Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Avhol için ne dersin üstadım reteste indi sanki
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"frigo" o elips içinde fiyatlar yükselmeye devam eder
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"frıgo" fiyatlar o elips içinde hergeçen gün uzar
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"frigo" o elip hergeçen gün büyür ekim subat mayıs tepelerine kadar
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sağol ablam:) Canı sagolasıca 21gümüşonstada gelip demedinmi geçmişte 8yıl onsta ters kalındı diye belledi orda kaldı :) Halbuki ozaman başka bu zaman başka diye uyardım hiç bişey bilmeyen etrafa bakardı anlardı. geniş bakın dünyadaki olaylara diye vaybe gümüş onsu senle 21.60tan aldık. 20.70 önüme grafikler atıyorlardı ben yükselecek dedikçe de bazıları 17,18onsları onlara çok alındım:)) bi tebriğe gelmediler hala:) @Bay_Bayburtlu hakkaten alındım:) Astor 'u neyaptınız? Geçen yıldan bu yana daha yeni kanala girme çabasında? ) satışıda yazmadınız çünkü merak ettim...
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Ablam kalbinin güzelliği hep içimi ısıttı iyi varsın hep var ol bayburtlu şaysada fırçayı basınca gidiş o gidiş milletin zararı hoşuna gidiyordu bay tüccar
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Vefalı kardeşim benim deme öyle nasibin varda yüreğin güzel Allah nasip ediyor umarım çokda güzelini nasip etsin hızurla... Nezaman ne sorarsan ben burdayım elimden geldiğince... Zaten Bayburtlu hocamız bi tebrik etmedi onu unutmadım tabiki target hocamıda unutmadım... Hala 1800ons diyemiyorum acaba? 2800cıkan ona oldu çünkü... :))) @Asiii__ iyiki ona buna uymadınız çok şükür
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Ablam senin desteklerin ve dularınla oldu rabbim senden razı olsun ben senden zaten razıyım
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kimin kardeşi aferin vallahi dzn artık sen bu işi çözdün ablam tebrik ederim... ) Bana böyle gel işte hep)
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Alacağımı aldım satacağımı sattım abla sen anlarsın
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bende sevindim iyi olmana iyi olmasına...
Alım tarafındamısın satış yaptınmı gümüşten tepe deyken nelacan, ne satıyon:)
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()@Asiii__ ablam durumlar iyi hemde çok iyi olmana çok sevindim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Oyyy can ablam hamdolsun iyiyim tşk. Ederim sen nasılsın nedir durumun?
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()@Asiii__ ablam nasılsınsın halin keyfin yerindemi sağlık sıhhat iyidir umarım ablama bir selam vereyim dedim can ablam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@bluemonth ktlev yorumumdu dikkatle hani yani...
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()58,80 57,45 çekileceği son yerler olsun kafi..
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Bilanço güzel gelecek muhtemelen ama dediğiniz gibi info oyunu bozuyor, bakalım feyk satışsa eğer kapanışa doğru toplaması gerekiyor, bereketli olsun..)
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()İnşallah hadi bakalım :)) info büğün satışta son günlerin yüklü alıcısı idi, işler şimdilik yolunda cuma, da bilanço var bakalım nasip..
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Hocam evin çatısı yapılıyor, karanlık odada 62. xx ye hazır ol..)
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tmm teyze oğlu işin rast gitsin inşaallah..
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()İyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok.
Bayramdan sonra Altın aldım hala onları sayıyorum.
Her hisseyi alma bence.
Burada bazı hisseleri bilinçli olarak öne çıkaranlar var amaçları biryerlere destek olmak, bu oyuna gelme. Sonra görüşürüz
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yazılmıyorki yazayım teyze oğlu şimdi ben. Şunu bil tek biraz tanıdıysan kalben rahatım... Sen nasılsın ıyımısın neden yoksun? Ayrıca herşey para bende inan değil tanımıyorsun:(
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Anlamadım ama neyse, herkes kendine yakışanı yapar.
Para herşey değildir, önemli olan insanlık.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Böyle gelecektin değilmi, o benim değil teyzem oğlu kimsenin kararına karışamamki.. Anladın bence
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Olsun kardeşler hepsi :)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Sendemi teyzemin kızı. :! ((
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Çok bereketli olsun bende asii bende goknr var :)
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aynen sizleyim bi parça uzuna dursun diye @deLiogLan_ rica ederim hepimize bereketli olsun.. Tukaşta bi 6.90üstü yer edinse bunuda uzuna attım alım yeri iyi oldu
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Bir atasözü var bilirsin, kervan yürümeye devam, salla boşver. Sen de mi aldın içecek yoksa..)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Günaydın devrem koca adamlar beni tanımadıklarını yazıyorlar agızlarıyla hemde bu ne çekemezlik asi diye de adınımı anıyorlar komikler beyefendi nickini tasısa bari gruplarmı ne işimize bakalım kadınların başarısını çekemeyenler ne olacak:)