Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0793 06:21:08
EUR 40.9818 06:21:08
USD 37.9459 06:21:08
ALTIN ONS $3129.9650 06:21:08

Konu: bıtcoın

Selamünaleyküm. Birkaç grafik gördüm. Çizmeye çalışmışlar ama cizememisler. Çizmeye çalıştıkları şey bir ters bayrak. Ne bir kanal var ne de dikdörtgen bir formasyon. TERS flamanin aşağı yönlü kirilimi durumunda isaretledigim siyah rakamlar hedeftir. Birincisi yersin flamalarda öncelikle kanal boyu kadar düşüş beklenir. Cunku ana trend yukarı yönlü. İkinci hedef olarak bayrak boyu beklenir. Kimisi kanal tepesinden kimisi ise kanal kirilimindan tutarak hedef alır. Ancak ben bu kanalın aşağı yönlü kirilimini beklemiyorum. Eğer kırılacak olursa büyük bir crash olur. Adı düzeltme değil yatırımcı dürtme olur. İşin sonunda ise oradan alan, buradan alandan daha fazla kar eder. Ayı sezonu beklentisine girenler boşuna beklemesin. Dahaa en az 10 ay var. Vadeli çalışan hickimseyi yukarı götürmek istemiyorlar. Tek problem simdilik bu görünüyor. Ana hedeflerde bir sknti görünmüyor. Spot olarak 100de 100 maldayim. Eğer bu btc hedefleri gelir ise ek bir sermaye yaratacağım. Stop yükselterek devam edenler toplamaya baslamis olmalıydı. Herkese iyi akşamlar bol şanslar

Yorumlar (70)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

btc al sat yapan yok. Ama btc yüzünden düşüyor zanneden çok. Btcnin yaptığı tek şey parite olarak carpanlar ile altlarin fiyatini etkilemesi. Totale para girişi olup bunun çoğu altcoine girdiğinde btc fiyatının bir yaptırımı olamaz.

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Engelledim. Çok fazla yatırımcıya soru soruyorsunuz. Bir coini birine soruyor ve aldıktan sonra başka birine bu coin nasıl diyorsunuz. Yanlış birsey. Gidip bir kasaptan alışveriş yapıp, diğer kasaba bu et nasil diyemezsiniz. Ayrıca yatirim tarzınızı belirleyip ona göre birilerini takip etmelisiniz. Bu şekilde zarar yazarsınız. Ve ben sizin zarar yazmanıza dolayısı ile daha sonra ayhan böyle demişti demenize göz yumamam

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ayhan hoca doğruyu söyler. Bunlar ben oldukça ve onların kim olduğunu bildikce burada birsey yapamayacaklari için üstüme oynarlar. Soru sorduğun vatandaş ta mkser gibi ylancinin önde gidenidir. Doğru insanlarla sohbet edip faydalanın. İse yaramaz kimseyle işiniz yok. 1 sene kalın ve gidin buradan. Nu kadar kötü insanın bir arada olduğu başka bir yatirim sayfası olamaz

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sayfada alt rakam bekleyen bir kaç kişi var normaldir onlar 20 k bile olsa ayı bekler
Btc alıp satanlar şunu bilyor mu acaba
Daytrade yani günlük al sat mı yapmak istiyorlar uzun vade mi sıkıntı biraz orda bence

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Hocam buradaki hocalar beni engellediği için ne yazıp çizerler bilmiyorum
Yazdığınız her cümleye katılıyorum fakat yükselişe boğa düşüşe ayı diyen yüzlerce kişi var her gn teknik dersi versek baş edemeyiz

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Üstteki grafik aşağı kırılmaz ise flama iptali ile minör bir üçlü dip sayacagim bunu. Ancak kanal üstünün kirilimi gerekir. Büyük resimde yükselen trend kırıldı ayıya giriyoruz demek için 55binlerin kırılması gerekir. Kimseye inanmayın:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ayrıca defalarca yatirim yaptığı günden beri başkalarının hesaplarını burada kendisi gibi paylaştığını söyleyecek gösterecek en az 3 kişi bulurum. Canımı skmasin:) pazara gidip kendine birseyler alsin öncelikle.

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ne konuşuyor arkmdan:) yuzde 25 nakite geçip daha sonra yuzde 25in yarısı ile nal aldigimi daha sonra da kalan ile act aldığımı yazmıştım yuzde 100 maldayim. O pincira söyle okumayı öğrensin. Pizza hamuru yogurmaya benzemez bu işler.

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Değerli Hocam, sayfada kimseyle polemiğe girmedim bu zamana kadar, mümkün mertebe özel hayatımda da iş hayatımda da herkesle iyi ilişkiler kurma Zarardan çıkayım uygulamayı sileceğim.

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Boğanın bitme ihtimali yok. Zira baslamis olsa dahi ilk ayağını görmüş olabiliriz ki ben öyle bile düşünmüyorum. Dün satanlar bugün üzülüyor. Dün insanlara boğa bitiyor diyenlerin elindeki longlar yesilenince ben bu işi biliyorum diye hava atmaya gelecekler. Her tuşa basıyorlar haklı çıkmak için:) o üç çizgiyi nereden nasıl çektiğin çok mühim. Baktim Dün söyle bir, acemi olsa böyle cizmezdi o grafikleri.

baran6576 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ali dostun işte yükseliş trendinde btc yıllardır. Haftaliktaki herhangi bir formasyonun bize geri dönüşü yıllari bulur. Btcdeki büyük hedefi söylemiyorum. Söylersem beni burada doverler. Yavaş yavaş adım adım.

ali62 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

baran6576 ()

Üç çizgiyi birleştirmeyi öğrenmiş ama bu cizgiperin bile nerden başlayıp nereye kadar uzanacağını bilmeyenler boğa bitti diye insanları panikletiyor. Elinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

ali62 ()

Hocam Haftalik grafiginde gorunuyor.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Merhaba dostum. Ben böyle bir formasyon goremiyorum. Çanak kulp tobo obo gibi formasyonlar dönüş formasyonlaridir. Oboyu dipte toboyu tepede, fincan kulbu tepede ve yaa ters fincan kulbu dipte arayamayiz. Hali hazırda zaten yükseliş trendiinde olan bir grafige, yükseliş formasyonu cizemeyiz. Ancak trend devam formasyonu cizebiliriz. O da çanak kulp ve ya tobo olmaz.

ali62 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ali62 ()

Ayhan hocam hayırlı haftalar. umarim iyisindir. btc de çanak kulp formasyonu oluşmuş. bu konuda fikriniz nedir. tşk

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Hayırlı sabahlar iyi haftalar dostum

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Ayhan Hocam hayırlı sabahlar

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

@ntmen_× hocam bak bizim kanalın tabanına 3. Teması nokta atışı yaptık. Üçgen mucgen dikdörtgen birseyler çizip duruyorlar ben anlamıyorum. Gerçi anlayıp bildiklerimi unutmak istemem :) bu kanal kırılmadigi sürece herhangi bir sknti görünmüyor. Kırılırsa başlar asıl hikaye

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sistem yapması gerekeni yapıyor
Hüstadlar bilir işini ben elden geldikçe uyarı olarak elden geleni yapmaya çalıştım
Arada sisteme ben de yem oldum
Yapay zeka da neticede yapay on off düğmesi bizde :))

KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Herkesin öyle ya da böyle bir fikri var. Burada öncelik sermayeyi koruyabilmek oldukça herkesin kazanacagini düşünüyorum 2025te

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Bende de dip rakam 78k hcam fakat o rakami subat sonu mart ayi en gec bekliyorum fakat ozamana kadar btc de yukselis yapacagi icin dip rakam daha da yukari cikabilir derin duzeltme olarak minik ayi. Asil boga Agustos eylul de xler ozaman olucak herkes olduk bittik ayi geldi derken piyasa yari yariya dusecek dipten ozaman altcoin alan mart a kadar yapscagi xlerden daha fazlasini yapacaktir.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Alım satım yaparken tuzak dolu ortamı iyi süzmek analiz etmek lazım altcoinler de arz miktarı ve alım satım oranlarını kısıtlı olarak görüyoruz ve elimizde olmayanlar neden artıyor bariz belli olay istediklerini istedikleri zaman indirip yükseltiyorlar
Aç ve iştahlı alıcılar fazla oldukça sonuç fazla değişmiyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum