Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()Ben grafikleri paylaşıyorum nerelere gidebilir nereye gelebilir yaziyorum. Buna niye üzülsün arkadaşlar. ? Ben onu anlayamadim
Ecpoyraz_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecpoyraz_ ()Kardeşim bu işlerde her ihtimal var terste olan insanlar var üzüyorsun onları ben iz sürerim kimsenin lafıyla iş yapmam burada bi kaç kişiyi takarım onunun harici kahve falı
BendenBirTaneDahaYok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BendenBirTaneDahaYok ()@Ecpoyraz_ 33 dolar üstünde 29.45 hedef verdim.
Sonra geldim sanirim daha asagisi gelecek dedim 32.3 değerinde minimum 28.5 hedefi verdim.
Şimdi altin ons 2625 diye 2560 2500 gelme ihtimali yok mu oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Ben senin yanıldığın durumları söyleyim mi :) eğer istersen :))
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Dostum bir yerde hata var demektir onu demek istedim. Sonuçta bir analiz yapıyorsun ama tutmuyor yanılma oluyor buda bir yerde hata olduğunu gösteriyor bana göre. Bende genelde formasyonlarda yanılıyorum üste bekliyorum meselâ ama alta çalışıyor aslında fm belli ama yön konusunda yanılıyorum ama sonuçta bir yerde hata ettiğim için oluyor. :)
AngelsOfVengeance için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Analizde sorun var demeyelim ama teknik çalışmamış diyebiliriz :)
Çizimi yapan kişi yanılmıştır sadece :)
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Burada bir analiz var yön belli alta üste iki ihtimalli bir olay burada yok analiz budur ve teknik bir kalıba göre çizilmiştir gelirse analiz doğru yapılmıştır gelmezse analizde sorun var demektir
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()@_gümüşçü1_ bu da kesin bir analizdir. Yön direk bellidir.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Ben mumlara bakarım çok faydası olur. Sadece unuttum bazılarını ve okumak tekrar bakmak zor geliyor :)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Valla herkes kendisine göre kullanıyor bunları benim gördüğüm. Bazı ana hatlar var onlarda herkes aynı yerlere bakıyor onun dışında herkes farklı yerlerden çekerek bakıyor. Kimin baktığı yer çalışıyorsa o yakalıyor hareketi. Artık kime denk gelirse. :) mum formasyonlarının çok faydasını gördüm ben şahsen. Bunlardan hiç unutamadığım ise Altın ons haftalıkta en dipte 1614 te oluşan at nalı formasyonudur. O dönem çok iyi yakaladım onu ama powel ın onslara aşırı baskı yaptığı zamanlardı onstan ümidi kesmiştik artık ben bile teknik üste diyor ama güvenmiyorum dedim bir baktım meğer dipmiş formasyon işaret vermiş asıl hareketi o zaman kaçırmıştık dediğim sebepten. Hiç unutmam o formasyonu. Genelde haftalıkta çalışıyor dedi o zamanlar ustalar bende yeni takip ettiğim zamanlardı odur budur izlerim onu. :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Bir de Sar değerlerine bakıyorum. Onu genelde sanalda daha çok kullanıyorum ama yine burada da ara ara bakıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Mumlara eskiden çok bakıyordum şimdi de bakıyorum ama bazıların isimlerini bazıların şekillerini unuttum :)
Rsi, macd, bolinger, hareketli ort.
Trend çizgilerine bakıyorum.
Büyük fibo değerlerine bakıyorum ama atıyorum 34.86 tepe 29.62 dip olsun. Buradaki fiboya çok bakmıyorum
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Anladım. Ben macd ve rsi sinyallerinin desteklemediği yerleri pek takip etmiyorum. Bana bazen bir tek mum görüntüsü bile yetiyor. :) akşam sana rasyoda 3s de ters at nalı var dedim göstergelere baktım destekliyor meselâ bu bile yetti bana herhangi bir şekle falan tepe dirençlerine bakmadan. :) gerçi zaten direnç hattında oluştu ama formasyon çok iyi çalıştı.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Genel yapısını baksan bir kere çabuk anlarsın. Teknik bilen biri için çok zor değil.
Benim bi trend çizgisi 38 civarında 34.86 tepesine daha hiç hat çekmedim ama eski hatlardan biri 38 bandında. 35 lere gelirsek yakın hatları çizeceğim. :)
Grafikleri çok doldurmamak için kısa hatları kritik zamanlarda çekiyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Aynen bende onu dedim. Ben 26.13 veya 26.2 noktasını başka açılardan takipteyim ama bu sayım içinde 4. Nokta olarak bakılabileceğini düşünüyorum şekil olarak. Dediğim gibi çok anlamam sayım noktalarını neye göre belirliyorlar ama bana orası mantıklı geldi. Orası 4 ise 5 neresi olur bilemem ama 34.86 daki hattın anlık noktası ile çakışan yerlere bakmak lazım bence. Bakarım neresi diye ama 36 37 bölgesi olması lazım diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Sayım olarak 4 ün 29.45 aşağısına inmemesi gerektiğini söylüyorlar benim okuduğum yazılarda. Fakat ben 26.13 üzerinde ki herhangi bir nokta da da yine sayımın olacağını düşünüyorum. Çok fazla ıvır zıvırı var kafamı tam veremiyorum :))
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Burası iyi gibi ama 3 ile 4 bir alt kademe olabilir mi acaba? Mesela 4 26.2 deki nokta olabilir mi? Çok anlamam sayım değerlerinden ama şekil olarak bir alt kademede olabilir 3 ile 4 te.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()@_gümüşçü1_ bende acemiyim elliotta :) sayım da hata var mı merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()@Poyraz__Yeli bu 34.86 tepeden 29.45 beklentisi sonrası 38
@M_yıldız sayım doğru mu?