Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0545 15:37:49
EUR 36.4020 15:37:49
USD 34.4956 15:37:49
ALTIN ONS $2665.9550 15:37:49

Konu: Ne Yapmak Lazım?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Gümüş 26,35 ten 30 dolar a yakın seviyeye kadar yukarı tepki verdi ve geri çekilmedi.
Ne tarafa gideceği belli değil. Geri çekilme durumunda alım seviyesi şu an gri bölge aşağı doğru artan oranlarda kaç kademe verirse.
En alttaki seviye gelecek diye bir şey yok 28,71 den de hatta daha yukarıdan da daha yukarı tepki verebilir dip yaptığından bahsetmek için ise erken. Stratejimiz belli. Ytd.

Yorumlar (95)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu 1 akt yorum

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

PİA19 ()

Kamyon arkası yazıları gibi olmuş Güzel ve anlamlı.
Tabiki her insan parasını kendisi kontrol etmeli ana fikir alışverişi de iyi olur.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emeğimin alın terimin kontrolü bendedir. Kimseye hesap vereceğim kaybımya da kazancım yok. Çok da param yok. Oyüzden rahatım. Azolsun sorun değil. Onurlu olsun doğru hamleolsun yeterli benim için.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Yarın öğlene kadar uygunum takipte kalacağım sizi ve onsu. Yazılarınıza göre yön alacağım yazamasamda işlem yaptığımda ve giriş yapabildiğim zaman bilgi veririm. Emeklerinize sağlık.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim şu an emin değilim rasyoda anormal hareketler var beklentim aşağı yönlü ama yanılabilirim arada bir sayfamı kontrol edin isterseniz. Şunu da unutmayın ki kasa masa ( sinek ) daima kaybeder szi daima kaznırsınız kaybetme riskiniz zaten sıfır.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey ben bir şey alamadım üç beş yorum okudum tepem attı sakinleşince girip okurum yorumunuzu. Kaçtıysa kaçtı para pul umrumda değil.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat Bey %5 buradan gireyim mi? Yardımcı olur musunuz konsantre olamıyorum. Beynim şişik geldim eve :(((

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

33.44 e yetişemedim çocuk hasta onunla ilgilenene kadar şimdi açabildim bilgisayarı.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey şimdi gelebildim okul günü yoğundu yazılarınızı okudum ancak ons grafik takibi yapamadım ancak yetiştim şimdi buradan yüzde 5 giriyorum tamam değil mi?

1BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Ondan sebep hem bekliyorum hem de tekrar tekrar soruyorum. İnşaAllah bıktırmıyorumdur ama grafiği okuyan hareketleri anlayan sizsiniz. O yüzden her seferinde soruyorum ve soracağım da izniniz olursa

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum selam kademekeri zaten yazmıştım. İsterseniz kademe hariç % 5 tepkide aynı dolar ı alıp bedava gümüşü bırakmak şartıyla alın. Karar sizin ben sadece gördüğümü paylaşıyorum. % 5 terste kalmak bence göze alınır. % 95 zaten alım şansınız var 55 e tamakayıp gire çıka ortalamanızı her türlü aşağı çekebilirsiniz ons 33,44 ü gördü daha aşağıyı da görebilir ama hiç bir şeyin garantisi yok ben yönü aşağı gördüm net bir şekilde grafikle gösterdim yukarıdan makiyetklenmek hata kem kümcülerin engelcilerin etkisinde kalmayın diye de uyardım . ytd.

husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Reşat bey esselâmu aleyküm ne dersiniz ilk kademe alış uygun mu

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

pAYLAŞTIĞIM GRAFİKTE EL NE TARAFI GÖSTERDİ SAYAFADA KİMLER NELER PAYLAŞTI

Telefondan engelgelci kişilerden birinin saçma sapan yorumuna denk geldim.
Şu ana kadar söz verdiğim gibi bedava sinek vs gibi tabirleri kullanmamıştım bundan sonra bu tabirleri daha sıklıkla kullanacağım yorumlarım da uzun olabilir sayfamdan isteyen takip eder isteyen de takipten çıkar ben iyilik maksadıyla paylaşıma devam edeceğim bu kişinin ileri derece geri zekalı olmadığına eminim kasten aka kara demeye devam ediyor. Bu gibi zararlı art niyetli kişilere itibar edeni görürsem veya kendi metodumla tesbit edersem bundan böyle hiç bir sorusuna cevap vermeyeceğim inşaallah.
Çabam kimse zarar görmesin. Halk bilmezse de var eden bilir.
gEREKLİ GÖRDÜĞÜM YERDE GENE PAYLAŞIM YAPARIM İSTEYEN SAYAFAMA GİRİP OKUYABİLİR BENDE ENGELLİ HİÇ KİMSE YOK.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Pekk alım nerde nasıl yapabılırım yazın bana kaç kere kacırdım alım fırsatını

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ben zaten kademeye dahil olmayan % 5 i makas düzelince alın isterseniz yazmıştım. Eğer geri çekilme olursa asıl moral bozukluğunu kârdan hiç fedakarlık etmeden elinde ful malla bekleyenler yaşayacak. Ful dolar a geçiş uyarısı yaptığımda geri çekilme oldu iki kere giriş iki kere de çıkış fırsatı kaçırdılar hem dolar hem gümüş artırarak devam yazdığımda tepe ve dip yükseldi artık bundan sonra hem yukarı hem de aşağı sadece gram artırarak devam yazdığımda da dolar artırıyoum ful dolara geçtim diyenler arkadan seyretti.
Lu an grafikte paylaştığım kapma noktasında geziniyor bir türlü yukarı kıramadı ben de emin değilim ama doğru strateji ile aç gözlülük yapmadan sabırla ilerleyen hep kazandı.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Sız alın dedınızde alıcam artık vala morelımm çok bozuldu insalh fırsat verır tekrr

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sağol kardeş, illada gümüş alacağız diye bir derdimiz yok. Olursa alırız.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Oranı iyi ayar layıp kademeleri de aralıklı girene zaten şimdiye kadar kaybettirmedi. Geri çekilme gördüğünüzde beklersiniz bırakın indiği yere kadar insin sonra aşağı gitmeyip tutunduğunu gördüğünüzde alırsınız isterseniz. Ytd

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Neyse bence beklemek, en azında saat 8,30 'daki çekilme gibi 33,800 veya altı görülürse deneriz.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Ali_Cesur bu da ara düzeltme yaparak yukarı devamı halinde tuzak uyarısı yaptığım gri hat 30,376 28 aralığı bu şekilde düzeltme yapmadan yukarı devam ederse tuzak ihtimali kuvvetlenir. Daha aşağıları da görebilir. Sayfamdan okursanız ben yeri geldikçe hatırlatma da yapıyorum. Yukarıdan maliyetlenenler için kullanılan dolar ları geri alıp sıfır ortalama ile gümüş biriktirmek bana daha mantıklı geliyor. Mesela 31 den girdin 33 ten dolarını geri aldın gerekirse 33,50 den daha az girip 34,50 den dolarını alıp sadece bedava gümüşü bırakmak gibi.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüşün yukarı verdiği tepkinin devamı için 0,236 onsta 30,232 nin aşağı kırılmaması ve 0,786
36,155 seviyesini yukarı kırması gerekiyor.

Yukarı devam senaryosunda buralardan ara düzeltme gelmesi halinde kademe yerlerini gri hatla gösterdim tepe değişirse rakamlar değişir ve bu da mümkün. Gerilim devam ettiği sürece daha yukarıları deneyebilir.
Sonra da hiç bir şey olmamış gibi yumuşama ve aşağıları da görebiliriz.
İki yöne de tedbir eldeki malı da Kârı da kaptırmamak en iyisi gibi. Ytd.

Bu grafikte 45 dakikalık destek ve dirençlerin nasıl çakıştığını gösteriyor üzerinde fikir yürütebilirsiniz. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Heyecana kapılmamak lazım. Sahte kriz senaryoları nereye kadar gider bilemeyiz Yukarılardan yüksek oranlarda alım bir süre üzebilir. Yukarı nereye kadar gidip düzeltme yapacağı da belli değil şu an kopma noktasının üst bandında karar yeri. Ben 0,8715 gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın üçte birini daha makas düzelince durakladığı yerde geri alacağım yukarı devamı halinde kalan üçte birden daha fazlasını da alacağım ons 37,75 i geçerse de dirençlere takıldıkça kademeli olarak eldeki gümüşün % 80 ini çıkacağım dönüş yalkaladığım yerde de gram artırarak yerine koyacağım inşaallah. Ytd.

1,618 i kırarsa üç haneleri de görür ama ben aşağı düzeltme yapacağını tahmin ediyorum.
düzeltme yeri onsta 34 35,20 37,75 hatta bira yukarısı olabileceği gibi buradan da düzeltme gelebilir yanılabilirim yatırım tavsiyesi değil.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yeni üyeler için konu başlıkları Altın da hatırlatmaya ve uyarmaya devam veriler açıklamalar aldatmaca oyalama ve manipülasyon aracı olarak kullanılıyor. Verilerle oynanıyor.
Yukarıdan maliyetlenen arkadaşlar ellerinde işlem yapacak paraları yoksa kademeli olarak isterlerse zararkese devam edebilir 31,87 de başlayıp en son 33 dolar a dayandığında da bu uyarıyı defakarca yapmıştım. Ytd.
Şu anda teknik analizden çok temel anakize ihtiyaç var. Ben en son yaptığım teknik analizde fibonacci değerlerini 1,618 aşağısına kadar gösterdim. Acele sık işlem kaybettirir diye düşünüyorum ytd.
Ben de yanılabilirim belirtmek isterim ki doğru strateji ve parçalı işlem hep kazandırdı.
Kibirli karşısında kibir gösterenin sıfatı kibirli değil mütevazi olur.
Sataşma ve hakaretlere aldırış etmeden yeni üyeler için paylaşıma devam.

En son rasyo 85,400 ün aşağısına sert bir hareket yaparsa gümüş yukarı tepki verebilir dalgalanma ise aşağı çeker şeklinde görüş belirtmiştim. İkisi de gerçekleşti.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

hiç bir soruya cevap vermeyeceğimi tekrarlıyorum
paylaşımlar sadece yeni üyeler için konu başlıklarını okumanız ve geçmişte kim ne yazmış ne olmuş görürsenz zarar etmezsiniz diyedüşünüyorum
bu şekilde gerçek takipçileriminde faydalanmasını engellemek için sorular soruldu

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Art niyetli kişiler insanlarda yanlış algılar uyandırarak gene büyük zarara sebebiyet verdiler. Bu kişilere dikkat etmek lazım. Bunun içinde eski yorumları taramak ve nereden nereye gelindiğini nasıl tuzaklar kurulduğunu görmek lazım. Kaybetmek diye bir ihtimal zaten yok yeterki aklımızı kullanalım o kadar çok uyardım ki yukarıdan makiyetkenmek hata diye 33 dolar a yaklaştığında da gümüş henüz çıkışa geçmedi diye de ekledim. Yazık günah bu vebali nasıl taşıyacaklar bunu yapanlara ne desek az.
Bu noktada yukarıdan maliyetlenip elinde işlem yapacak parası olmayanların yukarı tepkiyi bekleyip sembolik miktarlardan başlayarak zararkes yapıp aşağıdan toplamaları uygun olur kanaatindeyim ytd. Sayfamda her durumda ne yapılır hepsine ait görüşlerim var. Ytd. İstiyen geriye doğru inceleyebilir.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

23,30 aşağısına ve 22 dolar aşağısına indiğinde de 18,90 aşağısına indiğinde düşen bıçak tutulmaz dedikleri ölü kedi sıçrattıkları zamanda da Altın 1750 1700 1650 aşağısına indiğinde de senelik grafikler paylaştım nasıl bir ölü kediyse hep sıçramada daha yukarı zıpladı 17,50 den 33 dolara dayandı Altın da dedikleri, seviyeleri kırdı tarih attım bekliyorum uçurum nerede yazdım nasıl bir uçurumsa yokuş yukarıymış meğer altın da 2700 dolara kadar dayandı.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Eklemeyi unutmuşum N ıldız alay etmişti ya yok senelik grafik paylaşaydı ha ha diye kahkaha ile işte paylaştığım grafik ve sonucu. Ama onun da tekrar tekrar paylaştığı şu dev yarasa grafiğindeki 13 dolar ları göremedik benim senelikteki hedef gelmiş 37 gelmese de olur ben 28 37 dolar aralığı demiştim. Ama arkadaş geri çekilme gördüğünde defalarca bunada bakabilirsiniz bunada bakabilirsiniz diyerek dev yarasa ile 13 dolarları gösterdi.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Geçmiş bile ben nimet saydım beşinci turdayım. Tekrardan şifalar diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Fed in ağzına bakarak işlem yapanların elde ettiği sonuç beklemeye devam edin.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum