Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0611 10:02:37
EUR 36.5118 10:02:37
USD 34.3837 10:02:37
ALTIN ONS $2605.6400 10:02:37

Grafiği gönderen: Asiii__

yorumda düşmemiş il, ginç:)

Yorumlar (38)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Ntmenx 5gun önce hatirlatmisim bunu senle bı bakalım bı ara bunun akıbetine müsait olduğunda devrem... Bu hisse milleti fena içeri almış bistte uyarıyi dikkatede alan olmadı...

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Emir demiri keser demişler peki:)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sana pinko yasak ben izin vermiyom git başka coin bak :) w olur bome olur turbo turabi olur onları incele pinkocuuma bulaşma)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Epeydir pembebaslikli wif takip etmiyordum müsait olduğunda bide sen yorumlasan hocam:).. özledim wifi:)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İki kişi arasına genelde girmem , aranızda halledin bilemiyorum

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylak61 ()

Burdan short açmıyorum o zaman bekliyorum ama btc düşünce arb dibe iğne atıyor hemen

Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Short en alttan girmişsin, enteoeden ekleme yapman lazım, rakam lari not al

Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

btc düşerken sürpriz arb sürpriz yapıp yukarı vurmazsa gelir 0.33. ben sen short açtın diye dedim onu ekleme yap diye değil. O sorumluluk beni aşar

Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sende inan hemde çok @ntmen_× sor:) bulusacaz senle ins:)

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Seninde kesene bereket olsun bacım seviliyorsun asii kız gocaman galppp görüsuruz. :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kesene bereket grs bende çıktım:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aman kendini bukadar saklayabilenmis öyle olsa öyle zaten kalırdı... demekki değilmiş...
bende aklı basinda sanıp dost dedim yazandim ama bak kendi zaten buymuş... kişi, ligi böyle olan altın olsa gözümde olmaz.. benimi besliyor sanki edep lazım önce... rızık Allah'tan kimseye ta, mahim olmaz surda sadece iyi olanlarla yazmam olur... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Canım opuyorum seni. Oncelik saglıgımız gerısı bos gelir gecer. Kendıne dıkkat et kahvenı gönderdım bır cıgara eslıgınde benım icin ic ve keyıflen sonra görusuruz. @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Bacım sayfaya bakamamıstım simdi baktım selamına cevap yazayım dedim tünaydınlar canım senin de bereketin daim olsun. O konuya gelince ben o yazıyı kavga icin degil eskiden tanıdıgım ve bilgiden daha cok sergiledigi efendi durusunu begendıgım arkadasım gördugum kisi olarak farkındalıgı icin acıkca dusuncelerımı yazdım bende garıp biriyım karsımdakı kısıde önce kisilik arıyor ona göre dialog kuruyorum eger bunu hıssetmezsem isterse bılgı kupu olsun konusmak selamlasmak gelmıyo icimden ayhanı eskıden tanırım bu anlamda da dıyalogum olan olumlu baktıgım biridir. Fakat bu dönem degısmıs gördum eskıye ıstınaden bır kere fıkrımı paylasmıs oldum. Nasıl bır tavır sergılemek ıstedıgı artık kendı takdırıdır

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:)) iyiki bende değilim:) peki üstadım:)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

asiciim kendini fazla yorma yorum yapar geçeriz taktin hocalara iyiki hoca değilim:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Megap usd canagini tamamladı.. ondan satışı güçlü... bisttede uyardım gormussundur.. bu hisse 4.99durmazssa 4,58gelebilir çıkışı için 5,40ve 5.72ustu kalmalı.. taban yemiş yine bu... dikkatli ol sen bilirsin...

Calss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Calss ()

Megap olacaktı :)pazartesi bi başlıcam biraz daha düşünce ekleme yapmayı düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sende sağol iyi ettin... bereketin daim olsun

0BeğenmedimŞikayet

Calss ()

Nakit ayırıdm kenara çok sağol

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Onu hiç bilmiyorum inan takibimde değil yaniltmayayim.. bakmadim.. maşallah bereketli olsun..

-1BeğenmedimŞikayet

Calss ()

Çıktım dün onu. Petkm almıştım dün onuda az karla sattım. Mehtap dikkatimi çekti sence?

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Neyaptin zeduru? Cikmissindir bence endex pek hoş değil.. TL birakmayi ihmal etme neolur çıkarsa eldekiler yeter , düşüş gelme durumu var hala nakitimiz olmali

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Öngörüsü dahi gerceklesmemis, yeminle açsın engeli alın dediği yerler ortada... neyin kafasında bu? ...

Bana asi yazma insanlar nan, kör bilmezler diyen kişi.. Allah sahitki dinlemedim... Engellemiş sussun madem hala satsmada kendine ne... Bekçi gibi... Benim burda insanlara yardım etmemi bile istemedi buna nasıl iyi diyeyim ben ? herşeye karisiyo.. ona kim karıştı? Neyin peşinde?

Bunları yazmak istemezdim ama zorla yazdiriyo... Onun kimseyi düşünmesi yok düşünse adam gibi analizini yapar çıkar... uğraşan çabalayan kişilere laf söylemez...
Allah razı olsun... inanmayın boy, lesillere vallahi kendi aklinizla kademelenen.. bun, lar çok teh, li, keli ben olurum olmam dert, leri bı, len yardım edenleri kaçırmak zamanla anlarsınız... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Çaylak61 ()

Short miktarım düşük abi 0,33 olan liqi 0,25 e düşürdüm 0,33 gelecek diyorsan daha yüklü short açayım mı burdan

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Calss ()

Canım benim sıkma artık canını sen herkese yardım etmeye çalışıyorsun bunların başında da ben geliyorum ne desem az kalır Allah razı olsun.. Sen kendini biliyosun biz seni biliyoruz bitti..

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Teşekkürler ntmenx nasılsın? Biri şu ayhani alsın biri şu Ayhan hocaymis alsın başımdan:)))en büyük hoca o peki pes ettik da:))

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Mersi efenim sizede bereketli alış satışlar olsun

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Amiim sanada toprağım:)

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum