Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Sana 0.44 aşağısı gelmez diyorum sen ordan short açıyorsun ilginç. Güzel yerden acsaydin bari shortu. Madem açtın sana bir güzellik yapayım 0.33 e kadar tut o shortu
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Arb 1.1 long açtım 0,44 short açtım çorbaya döndü abi işlemler
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Günaydın toprağım hayırlı cumalar
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Günaydın sizinde gününüz aydın kazancınız bol olsun
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Günaydın Asi bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkürler Kıymetli Hocam, aynı dileklerimizle.
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Amin canm Allah iş rastligi versin sana da
3BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@63ARGENTUM yazıyoruz da dusmuyormus.. günaydınlar @ntmen_× , @Engzm , @The_hacim , @htcslk , @Sinembas , @Pdr2008 , @Şahmeran_2525 bereketiniz daim olsun ..