun değil sn hocam zaten tek coin alıp satıyorum ondada miktar ne öldürür ne güldürür hesabı
Piyasalar iniş çıkış yapıp yön belli etmiyor nakit kraldır her zamanki gibi
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hocam grafigimiz çalıştı. 4. Temasında aşağıya kırmayı başardı. Sen nereden tekrar giriş yapacağını bilirsin.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Maalesef yine total 2 satışa geldi
Long pozu kapattım kardan gitti biraz inerse eklerim tekrar short pozlar kısa süreli ile belki yatar fakat açmam kendi adıma izliyorum şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ben btc yatirimini eylul civarı bırakıp takasa geçtim alternatiflerde. Daha bekleyebilirmisim. Cycle yani döngü gecikti. Yapacak bir şey yok. Ancak artık işin sonuna yaklaştık. Son bir iğne ile yine mi yaaa diyebiliriz. Fakat nakiti olana muazzam olur.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Teknik altyapı olmadan olmaz bu işler hocam
Yakında btc zini shel den altconi total den alırız
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hocam kaç tane grafik kaç tane endeks rakip ettiğimi saymayayim. Osilatorler indiikatorler neler neler. En nihayetinde para girişi var mı yok mu buna bakıyoruz. Ama onca şeye sen ben bakıyoruz. Acemi yatırımcı yeşil görsün yeter. Yeşile koşuyorlar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Onlarca kez yazdık anlatamıyoruz sn hocam
Emtia alıp satan ons ve dxy
Hisse alp satan endeks ve aldığı sektörün endeksine hissenin hareketlerine
Kripto alan satan total total 2 yada 3 dominans lara bakmadan alıp satmasın
Bunların yanında bakacak daha çok şeyler var da onları bende bilmiyorum; ))