Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0485 00:44:21
EUR 37.8970 00:44:21
USD 36.1173 00:44:21
ALTIN ONS $2928.9600 00:44:21

Konu: 4s btc güzellikleri

Btcusdt

Şahsi olarak 93 seviyelerinde dönmesi ni bekliyorum dönmezsede alt menzile iner duruma göre 93 te alımları bitirmeyi düşünüyorum bol kazançlar

Yorumlar (72)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Degisiklik yok 2800 kaybetmedigi surece

yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Teşekkür ederim hocam peki eth hedefimiz ne durumda hocam

Cursed için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Dusen bicak tutulmaz sorun var coinde heralde yataya baglamasini bekleyebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Hocam hayırlı sabahlar bir miktar rune alınır mı acaba burdan

1BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

İnşallah hocam Allahın izni ile

2BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

3440 ustu gün kapatalim stopu unutalim:)

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Neyse ki artık ben de sizinle beraber beklicem hocam :)
yine manüel stop yeri hangi rakam olmalı hocam

1BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Duser cikar demek kahinlik olur tobo oldugunu dusundugum sag omuz calismasi devam ediyo hedefi 7300

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Bekledim hocam :) teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum azdaha satıyordum zararına.
Sizden başka kimse dönebilir demedi vallahi iyiki bekle dediniz. Ne dersiniz hocam eth güzel bir atak yapar mı acaba

1BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Ethde bekle tek derdin eth olsun belkide attigi igneyle dip geldi

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Hocam ben hala stop olmadım bekliyorum eth Manuel stopla demiştiniz.
Sizce çıksam mı çarşambayıda beklesem mi.
Bir stop noktası belirlemek istesem eth den nerden çıksam doğru olur

0BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Ben zaten spottaydim negatif görüntü gelene kadar bekledim tabi bu ara kar baya eridi herkez gibi

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Burda senle yazışmadık mı biz ? Ma50 altına indiği gün ben olayları anladım da senin fomo olacağını düşünmüyordum acıkcası @Cursed

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Artık bende ki son olay @63ARGENTUM
Bu da gerçekleşti. Haa alsat yapabildim mi yapamadım ama…

2BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Bir gün bu ka. hinliklerim yüzünden başıma bir iş gelecek:)

Hatırladınız mı 9 ocak olayını ve üst yorumu:) @63ARGENTUM @Cursed

2BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Hayır değil. O yapı bozuldu diye yazmıstım. Eğer 0,68 de karda olursanız kar satısı yapıp öyle devam edin. Yada stop koyarak ilerleyin.

Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gülsu34 ()

Sagol hocam dün siz yazınca ekledim 43 den Hedefi 0.99 geçerlimi

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Teşekkürler Müdürüm

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Duruma göre hareket edilmeli müdür eğerki hırslı bir şekilde hareket ederse o bölgeyi izleyip niyeti iyi analiz etmek gerekir ama şahsi görüşüm alınsa dahi terse düşme süresi kısa olur hızlıca tersten çıkılabilir inş

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Teşekkür ederim müdürüm, bu sefer son alımda terse düşmemek için 90.500'ü bekleyeceğim.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hayırlı sabahlar bereketli olsun müdür yok hayır alım yapmadım alımı neden diye sorucak olursanız btc paralel altlar tepkisel olarak zayıf kaldı düşüşe buda gösteriyorki btc bir sonraki 90530 seviyesini ziyaret edebilir bonka gelince 067 ila 074 rakamları arası alım için uygun duraklar ha tam dibi tutturmak için uğraşmaya gerek yok aldık terse düştük trend dönüşünde 1 iki al satla o kaçan dip fırsatını tolare etmiş oluruz btc de 90530 kırılırsa 88600 kadar salınım gösterebilir ancak altların 88 fazlada tepkisel olarak düşüş göstermiyeceğini düşünüyorum daha önce belirttim takip listemi fazla çeşit olmadan belirli coinlere yüklü giriş yapıp o şekilde ilerlemeyi düşünüyorum şuan için

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Bonktan kasttediğim gün cuma günü müdürüm.

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Müdürüm hayırlı sabahlar, bitcoin 93.800 gördü, altcoinde beklediğiniz rakam gelmeyince sizi tanıyorsak alım yapmadınız. Alım yapacağınız zaman yazarsanız biz de istifade etmiş oluruz. Takip ettiğiniz coini yazabilir misiniz. ( Bonkta nokta atışı yaptınız. Ben de sizden bir tık aşağı aldım, baktım iniyor maliyete gelince sattım, işi bilmiyoruz maalesef)

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Osmoya 5aralık Üsküdar sahilinde grafik çizmiştim hedef 0,99du ve long açacaktık son anda baska coin seçtik :)

Suan destekde buradan eklenebilir ve bir alt desteği daha var. Yesil rakamlar destek

Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gülsu34 ()

Hocam osmo var elimde zararda nerden eklenir durumu nedir

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

İletişim kısmından grafik yetkisi istediğini yazsana verirler. Birkaç grafiğini resim yükleme sitelerine yükleyip resmin linkini al ve grafik yetkisi isterken de çalışmalarıma ait resimler bu linkde diyerek yazmalısın.

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

@SARISEVMEZ buralarda mısın :))

0BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Evet binbir nick ibo :)

1BeğenmedimŞikayet

Cursed ()

Rica ederim insallah benzeri olur

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Serkan da mı o hocam? Pazarcı İbo iken size sataşırdı.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• tst2
  • Gümüş tobo ihtimali.11
  • Unutulmaz4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum