Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0301 04:40:33
EUR 36.5980 04:40:33
USD 35.5080 04:40:33
ALTIN ONS $2673.4750 04:40:33

Grafiği gönderen: Mavi_Gezegen19

buda başımıza hoca oldu kes kopyala yapıştır derken alım satım robotu takip ederek biz bunun ne olduğunu biliyoruz Buna güvenip yatırım yapanlar var bilmeyen bunu bişey sanıyor.

Yorumlar (65)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

20 50k ile uçtuğunu zannedeni ego hava gösteri pesinde olanı vasıfsız işler müdür leri. Herseyini satıp kripto da son kurşun parasını göster cem diye uçani neler neler:)

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Zaten uzak duruyoruz. Baskalarida mi var yoksa ? :))

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Kim ne yapmış kim usta kim hoca bunlar bize fayda sağlamaz
Nikotin zaten aktif değil fakat güzelleme yapanlar yazdığıyla çelişiyor
Aktif olan egolu hocalara da bi şey demıycem teknik bilseler temelden anlamazlar ortak yorum yapalım desek egoları çalışır bende bu kişilerden reel de ve sanalda uzak dururum

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Yok diğerlerini de severim @ntmen_× özellikle kaptanın sadece son 10 15 mesajına bakarsak spotcular için gerekeni zaten doğru bir şekilde aktarmış. Kaptanlar grafik görmedim hiç. Ama zamanlama açısından iyidir. Sadece birkaç kişiyi boğa sonunda mağdur etti :) Ancak mağdur ettikleri hep piyasaya sonradan dahil olan arkadaslarimiz

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Dostum teknik bakmak muhakkak gerekli. Ama eğer sadece teknik ile ya da likidasyon verisi ile olsa idi kimseye bu imkanı bedava vermezlerdi :)

Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

tuz. sekerrr###borrr; )))uyanik seni... yuzde 70... bizde###

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Birisinin kullanıcı adı direk yilan zaten

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

3 beyazdan ve 3 hocadan uzak durun:))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Buzdağının görünen yüzü
Birde buzağının kuyruğunu görüp boğa geliyor diyenler var uzak durun huzur bulun#

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Orası öyle kripto dünyası gölgene bile güvenmemek gerek:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sen takip et faydalı buluyorsan omg yazmış omg delist
duayen filan yok kripto dünyasında

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

himmm... olayyy duygusall ve... muzik... umuttt olaaa###

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

İstisnalar kaideyi bozmaz helede btc ile kimse başedemez ama altcoinlerde Nicotine bir duayendir gelirse bilgi tecrübelerinden faydalanılmalı ama karar %100 herkesin kendinin olmalı.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Titanik batarken keman çalan adamın özgüvenine hayranım:))

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

nicotin... yasiyomu ya###

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

bitcoin için Nicotinee yorumu (1 yıl önce)
Selamlar dikkatli olmanızı öneriyorum, çok pozitif görmüyorum 29000 üstünü hiç beklemiyorum. Düşüş hazırlıklarını bitirdiğinde 23000 e doğru sert iniş bekliyorum ytd.

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster

https://altin.in/nicotinee

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Roketci ıdolum @Coin_üfleyen ve @Ayhnkpln tmm da diğer ikisi ne alaka ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

EyvaAllah müdür elimizd3n geldiği kimse zarar etmesin diye gördüklerimizi belirtiyoruz

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Burda dikkate değer tecrübelerinden faydalanabilecek @Nicotinee @Coin_üfleyen @Ayhnkpln @Kzılhafiye1 fazlası zarar yazar:)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Herkes kendi kendine hoca olsun :))

Ayhnkpln
Bu sitenin en iyi hocası herkesin kendisi hocam. İki tane tobo atayim da işi biliyor sansınlar:)

https://altin.in/bildirim

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Bu ayıda üç yıl içinde belki bişey kazanmadım ama batmadımda kaçırdıklarım dolar milyoneri bile eder ama Nasib olmayınca olmuyor coinden zarım %1 bile değil bunu önceki ayıda hoca bildiklerimize uyarak batmama borçluyum.

1BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Oğuzhan Hocam, sizden korkulur.

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

helalll... uyanik seniiuu... devam... yaşama dairrr; )))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

arkadaşlar dikkat etsin takip ettiği hoca sandıkları kişilere kar ediyoruz sanarken ellerindeki para dan olmasınlar

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Hedefim yüksek voltajlı gerilimi yüksek çıkışlar öncesi teller üzerindeki kargaları kişelerken ben mala yapışmış olurum asıl alımlarımı yaparım:)

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

maviii; )))hedef alAlim...

1BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

En güzeli kimseye uymadan kendin alıp coinle o anı yaşayıp ne yapacağını takib ede ede düşe çıka neler yapacağını kestirilebiliyor hale geliyor.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Kimin hoca olup olmadığı yada ne dediği değil olay genel hata full girip artacak sanıyor çoğu kişi yazılan bir şeyi yada aldığı coin hisse yada emtia her neyse
Sonra inişe yakalanınca hareketsiz kalıyor
Neden? Yedek nakit tutmaz
Stop zararkes yapmaz
Kademeli alım bilmez
Alırsada ya tepede ya iniş hattında alır
Aldığı enstrümanı takip etmez
Nerden çıkmış nerden inmiş bakmaz
Sonra zarar kaçmaz tabi

0BeğenmedimŞikayet

Mavi_Gezegen19 ()

Yıllar önce bi hoca var zamanında iota dedi tobo dedi hata bizi etiketledi buna uydum aldım durduk yere %20 zararla sattım o gün kafam dank etti yinede Ondan Allah razı olsun.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Grafikten anlamıyorum hocam zaten bakın grafik bölümünde hiç biri tutmamış
Fos mesincır iyi tüpçü iyi bu konularda onlarda beni konforlamış değeri görüşlerinden mahrum bırakmışlar
Takipçileri çok şanslı:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum