Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:33:04
EUR 35.9598 05:33:04
USD 34.5492 05:33:04
ALTIN ONS $2717.4500 05:33:04

Grafiği gönderen: VforVendetta•

20 Hafta sonra piyasadan çıkacağım. Ama o vakte kadar ben altlarda beklemeye devam edeceğim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Dipte tobo yaptı others , Eninde sonunda çıkmaya mahkum. İşte o zaman hem x/btc parite si ile btc /usdt paritesinin carpan etkisinden yararlanacagiz bence.

HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HeXagon© ()

Ustam bu others iyice saçmaladı, bu kadar Uzun sürede tepki bile vermedi, ne düşünüyorsun.

Bütün büyük olaylar gerçekleşti, fakat dahada düştüler

VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Orasi dogru kesinlik yok. Kisinin tatminkarligina kalmis diyebiliriz ozaman. Istedigimiz gibi gecer umarim.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Eyvallah hakkımızda hayırlısı olsun.

BRAVEHEART1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BRAVEHEART1 ()

Guzel özetlemişsiniz geçen Boğada 11. ay çoğu coin Ath yapmıştı:) Hayırlısı Olsun

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Ama ikinci dalganında olacağı kesin değil ki. Ben bildiğim gibi işleme yapacağım kendi adıma 11. Aya kadar altlarda bekleyeceğim tabiki kayda değer artış olmazsa o tarihe kadar satmam o ayrı konu ama ilk boğa zirvesi görürse gerekeni de yaparım:) Ama bence 11. Ay içinde manzara farklı olacak. Ytd.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Ilk dalga da giden coinler 2. dalga da ilk dalgada gitmeyen coinler kadar gidemeyecek sanki.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Dostum ben bütün hesabı ilk dalgada bitirecek şekilde yaptım. 2021 ikinci dalgayı hatırlıyorum. Çoğu alt çok kısa kalmıştı. btc , eth , bnb ve bir kaç majör hariç gerisi ilk dalganın ath sinin yarısına dahi yaklasamadi.

Neyse önce şu ilk dalgayı yaşayalım 11. Aya kadar inşallah şayet beklediğim gibi oluşursa ben ozaman bavulu hazırlarım.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Erken degil mi hcam. 2. tepe subat en gec mart sonra 2aylik mini bir ayi 2025 eylul ekim final ihtimali olabilir dusuncesindeyim. Eger alabilirsek 10x subat mart kacarim 2025 eylul ekim icin yurek kaldirmaz:)) en kotu 10x e stop koyup devam edilebilir.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

17 haftam kaldı. Bereketli olur umarım. İyi geceler.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Ben 11. Ayın ortasına kadar izleyeceğim kendi adıma. Eğer hedeflerim gelirse sonuca ozaman bakacağım.

Seda14 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seda14 ()

Sizin beklentinize göre herşey yolunda giderse altlar burdan 4kat çıkar mı 4kat çıkarsa bende zararımı kapatiyorum

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Ben 72 k da 2x sattığımı paylaştım. 1 x ile islemlere devam ettim zarar etti benimde. Ama en azından 2x dışarıda ve sağlam. Hayırlısı olsun diyelim.

Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Vallaha üstad çok dipten aldığım için çok rahatım. Ama kardan zarara girmek bile üzücü. Keşke satıp buralardan alsaymışım dediğim çok oluyor ama nerden bileyim 72 73 ten dönecek btc . Şimdiden sonra hedeflere sadık kalmaya devam. Hedefler geldikçe parça parça satışa başlayacağım inşallah. Bol kazançlar...

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Tsk. ederim. cvp icin

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Başlar yakında. Others. d. dipte ikili dip yaptı. Çok sağlam tepki verdi. İlk önce zararını kapatanlar çıkar, ardından kar edenler çıkar. En sona işi hiç bilmeyenler ve hedefi olanlar kalır:)

Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Avaxcan44 ()

Altlarda yaprak kımıldamıyor ki maalesef

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Merhaba , btc den ziyade altların dom. Na göre hesabımı yaptım. Son iki alt boğası grafikteki ana trend desteğinden başlamıştı. Benim others. d. hedefim. Minimum % 18.75 . bu zaten muazzam bir oran. Fazlası ile yeter bana. Tabi beklentim çalışırsa. Ytd.

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Merhaba sizin 18 haftada btc sizin hedef rakaminiz nedir veya maksimum rakaminiz nedir

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

18 haftam kaldı. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

btc 72 k test ederse ve eş zamanlı others. d. %13,50 civarı test ederse altlardaki hasar ciddi oranda kapanır.

Şu anda Btc 66400 usd t , Others. d. %10,10 seviyesinde. Artmaya devam ediyor Bu seviyeler durumu dengelemek için gerekli seviyeler.

Others. d. nin trend desteğinden 2 gümdür güç alması bana umut veriyor . Yatırım tavsiyesi değildir.

2BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Benim dışarıda daha 2x duruyor geçen yıldan buyana al sattan stokladığım. Kullanmak istemiyorum açıkçası . 1 x ise ekside ama ne yapacaksam bununla yapmaya çalışacağım. Altlar ivmeyi yakalarsa elimdeki de fazlası ile yeter .

Fedin faiz kararı zaten bir araç , karar tarihinde bence zaten fiyatlamanın çoğu tamamlanmış olur diye düşünüyorum. Bakalım artık nasıl yapacaklar.

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Fedin faiz indirimi eylülden önce gelmez diye düşünüyorum. Bakalım zaman gün be gün bize cevabı verecek. Bir gerçek var ki likiditesi olan kazanacak.

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Fikir alış verişi iyidir dostum. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Bakalım önce desteğe retest elbet yapabilir. Öyle bir durumda süreyi onay göre 20 hafta olarak belirlerim. Ama bence fedin fazi fiyatlaması ile a. b- d se.. iö.. şeri , ether spot etf si vs. aralığa kadar fiyatlaması tamamlanabilir gibi. En azından ilk büyük others. d. hareketi için.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Fikir paylaşayım sizinle dostum. Dibe carptigini ve ya carpacagini varsayarsak buralarda oyalanarak hareketini aralıktan sonra yapabilir. Bu da bir seçenektir. Ya da az yükselip tekrar bu desteği test edebilir. Others. d. ve usd t. d aylık grafiklere aldığında herdaim yükselen ivme içinde. Yanıltma payı yüksek. Ben ise tam tersi kasım aralığa kadar Alımları bitirmiş olacağım.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Trende ayak uydurabileceğini düşündüğüm coinler içinden seçtim. Bende çok daha fazlası var. Bunlar sadece bir kısmı.

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Merhaba neden bu 6 coin özel sebebi varmi? Beklenti?

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Selam dostum. Bence altların dominance other. d. ana trend desteğine çarptı. Hatta dünden buyana yukarı tepki vermeye çalışıyor. İlk dalgalanma kısa olanı destekten çıkışa başladıktan sonra yaklaşık 20 haftada others. d zirvesini tamamlıyor. Mevsimdel döngü değilde destekten zirveye dominance çıkış sürecine göre beklentm.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

İlk iki tanesi Aralık ile ya mayis ya da haziranda tepe yapmış. Bu sefer sen aralıkta çıkacağım diyorsun. Sebep nedir? :)

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

20-06-2024 tarihinde 6 adet alt için fiyatlar aşağıdaki şekilde. Bakalım yaklaşık olarak 120 gün sonra fiyatlaması nasıl olacak. Kıyaslama yapabilmek için kendime not düşüyorum.

Doge 0,1229 usd t
Matic 0,58 usdt
Xrp 0,4935 usdt
Atom 6,93 usdt
Suı 0,8677 usdt
wld 2,815 usdt

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum