Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (133)
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Pardon! Bunu banamı dedin
Karaa_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()O işler bende yok sizde var işte x tir te dır herylerdesiniz maşallah iş güç olmayınca
Ü_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Ya x siz olurmu, onca emek ver sabahlara kadar x siz kendini yalnız hissedersn alışmıssn yedk hesp bul bence
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Cümlemizden amin
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()Benim x te y de isim olmaz olurmu yaa sana dua ediyorum işte
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Sağ ol da ben iyiym dualk bir şeym yok, sen x te dua et bence emeklern boşa gitmesn yazık
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()24-26 arası diyince 25.50 den daldım bugün..)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Bütün kahve haklarımı kullandım sağolsun..)
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Fırsatları sağlam kağıtlarda değerlendirsinler herkesin kazancı bereketli olsun dedi
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Çok teşekkür ederim...
Gopartırım_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()Bak sana dua ediyorum işte yoksa kime dua edeyim başka
1BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Rica ederim berektini görün hayırlı olsun
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()@Gopartırım_06. Hedef için çok teşekkür ederim kardeşim bugün aldım...
2BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Son arz lardaki yazılım ve teknlj hisselerine uzak mis 30 lar bile supriz olmaz örnek agrot mus
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Ayrıca PC paylasimi üzerinden yazmasa dedi Selda abla ya dedik neg anlamadı nokta direncte döndü
1BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Dayım ayces de tavan larini sayiyormus kefil e gerek yok sözü senet tır dedi
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Takip edeyim
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()O krediyi versin Ben bilirim ne yapacağmı, bu fiyatları bir daha görmeyebiliriz kefil de bulurm
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Çimento alacaksan Nuh UV tut tpras THY doas alacaksa kredi açarım diyor dayim
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()İçimdn bi ses herşryi sat konya al tam zamnı şimdi diyr, kuzenne bi kredi açsn, 3 ay vade senet verirm olmzmı:)
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Sabah emir girdim almadı şu saatler blmm ne dedi:(
2BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Taş toprak sektör olarak narkozlandi konya bedelsiz haberi gelmedi ayrıca pahalı olması sebebiyle olumsuz fiyatliyor 8480 destgi önemli