Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Orası öyle de yine de piyasa da bazı coinler genellemeye göre sağlam diye düzelteyim söylem şeklimi
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Near coin lost
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Düştün battin anlamında demedim. ismi aklıma gelmedi rune gibi bir coindi sağlam diye bisey yokki
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ney o ? Elimde olan coini o derece indirmem zamanında kol keserim gerekirse. Şükür hiçbir zaman öyle bir duruma düşmedim bundan sonra da düşmem inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Aynı öyle sağlam vardı takip ettiğin hatirladinmi 16$ lardan 1$ lara geldiydi. inslh 13.30 sadece taban olarak kalir
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sağlam coin. Eth altyapılı. 5kasımda artık piyasa nasıl bir tepki verirse bakalım kısmet
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()12$ iken 50$ hedef verdik ona 60 lara gitti. ferid de vardı ondan.13.30 üstü eyu asagisi olmaz ınslh kazanırsın
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Rica ederim umarım işe yararda birşeyler kazanabilirsiniz
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()5 kasım da trump kazanırsa 33,30 görürsün
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()1330 düşerse alaydın da:)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Emekleriniz için çok teşekkür ederiz Kıymetli Hocam, hiçbir bir sorumuzu karşılıksız bırakmıyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()2dolar Altın da her zaman alınır
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Hiç ilgilendiğim coin değil. Ama bir trend yada oluşum yok muhtemelen salacaktır
Borsacı34_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Çok karışık binance hocam
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()WIF düşünceniz ne hocam, alım önerir misiniz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Global kullanın ustad
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam binance TR'de yok maalesef
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ben ssv almaya devam ediyorum. Gelirse 16,80 gibi de alacağım. Kademe kademe alıyorum. Hiç alım yapmadıysanız burdan girilir biraz 17,19 şuan
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam her ihtimale karşı biraz alım önerir misiniz.
Aldığınız veya almayı düşündüğünüz bir coin varmı hocam
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Merhaba hocam Kanal alt bandı tam olarak kaç hocam
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Hocam ogn yi kaçırdık mi daha çıkar mı sizce
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Rica ederim. Bant aralığı cok geniş. Ben olsam 850 gibi alır 1400 üzeri yarısını kalanı da 2000 de yollar yine salmasını beklerim. Suan yine salınım hareketinde diye düşünüyorum
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Tamam sepette olsun bunlar
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()storj dedın bakmadım fıyatına spot aldımdı crv de alcam gıbı ben 10 k coın alıyom yukarısı yok alıp nısanda satcam 25 coın var daha
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Elleme sadıç storj cvc bak üzmeyecek bence.. birde crv dikkatimi çekiyor 250 den kopmuyor ne yukarı ne aşağı, toplama yeri gibi..
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()storj sepette spot var bende uzun vadede dursunmu
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Teşekkür ederim birde müsaitsen cvc bakarmısın
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Büyük hareketten sonra genelde bir bant seciyor kendine. Daha yeni büyük hareket etti ve bir süre yatar bence. Ya 44 51 arasını yada 36 44 arasını seçer.
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Doğu storj topluyorum bi grafik paylaşırmısın
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Kanal alt bandını denerse yine 62k ya kadar cekilmeler olabilir.
5 kasım öncesi malum Trump Kamala sonucu belli olana kadar piyasa volatil olacaktır , normaldir.