Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (95)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()4 saatlikte dirençler bu şekilde görünüyor kırmızı ile işaretledim.
Farklı zaman dilimlerinde bakmak lazım. Taşmalar ve sarkmalar olabilir.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet kardeşim dip beklemeden uygun seviyede asla ful olmamak şartıyla kademeli alım ve tepe beklemeden aşağı dönüş ihtimali olan yerden başlayarak yukarı doğru artan oranlarda belli oranda çıkış yapmak şu ana kadar hep kazandırdı. Şu an 22 dolar seviyesinde eklediğim toplam gümüşün % 81 den fazlası elimde yukarı devam ederse % 75 i sabit kalacak aşağı dönüş yakalarsam elde sabit tutacağım sabit oranı % 80 e çıkaracağım inşaallah. Sakin
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi emeğine sağlık bende takipteyim mumları ayrıca 4s ye baktın mı rsi macd üst sınırda bunlar 26 da diplerdeydi alım yapın korkmayın çıkacaktır rasyo düşecektir dedik 90 da ama şimdi göstergeler tepelere ulaşıyor gümüşte 26 da alınanların parçalı kademeli olarak çıkılması gereken yerledir diye düşünüyorum ben yazıyorum hep tam tepe dip beklemek yerine iyice düşeni alıp çıkınca parçalı olarak satmak en iyisi gerisi nasip işi arada yanılmalar olur önemli değil
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sağ ol kardeşim sana da mum şekli böyle kalırsa ne dersin. Bir sonraki mumun rengi mühim değil mi ? Yani perşembe gününe kadar beklemek gerekiyor gibi.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Emeğine sağlık Reşat abi kolay gelsin iyi çalışmalar