Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (125)
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Boş ver onları bro günlük trade yaptıkların yok mu broker sensin:)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masum_Masum_ ()2 Halka arz var Çağdaş Cam San. Tic. Halka arz büyüklüğü 840.000.000 ve Sümer Varlık Halka arz büyüklüğü 616.000.000
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yakın tarıhte halka arz varmı:) barı ordan 3 5 corba cıksın :)
wxy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Seans kapandı seans blok kanka:))geçmiş olsn:)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum:))
katates_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Telefonun başında çaresiz bekliyorum:))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ağlaya aglaya stop oldum kanks:) bedenımde degıl ruhumda sızı:)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Seans kapanıyor çek kağıdı vur öbür tarafa:)) @katates_
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()500 tane kagıt var abı hangını alayım:)) @wxy
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()abı mal kıtledıler abı:) dun dedım ama dımı abı:)
1BeğenmedimŞikayet
wxy ()Derler bro:)üstat olmak çok kolay günde min. 100 tane yorum yapıp 2 tanesi tutunca da ne dediyse o diceksin:))tutmazsa da teknik analiz çöp:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bız teknıgın kıtabını yazdık bro:) bıst sayfasında ustalar yazıyor yazıyor bak ytd degıldır dıyor sonra yukselınce aldınız mı ust yorum ben bılmıstım demıstım dıyor:) e hanı ytd degıldı ne guzel ya oluyor mu oyle:)
0BeğenmedimŞikayet
wxy ()Tebrikler big trader :)ustalar grafik görsün:))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()2 hafta gectı benım grafık hala calısıyor:) yıne aylardan kasım sankı dirençde kaldı bır Yarım her nefesım her anım fede muhtacım :)) @wxy
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Eyvallah hocam Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()cevap yazdım da dusmemıs ev alıp kıraya vermek mantıklı emlak herzaman kazandırır hele fıyatlar daha yukselmemısken almak daha bır mantıklı:)
Mavi_gül_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Tamam sendeyse rahatım o zaman:)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ():)) ay bi sen kaldıydın :) düşüneyim ben bu arzı , tavan tavan giden kalmamıştı:)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Allah kolaylık versin benim bir fikrim var ama senin gibi ustalardan fikir almak daha mantıklı 2100 eski ev alıp kiraya vermek mantıklı mı sizce
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Çok mu zor oldu:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()tamam cano sagolasın
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()65 zor 49 50 geldimi hatırlat tekrar bakalım
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()valla yogundum kardesım işlem kovalıyom gramlarda dolar tl olarak yukselıs beklıyoruz ama ıste mb ne zaman salacagına baglı uzun vade paranı baska bırseyde kullanmayacaksan bekleyebılırsın ben kendı adıma baska yerde kullacam o yuzden satıyorum yoksa kotu bır durum yok Altın acısından:)
Mavi_gül_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yarın eklıyorum cano malumatın olsun. kızarsın dıye sormadım bana 65den de sokm kıtledıler 6aydır beklıyom beklıyım mı malumatım olsun hacım nasıl yukselcekmı:)
-1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Zaten Yarım aklım var :)
Çok karışık sorma hocam
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Bende diyorum tren neden gitmiyor bozukmuş demek :) teşeklürler
-1BeğenmedimŞikayet
katates_ ()Asuzu , arena ekle sepete
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_gül_ ()Selam hocam nerdesin bu gün hemen hemen yoksun gramlari sattın sayfayı terk etmeyecek sin değil mi:)) hayırlı akşamlar diliyorum