Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Osmoya 5aralık Üsküdar sahilinde grafik çizmiştim hedef 0,99du ve long açacaktık son anda baska coin seçtik :)
Suan destekde buradan eklenebilir ve bir alt desteği daha var. Yesil rakamlar destek
Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gülsu34 ()Hocam osmo var elimde zararda nerden eklenir durumu nedir
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()İletişim kısmından grafik yetkisi istediğini yazsana verirler. Birkaç grafiğini resim yükleme sitelerine yükleyip resmin linkini al ve grafik yetkisi isterken de çalışmalarıma ait resimler bu linkde diyerek yazmalısın.
Cursed için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()@SARISEVMEZ buralarda mısın :))
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Evet binbir nick ibo :)
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Rica ederim insallah benzeri olur
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Serkan da mı o hocam? Pazarcı İbo iken size sataşırdı.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()31 ocak saat 18:23 de yaptığı yorum bu. btc 41k idi ve hiçbir zaman da o rakamın Altın a inmedi. Ze.rre kadar hiçbirşeyden anlamaz, grafik cizemez, hayatında da yaşamadığı şeyleri yaşadığını zanneden bir insan… polemik yapmak istemiyorum, bunları yüzüne de söylediğim için rahatca suan yazabiliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()İsabetli yorumlar yapardı fakat çok uçuk rakamlar verirdi hocam.
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Sonra çok net konuşup milleti yanılttı kompedan gibi, tuydu. herkes yanılabilir ama net dille konuşmak yanlış ve affı yok Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Anladım teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()O da isabetli yorumlar yapardı. Lord , Atak oldu.
artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bugünü yarını unutun… Önemli olan süreç. Gelip gelmemesi de önem arz etmez. Önemli olan geldiğinde tutunabilecek mi tutunamayacak mı… şuan ma50 92899 da. Bu rakamın Altın da gün kapatırsa 87-88 kacınılmaz olur.
Dediğim gibi önemli olan süreç, yılbaşını geçirdikten sonra ne olacağı önemli. Tekrar yükselemezsek bütün hesaplar heps iptal olur ve tekrar değerlendirmeler yapmak gerekecektir
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Bugün peki 95.719 üstü bir kapanış olmaz ise 92 gelebilir mi @LostPassengerr
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yasayıp görelim hayırlısı bakalım.
Bilgi edinmek isteyenler icin bugun fazlasıyla bir bilgi dağarcığı oluşturduk diye düşünüyorum
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
artıdeğer ()Hakikaten pazarcı İbo vardı, nerelerdedir acaba şimdi?
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Etkenler her daim vardır lakin birde değiştirilemez etkenler vardır ha değiştirilemezden kastım değişebilir lakin buna çok büyük bir bütçe alım veya satım gerektirir örnek şimdi biz diyoruz ki 88 son daha aşağı çekmek isteyen veya formasyonu bozmak isteyenler 90k larda kırılmayanı kırmaları için çok büyük bir bütçe gerekir ancak öyle bir seviyede çok küçük bütçeyle müdahale ediyorlarki 10mln $ yerine 3 veya 5mlyn $ la formasyonu yerle bir ediyorlar kırılmayanın kırıldığını görenler satışa eklenip domino etkisiyle formasyon çöp oluyor yani burada önemli seviyeleri gözlemlemek lazım zati diğer etkenler çoktan önceden fiyatlanıp belirli zamanlarda servise geçiyor
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, sizi dört yıldır biliyoruz, eski üyeliğimde de takipçinizdim, Pazarcı İbo vardı hatırlarsanız, Garanticiydiniz ve kaybettiğinize hiç şahit olmadım.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Evet uyumlar cok benzer suan icin. Söylediklerine kesinlikle katılarak şunu da atlamamak gerektiğini düşünüyorum , değişen etkenler var etfler, trumpın kriptoya girmesi, şirket olusturması vs vs gibi…
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Garanti oynamak isteyen 1 mart demeden cıkmalı. Daha fazlasını istiyorum ve Şansımı denemek istiyorum diyen 1 mart 1Nisan arasında bir yerlerde komple cıkmalı düşüncesindeyim. 4 yıldır hep garantiyi seçip garanti oynadım ve kriptoda hiçbir zaman kaybetmedim
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Rica ederiz hocam, yiğidi öldür hakkını yeme derler. O halde marta kadar tutacağız, al sat da yok . Doğru mu hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()@LostPassengerr şuan 2020 göre hareket edersek iki hareket bizi bekliyor 112 96 120 135 k seviyeleri 2025 te olası hareketler olarak görünüyor tabi bu varsayım ama benim şahsi görüşüm %80 formasyon onaylandı gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()EyvaAllah patron yani enstürümanlar çok şuan için 2020 çalışma şemasına çok uygun gidiyoruz haa düşermi düşer ancak şuan için düşse dahi kalıcı olmayacaktır en azından altlara baktığımda hepsi olmasada çoğu btc nin olası düşüşünde son alım fırsatıdır bence çünkü altlar bize gerekli olan hareketi yaptı ilk hareket çok önemliydi şuan çöküntü görüntüsü olsada bu başlangıcın öncü hareketidir bunu bilen zati malı topluyor ha 3 yıl kıpırdamayan coinler var 3 yıl kıpırdamaz 3 haftada yapması gerekeni yapma potansiyeli var onun için ben 80k düşse dahi kalıcı olamyacaktır ve daha da düşecek korkusunu empoze edip olası katlamalara çok az kişiyle gideceklerdir bence
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Kesinlikle öyle.
Kusura bakmayın mütevazi olamayacağım ama artık biraz kendimi üst level da görerek sinekden yağ cıkarma derdindeyim :) o yüzden bir al sat cevirme düşüncem var.
Şuan için yeni bir haber yada manipülasyon olmadığı sürece marta kadar devam seklinde düşünebiliriz
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Değerli Hocam, emekleriniz için teşekkür ederiz. Doğukan Hocam, yanılmıyorsam siz de çoğunluk maldasınız . Bilgili, tedbirli birisiniz, o zaman moralimiz bozuk olsa da içimiz rahat olsun.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Olayın grafik üzerinde anlatımı.
Anlayabilene altın değerinde bilgiler bunlar.
Eline sağlık @Cursed
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Takip edilmesi gereken bir detay bu arada söylediğin şey. Yine güzel şeyler yakalamışsın.
2020kasım 2021nisan arası ma50altı yok
2024kasım 2025…. Arası hala ma50 altı yok. (bunu takip edeceğiz)
Bundan sonrası da şöyle olmalı… Ma50 Altın a gelip birkaç gün yada hafta geçirmeli(bahsettiğim ocak 9 olayı) ve tekrar üstüne çıkıp yükselmeli taa ki mart nisana kadar…
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Takip edilmesi gereken bir detay bu arada söylediğin şey. Yine güzel şeyler yakalamışsın.
2020kasım 2021nisan arası ma50altı yok
2024kasım 2021…. Arası hala ma50 altı yok. (bunu takip edeceğiz)
Bundan sonrası da şöyle olmalı… Ma50 Altın a gelip birkaç gün yada hafta geçirmeli(bahsettiğim ocak 9 olayı) ve tekrar üstüne çıkıp yükselmeli taa ki mart nisana kadar…
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bu da demek oluyor ki %50 teknik %50 temel :)
Olmaması gereken o kadar sey var ki ama oluyor işte :) ona bakarsak sene başında bitcoin yükselmemesi lazımdı 2 ay shortta kaldım ama etfler yüzünden yükseldi :) anladın değil mi kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Eyw bakalim simdilik hersey uyumlu gidiyo şu yilbasi bi gecsin bakalim altlar nasil bir hikaye yazcak