Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bende aynı seyi diyorum dostum. 2021 boğasında temmuz sonrasında ki dönem için de eylülde ma50 Altın a düştü.
2024 15k dibinden sonra boğa başladı ve yine ma50 altına defalarca düştü. Yani ma50 altına düşmez diye düşünme diyorum.
Gözlemlenen tek şey şu, kasım 2020 boğa başlangıcından 2021 nisana kadar hiç ma50 altına gelmedi geldiği anda da tesadüfen trend değişti. Bende o dönemde zaten trend değişti cıkın diye defalarca yazdım ama 4 yıl önce herkes öyle terste kaldı maalesef…Ama 2021 ikinci döneminde yine ma50 altına düşüp de yeni ath ye gitti
Cursed için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Aslinda ozaman 2. Ayagi olmayacakti hatirlarsaniz elon mask bitcoin aldigini aciklamisti sonra yukselis gelmisti haftalik uyumsuzluk oldu
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Sen cok ileriye bakiyorsun 2021 mayis boga sonu olarak baz aliyorum
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()2021 boğasının 2.ayağında da yaşandı.
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Yok ben 2020 araliga bakiyorum
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()12.01.2024 tarihinde ma50 Altın da bitcoin
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Gecmis bogalarda 50 gunluk ortalamanin altina hic dusmemis 87 gelmeye bilir
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Öncelikle emeğine sağlık.
Geçen sene yılbaşı dönemine bakarsak yılbaşından sonra tepe noktasından %20 düşüş yapmış. Yani 108k dan hesaplarsak yaklaşık 87k gündeme geliyor.
Bende ki Soru şu, bu düşüş yaşandı mı ? Yaşanmadıysa şayet o zaman 87k her daim potada
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Grafikle alakalı birsey soracaktım ciktim saten düşerse alirim yine mudurum
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Müdürüm kafanızdaki coinleri, alım seviyelerini yazabilir misiniz
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayır müdür önce alt seviyeler 93 seviyelerini bekliyorum
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sağolun sizlerede müdüre hanım
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Müdürüm 112'yi gördükten sonra mı 93 beklentiniz var?
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Hesapmi verecem sana daha önce de başıma geldim şaşırmıyorum kazancım dert oluyor demekki
Mazlum21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Ben sizin gibi 50x peşinde koşup surunmuyorum yüzde 15 yetiyor hatta 10 yetiyor herdefasinda satasiyorsun farkındayım kazancını sana vermiyecem senden de istemiyorum bak işine
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yazdıklarımı alsaydın sende kazanirdirdin
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()İyi pazarlar mudurum