Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
Baryus ()tam dediğiniz yerden düzeltme geldi, tebrikler valla.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Hayır yanlış anladınız. alim yaptıktan sonra ekrana bakamayin dedim. bakinca kar gorunce satiyoruz onu demek istedim
0BeğenmedimŞikayet
Baryus ()teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ekran takibi bazen de gerekiyor. Dün mesela gümüş 1.4 usd düştü. Gumusu olan 34.8 usd satıp 33.5 gibi geri almış olsa en azından bu tarz sert düşüşleri fırsata çevir miş olur.
Mubarekmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet dahada gideri var öyle düşünüyorum.36.00 da paladyum ekledim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()1166 usd de belki bir düzeltme yapar. 4s gösterge tepede bakalım ne kadar gidecek.
Baryus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bir gunde %8 den fazla yükseliş. Günün yıldızı. Platin gümüş Altın nal topladı.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mubarekmesut ()Ekranı arada takip etmezseniz aldıktan sonra emin olun daha yüksekten satarsınız hocam. bu tecrübe oldu
0BeğenmedimŞikayet
Baryus ()paladyum için yükseliş öngörünüz nedir? Düzeltme yapar mı?
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()34.14 te aldım ve bekliyorum.
Evet tüm tahmin ettiğin yerler geldi gidiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Paladyum nasıl gidiyor ama. Dediğimiz yerler bir bir geliyor. 1137 geçildi. 1144 bile geldi. Çok erken çıktım. 34.92 almışım bekleme imkanı da vardı.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Hayırlısı olsun diyelim inatla bekleyeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin 4s destek aldı sonunda. Dünkü zirveyi geçip 1064 usd gelme durumu var. Kesin demeyeyim. Ancak şu an var.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet aynen öyle.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Alırken cesaret satarken sabır önemli. Güzel noktalara denk getirip al sat yapınca yüksek meblaglarda kazanç geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Paladyum muhteşem kâr yazdı. Platinde ardından geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Parça al sat yapsan o tereddutu yaşamazsın.
Bu nereye kadar gidecek senin ongorune göre.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Dün iyiki platin ve paladyum alımı yapmışım birara bekle biraz daha diyordum kendime sonra vazgeçtim alım yaptım.
Sabır ve Cesaret kazandırıyor unutma kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Maalesef o konuda alım satım dengesini bit türlü kuramadım. Alım iyi satış erken oluyor. Kar oranı düşüyor haliyle. Ozellikle yüksek miktarda alım yapınca biraz daha erken yolluyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Çok çabuk satıyorsun sabırlı ol biraz .
Bak ben dün akşam aldım paladyum platin ikiside kâr yazıyor bekliyorum sabah birde gümüş ekledim ..
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Merhaba. 1037.5 usd yazdım sanırım. Bu değeri geçerse dünkü tepeyi de asacak ve gidim gidim giderek 1064 usdyi zorlama durumu oluşacak. Umarım öyle olur. Ben Platini bu sabah çıktım ancak tekrar düşerse duruma bakarım. 1017 usdyi dün korudu.
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Paladyum alım yeri çok iyi. Sabaha doğru mesaj atarken bankaya girdim. Garip bir durum oldu. Platini ekran değerinin 5 usd Altın da paladyumu ise 30 usd aşağısında satıyordu. Birkaç kez kontrol ettim doğru mu diye. Ardından denemelik 300 gr paladyum 34.96 paladyum 300 gr 32.92 ile platin aldım. Platinde gram arttırdım. Keşke totalde 1.5 kg alsaydım. Paladyumu 35.7 ile gönderdim. Platini de yolladım az düşünce. Ancak ikisinde de düşüş saatlikleri soğutmak içinmiş. Teknik kısmına tekrar bakalım. Platin 1037.5 usdyi geçerse dünkü tepe olan yaklaşık 1040 usdyi de asacak. 4s gösterge buna müsait. Bir 1037.5 dokunuşu gerek. Paladyumda ise 15 dk gibi kisa zaman grafiginde bile destek alınmış durumda. Hedefleri önceki tepe olan 1120 usd. Sonrasında 1137 ve 1165 usd direnç. 4s göstergesi tepe yapmadı. Yani yükselişe müsait. Aksi bir durum olmadıkça platin ve paladyumda bu verdiği. Bugün için verdiğim hedeflerin gelme ihtimali yüksek. Paladyum makasi uygun değil. Daha aşağıdan alabilseydik iyi olurdu. Beklerdim. Ya da geceki gibi banka kaynaklı bir hata denk gelmeli.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()34.70 den paladyum ekledim. Artık kısmet bundan sonrası.
Platinleri dün ful yerine koymuştum sabahta ful gümüş aldım artık hedefi beklemedeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Paladyum 1120 gecti.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Yükselsinde bırak biraz geriden gelsin kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Elhamdülillah sabırliyiz da diğer emtialara nazaran çok çok geride kaldı.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sabırlı ol depoyu fulledik artık uçmasını bekliyoruz .
Biraz daha alım yapılabilir aslında.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Evet zaten gümüşteki satislari görünce platin ve paladyum aldım senin gibi düşündüm.
1120 geçerse dedin, sana göre geçme ihtimali yüksekmi ? Biraz daha paladyum ekleyim diye düşünüyordum 37 gidecek bu paladyum görüntü öyle gibi.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Günaydın Kardesim.
Dün gece Paladyum aldım 34.14 den iyiki almışım keşke daha fazla alsaymışım düşüş biraz daha devam eder diye düşündüm parça parça alayım dedim.
33.36 da sattigim platinleri 32.78 de 32.82 de epey platin aldım.
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Bir bizim bu tosbağa platin uçmadi gitti...
Usta platinde görünen şema nedir.