Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (125)
1BeğenmedimŞikayet
_60_60_ ()Sen bu işi biliyorsun kardeşim:))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ne grafık cızmısım ya aylardır calısıyor bal gıbı grafık arımıyım ben :) kendımı halka arz edıyorum:) @katates_ @altinmaster @Good_Wife26 @BigFoRCe @_60_60_
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()Sen be güzel bir detaysın ya:) gadanı alırım ons $:)
2BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()benım 2940 geldı bız cızıyorsak bır nedenı var:) @altinmaster @Beyzax
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()harvard unıversıtesı ve oxfort ıktısat bu grafıgı gorse kampuse heykelımı dıkerlerdı ve 1 sene burs verırlerdı bana ama 1 lıke almıs sonra nıye bılım adamı cıkmıyor mental olarak kırgınım suan :) @Beyzax @altinmaster
altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Grafiğin ilk defa oy birliği ile beğenildi cano:)) Özellikle de Beyza bacım tarafından bu bir ilk:)) @_BROKER_ Hedefe az bir şey kaldı. O da benim yorum sayfaya düşene kadar gelir kim bilir:))
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()parite yi öğreten İbrahim dedem nur içinde yatsın, hepimizin yüreğini yakıp gitti. Mekanı cennet olsun.
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sukur ıyıyım denız bende ara vermıstım 1 sene kadar yoktum gerı döndum pıyasalara. evet dedem vefat ettı ya dert ortagımız en ıyı dostumuz bızı bır arada tutan tek ınsandı o mekanı cennet olsun cennetın en guzel yerını hakedıyor. yunus emrenın dedıgı gıbı malda mulkde yalan o gercek hep ortada duruyor
Deniz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Aynen abim tarihe geçen bir grafik oldu bbrgde yayınlanmalı:)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Maşallah diyelim, artık tüm sorularımız cevaplandı. Bundan sonraki tabloyu benim grafikle birlikte açıklarız:):)
1BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Bu grafik Harvard Üniversitesi'nde ders konusu olmalı bence cano:)) İnsan gözünü alamıyor valla. Hiç çizik atmadan nokta atışı. @Beyzax
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_35 ()Senin grafik gördü 2940 ekranda 5 saniyeliğine:)Cuma ya kadar 3000 görür yine. Bende mutlu oldum , nasılsın buralarda misin halen bizim dedeyi kaybetmişiz en son biri soyledi çok üzüldüm parite ustamizdi Mekanı cennet olsun
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ben dırek konuya gırmeyı sevenlerdenım cano:)) 2940tl geldı sayılır tl olarak ustunde kalırsa ve ons olarakda 2680$ önumuz acıktır. @altinmaster tesekkur ederım @Beyzax
kanka:) @katates_ olmadı be kanka:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()vay vay kımlerı goruyorum hoşgeldin deniz cok mutlu oldum eskı dostları gorunce:) grafıkten tanıdın:)
Deniz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Gram 2940tl, cano ne güzel ya ustaların bin tane çizgi çizip anlatamadığını sen 2 gülücükle nokta atışı yaptın:)) Gadasını aldığım zabaha kadar burdayık:))
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize sağlık değerli hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_35 ()Selam, Oğuz senmisin bostanlı:)
0BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Hele sen al kapatirsin o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()2 yıldız daha alınca puanlamayı kapatcam:)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Rotavsi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Dış likeni düzelttim dostum .. haklısın wala ben alıyorum farketmez (maaştan maaşa ) :))
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ():)) 9400 /9500 endeks gecemedık kanka hıc para gırısı yok faızler ınınce roketlermıyız:)
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Tabi ki de benim kro :)
-1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Sana yorum yapınca düşmüyor :)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()abı soyle soyleyeyım zaten bu ısı gercekten bılenler asla şu rakam gelecek bu rakam gelecek dıye kesın konusmaz tahmın yapar ama onda sorun yok o yanlıs degıl.
teknık olarak en az 2680$ ustu kalmamız lazım gerısı tepkıdır. şuan para abd de tahvıle gıdıyor dxy 107 ustune alırlarsa satıs devam eder guclu dolar demek bunlar teknık olarak ama temel olarak şu ortamda gelmemesı lazım fed ındırım yapacak sonra hala Altın a talep var dunya mb alım yapıyor rıskler var buna ragmen gelıyorsa hepımıze gecmıs olsun mal kıtledıler demek:)
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Tesekkür ederim oğuzum var ol sen peki sana bi soru ons 1 ay içinde 2400 leri görme şansı varmı bi acemi olarak soruyorum ha ; ))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bız teknıgın kıtabını yazmısız kanka nokta atısı bam bam :)) o olursa bu olursa su olursa yok alıyon mu almıyon mu kardesım:)) (kucuk harflerle gozluksuz okunmayacak sekılde ytd))
Rotavsi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Grafik kendinden korkmuş dostum .. emeğine sağlık :)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bende sana ınanıp guvenıyorum:))
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Ben inanıyorum :))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()2939 dan dönmüş ben bu işi biliyom ya ınanmıyonuz:))