Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Buna şimdi birşey yazardım ama şaka amaçlı sonra yanlış anlaşılabilir yazmıycam :))
Eline sağlık güzel olmuş sanırım bende senden görüp çizmişim :))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Aynı sayım o vakit Şuan 38 dalgası içinde olmalı emeğine sağlık Başkan tamam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@AngelsOfVengeance ytd
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Gümüşte sence nereye kadar düşecek yüklü alım yapacağım 28.5 emir girdim. Fakat oraya düşmeden yukarı 38 42 bandına giderse beni üzer :)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()ABC yaparsa dönüş yeri tam neresi.
Elliot biraz daha fazla bakmam lazım. Bu araya sıkışan ABC dalgalarını tam oturtamıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Buna bir bak gözden kaçmasın .5 dalgalı Elliot düzeltmesi ABC yapıyor olabilir . ytd
Tamam haberlesiriz . ytd
AngelsOfVengeance için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Tamam bakarım buna. Alım yapacağım ama şuan beklemedeyim rasyo 89 90 arasına çıkarsa orada alıcam sonra gidişata göre 38 42 arası gelecek mi inceleriz.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()50 dolar 11 düşüş ...
ABC düzeltme olarak alabilirsin .
11 30 a
30 17 b
17 36 c daha mantikli .. ytd
Dediğine ayrıca bakarım...
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Haftalık grafiktekini söyleyim.
17 den 26 ya oradan 20 oradan 35 oradan 29.5 oradan 38
Şimdi hatırlayamadım ama bir tane elliot aylık grafikteki 50 dolar a giden elliot ile uyuşmuyordu.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()@M_yıldız alt yorumdaki değerleri elliota uygun aylık grafikte yap
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()11 dolar dan 30 a oradan 17 ye oradan 38 e oradan 31 e oradan 48 49 a bi elliot yapsana
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Ben başka bir noktadan elliot çizdim grafiği bulursam söylerim sana. Sanırım 17 dolar dan 32 dolara oradan 26 ya oradan 35 oradan 29.5 sonra 38
Fakat bu gidişat 11 dolardan elliot yap onu desteklemiyor gibi oluyordu. Bakmam lazım. 1 ay önce falan çizmiştim.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız (). kisada Ağustos 2024 ayindan oluşan yükseliş.. incele işte :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Benim çizdiğim bu değil haftalıkta olması lazım grafiği bulup bakacağım
0BeğenmedimŞikayet
AngelsOfVengeance ()Bunu bende aynı şekil çizdim 29.45 29.7 arasından sonra 38 bölgesine gitmesi gerekiyor ama aylık grafikte 11 dolar dan bir elliot yap onun ki ile bu örtüşmüyor.
Sanırım bu başarısız olacak ve bozulup aylıktaki elliot çalışacak gibi geldi bana.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@AngelsOfVengeance buda başka bir bakış açısı için yaklaşım (elliot ) . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()güzel çalişma
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()eline sağlık.. ful gümüşteyim öyle olsun isterim... ama düşüş formasyonu bittimi ki..?
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hayrlı akşamlar abi paladyum ve platin için grafiginiz veya ongorunuz varmı.. fikirlernizi alırsak sevinirz. bu metaller icinde
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yükseliş düşünenler için hedefler . Tabiki bu gümüş dusebilirde . yukarıdaki grafik çizimi bir varsayimdir . Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Resimde siyah çizgiler ... xyz şeklinde çizim hedefte olabilir ...
Açıklamada rakamlar mevcut .. karar sizin . ytd
Esinti_51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Şuan yazan kısımdayiz belki (4 dalga olabilir ). emin değiliz sadece .. ytd
Esinti_51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Aynur1 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esinti_51 ()Üstad beklentin nedir 30 aşağılara gider oralarda kalirmiyiz