Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (133)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Dostça konuşuyorum.
Her söze cevap yetiştirme derdini bırakın. Size ikram ettiğim bilgiyi dikkate alarak ne dediğimi anlama gayretine girin. Zararı çıkarmak istiyorsanız bilmiyor görünen çok bilmiş havalarını değil, gerçek tevazu sahiplerini örnek alın. Herkese danışan ortada kalır. Sizi ciddiye alıp yazınca akıl veren haminne rolünü giyinmeyin. Ağız kapalı kulaklar açık olsun.
Sorduğunuz sorular heybenizin delik olduğunun kanıtı.
Artık öğrenin. Yoksa yeniden konfor alanına...
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Piyasa hareketlerini takip edin. 30 dk üzeri mumların hareketleri mumun oluşumu esnasında kimin ne yaptığını aşikar eder.
Mesela siz malı kaptırdık dediğinizde aslında piyasaya mal çakıyorlardı. 10.40 daki MEGAP hareketinin ardından fiyat düşüşe geçti. Aynı hareketin tersinde de malı topluyor olacak pala.
Takip candır.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Geriye sayımı başlattınız
10...
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()bntas yok bende...
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Duruyor. Yarını bntas a atmıştim. Önce pişman olmuştum ama şimdi iyiki almışım diyorum. Bntasta duruyor değil mi
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Gayet güzel gidiyor.. )Duruyor mu sizdeki..
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Piliç döner nasıl gidiyor:)
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Çok teşekkür ederim hocam emekleriniz için...