Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"aygaz" komadan çıkıyor bunun anlamını biliyorsunuz bir kademe daha korumacılar için risk alma zamanı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aynı şekilde "aygaz" komadan çıkınca kademe artırılacak
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"aygaz" bant yukarı kırıldı koma çıkışına ilerliyor korumacı arkadaşlar için bir hatırlatma
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Plan program dahilinde evet
Mhmt01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmt01 ()Hocam iyi günler risk alma zamanımıdır
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Tskler
Üstat
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hani bir formasyonumuz vardı takip ettiğimiz adı adam eve işte fiyatlar formasyonun boyun direncine dayandı
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Gubre ilgili bi yorumun oldu mu
Üstat
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"aygaz" yataydan çıkıyor ilgilenenler için
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hatırlatma!
"yatay hareketlerde" ana destekk yani dip ve dirençlere (tepe) bakınız toparlanma "kırılıma" dönüştüğünde risk alma zamanıdır (teknik analiz bize geleceği göstermez, halihazırdaki koşulların bir işleme girmek için uygun olup olmadığını gösterir)
0BeğenmedimŞikayet
İLKŞAN ()Yataya sarım kısadır, mumların fitilleri daha çok yukarı bırakır bunları anladım, yataya yukarı eğilimli tekrar düşüş burayı anlamadım hocam ama yine de kafamda bir fikir oluştu teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düşen trendlerde yataya sarım dip çalışmasından daha kısadır yataya yukarı eğilimli tekrar düşüş bu karakteristiğidir mumların fitilleri daha çok yukarı bırakır her isikisindede tetiklemelere bakarız yanı yapının kırılmalarına
İLKŞAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İLKŞAN ()Peki hocam bunu nasıl anlarız ikisinin ayırıcı özelliği nedir
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Onun yerine zirveyi geçene kadar fiyatın max/5.5 gerisine stop koymak daha makul olabilir
E1985 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğru ve bunu dip çalışmasından ayırt etmek zor
İLKŞAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İLKŞAN ()Hocam düşen trenlerde yataya sarım sonrası genellikle aşağı kırılım gerçekleşir diye bir okumuştum yanlış mı hatırlıyorum acaba
0BeğenmedimŞikayet
E1985 ()ASELSAN eski zirvesine geldi. Zirveleri hisseler genelde tek seferde kırmakta zorlanıyor. Hele hele endeks böyle iken kıracağını zannetmiyorum. Risk alıp burdan satıp %5-10 alttan geri alıp lot arttırmayı düşünüyorum. Yanlis mı düşünüyorum hocam? Ytd olmadan sesli düşünür müsünüz?