Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bizler küçük işlemcileriz diğer tabiri ise şöyle:aç turnaların dolaştığı büyük bir gölde onları (ky) avlamaya çalıştığı bir kurbağa yavrusu :) ne yapayırduk hatırlayın turnalara karşı durmuyoz (işlem açmıyorduk) çünkü bizi yutarlar birde amacımızı hatırlayalım:hacimleri fiyatları oynatmaya yeten büyüklerin peşine takılmak nemalanmak kar elde etmek (piyasada kalabilmek) bütün mesele bu
belanjelo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düzeltme %10-19.9 luk düşüştür
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
belanjelo ()kral, ayılarla boğalar tepişir, ky ezilir :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()8938 e tekabül ediyor
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Endeks zirvesi 11.252 hocam 9 bine takabil ediyor o sınırdayız şimdilik karar verme aşamasında o zaman galiba
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bana göre ona göre şuna göre olmaz!
piyasa döngüleri tepeden dibe ölçülür bu nedenle bir piyasada en son en yüksek kapanış fiyatının %20 Altın a düştüğünde resmi olarak ayı piyasasındadır tam tersi kapanış (en son en düşük) seviyesinden de %20 yükseldiğinde yeni bir boğa piyasasındadır
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Yanları o dönemden sonra hiç bu kadar perişan görmemiştim, tabi siz daha iyi bilirsiniz, boyner vardı bende o zaman diğital ortamda yoktu bankaya gittiğimde paranın yarısı yoktu :)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Endeks su an ayı piyasasında mi size göre?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ben 2018 e daha çok benzetiyorum
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()2008 piyasasına döndü üstad ayı, yı iliklerimize kadar hissediyoruz..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()59.3 Altın da stoplu deneyebilirsiniz
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HFZ ()Teşekkürler.
HFZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Üstadım vstl de möjörde gibi gördüm sizinde bakma şansınız varsa size zahmet..
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Anlaşıldı, teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Dostomodi ()Çok teşekkür ederim işiniz rast gitsin
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet iyi yapmışsınız ikili olasılığı sonlandı
Dostomodi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dostomodi ()Üstadım merhaba, patek'in ikili dip yapma durumu sonlandı mı sizce? İşlemden çok küçük bir kayıpla çıktım.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()104.75 üzerinde haftalık kapanış yaptığında
HFZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()33.5 Altın a inerse işler yolunda gitmiyordur diye düşünmeyi unutmayın
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HFZ ()Hocam ercb analiz rica etsem. Giriş seviyesi buralar teknik olarak uygun mu?
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yine de aksen için bir hesap işi denesem? Buralardan ki buralar güncel yıllık pivot sayılır; 2li dip belki.. olmadı altta 31 gibi trend desteği var.. doğru tespit oldu mu acaba?
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hesap işi değil nasip işi oluyor demek ki
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Planlayamadık. Kendi açtığımız grafik dagi giyim grafiği imiş çünkü :( nasıl bi dalmışsak artık.
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()pardon grafıkte gördüm
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()1.618 kaça denk geliyor hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()boyun kırılımı hacimli bir mum yada iki gün kapanışı sonra 1.618 de kar al yapacaksınız
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()sayın hocam boyun kırılımı kapanışlamı anlayacagız kırılımdan sonrakı stratejı ne olacak hissedeyin 17,50 malıyet