Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (96)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bam bam. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Usta1 ()Eline sağlık üstat teşekkür etti
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Usta1 ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Jungheinrich ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Olabilir. Zaten göstergeler pek olumlu değil aylik haftalik .. yazdigin seviye için biraz zaman gerekli gibi . ytd
onbaşıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Ytd ytd ytd yukarıda ki yoruma ytd
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Düşmeyecek algısı verip verip aşşağı yukardan millete kitleye kitleye basacaklar 24-25 usd lere glb sn Myz :///
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Olmasın artık yeter
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Jungheinrich ytd
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Kardes alıyorum düşüyor satıyorum yükseliyor çok namıssız
Esinti_51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aynen nasip işte. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Esinti_51 ()Satsaydim kirar giderdi ne yaparsak tersi dostum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Esinti_51 yine çalıştı ::(( ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()3 rakam var 31 direnci ... Aradaki direnç çok etkili gibi görünüyor. Dikkat edilmeli ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esinti_51 ()Teşekürler senin bekletin nedir
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Esinti_51 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Teşekkür ediyorum size , yatay takılma 2 aydır var gümüşte bıktık artık, anladığım kadarıyla gümüş için olumlu değilsiniz ,
direnç seviyelerinde 31.40 belirtmemistiniz daha önce, oralara gelirse komple satmakta fayda var diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Teşekkürederim sn Myz ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Umut her zaman var tabikide.
Gostergelerde gümüş ons ...
4 saatlik ve günlük gösterge tepeye yakın oluşu . aylık göstergenin tepeden düşüşte olması kötü
Haftalık gösterge diplerde yükseliş yönlü .
Daha düşen kanaldan trend cikamadi. bunuda göz önüne almak lazım .
Suanki Zirve 34.70 ...
30.80 31.40 ve 32.50 dirençler
29.50 28.60 ve 28.05 destekler
.. altın ons bir önceki tepesini geçmemiş olması sıkıntı yaratabilir (2800 ons) diyelim .
2400 ons dolar a kadar sarkma söz konusu olabilir .
Barı. ş falan sözleri dolaşıyor
ortalikta ..
Sanki yatay takilma olabilir..
((( Milleti biktirma ))).. diyelim
Ytd ...
@onbaşıı yatırım tavsiyesi değildir.
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Ustam bu tahminlere istinaden artık umutlanmaliyiz diye düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()30,8 geçer mi sn Myz abi nasıl durum göstergelere göre bir fikir alabilir miyim ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Geographer06 ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Jungheinrich takip edersiniz işte ytd.
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Teşekkür ederim sn Myz :)desteğinizi her zaman beklerim varolun ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Arada yazıyorum işte site pek çekilmiyor bu sıralar . birde bazı yorumlar ve grafikler bit coin sayfasına düşüyor ondan yazmıyorum . değerleri arada kontrol etmeye geliyorum sadece . umarım herşey istediğin gibi gider . altjn yatırım güzel olmuş . bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Abi satmadım bu sefer dokunmadım hiç sn aynurun verdiği sizin verdiğiniz 38-41$ hedef koydum al sat yaptıkça gram eksilttim bunca yıl bu sefer kendime hayret ederek satmadım ama al sat yaparak 700-800$ kaçtı :) tabi satsam bu yine rekora gider ben gmşsüz kalınca gidiyor çünkü elleşmedim lazım olmayan para diye sabrediyorum bakalım birazda fiziki gold aldım bekliycem uzun vade bakalım sonum ne olacak :) ytd varol sorduğun için her zaman teklif ve yorumlarına ihtiyacım var unutmayıp sorduğun için varol pek görünmemektesiniz yaramaz bir durum yok umarım sormak istedim bir kaç sefer ama kış günü belki benim gibi hastasınızdır keyfiniz yoktur diye tahmin ettim rahatsız etmek istemedim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@onbaşıı ne yaptın gümüşü. Yakın yerden satış yemiş ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Ustam düşüncelerin nelerdir bizimle paylaşır mısın, bugün için, önümüzdeki hafta için
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sayın @admin gümüş sayfasına yapılan yorum bit co in sayfasında görünmektedir . bu durumu inceler misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
onbaşıı ()Teşekkürler sn myz