Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (133)
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()hahaha agzına sağlık senın dayın ınsanları ıyı tnıyor işte her civcivin eti yenmez...
öyle uzaktan yok degerlısın yok sevuyorım demekle olmaz nasıl olsa bu civciv garantı kafeste başka civcivlerde olsun arayışında olunca ınsan elındekını de kaybeder dayına selam soyle kbrıt alsın gelsın ortalıkta kutk çok yakacaz hepsını
Gopartırım_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bir hisse ismi vereyim size. Bunu temel analizden anladığını sananlar öyle bir aldılar ki hisse iki yıldır bir türlü düşemiyor:
HEKTS.
İnanılmaz ama gerçek. Böyle meşhur hisseler aynı zamanda ardlarında en çok enkaz bırakanlardır.
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bu formasyonları kim neden uydurmuş diye sormalıyız aslında.
Bunları düşerken malı satmak, çıkarken de malı elinizden almak için uydurmuş olamazlar mı?
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Sizin için yazdıklarımı sabırla okursanız sonunda kazanan siz olacaksınız.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Ayrıca çanak ve kulp, yengeç kelebek formasyonları, bayrak veya flamalar...
Bunları bir ben mi biliyorum diye bir türlü sormaz insan kendine.
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yani temel analiz bilmek lazım anlamak için diyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bize üstün gelen genellikle sabırsızlıkla bir an önce kazanma isteğidir. Tabi bir de herkesin takip ettiği ema, ichimoku bulutları bolinger bandları, vesairedir.
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Üzülerek şunu söylemeliyim: Yanlış sorunun doğru cevabı olmaz.
Direnç ve destek nedir bunu bilmeliyiz önce. Direnç ve destek tanımları çoğunlukla fiyata göre yapılmaktadır. Bu büyük bir hatadır. Toplu alış ve toplu satış olan yerler alış için destek satış için dirençtir. Bu da çoğunlukla bir fiyat değil, bir fiyat bandıdır. Kimi zaman bu bandlar aşılsa da çoğunlukla alış veya satış devam eder. Özellikle de hisse senedi için durum böyledir. Çünkü alış veriş bilanço bazlı fiyatlanır.
Teknik açıdan gelmeyecek fiyat yoktur. Ama temel analize göre asla gelmeyecek fiyat vardır. Bu fiyatlama neden, neye göre yapılır bilmediğimiz için çoğunlukla teknik analizin derinlerinde kayboluruz.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam size birşey sormak istiyorum bir hissenin dirençte geçemediğini nasıl anlarız, günlük grafikte takibini yaparak kaç günlük mum kapanışı izlemeliyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Civcvi muratgiln damındn uçurdulr suyuna da pilav pişirdilr
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Cvciv e gurban ederim o klitesizi o kadar hkreti yemiş ssmus cvciv bile gagalard
Ü_han için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Dibi sıyırmış on binler de kar satışı gelebilir dayım beş binlerde drift yapmış X2 gonya yolunda
1BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Civcivlerin cinsi iyi değilmş kesp yedik bitti, sıra kelle paçada
1BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Mayısta gonya yolu tadilattaydı, haziran İnşallah sol şeritten son sürat gideriz ne dersin kuzime sor bakım o ne diyor
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Cvcvlere yem atmaya gidecektir
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Önceki yazdığım mesajın her kelimesi tecrübe ile oluşmuştur.
Dikkatle ve tekrar tekrar okuyun. Her bir kelimeyi inceleyin.
Mum oluşumu ne demek, fiyat örüntüsü nedir, örüntüde yırtılma nedir, lütfen kafa yorun.
Çünkü samimiyetle size yardım etmek istiyorum. Ancak uzman yüzücüler boğulmakta olan birine yardım etmeden önce kişinin tamamen hareketsiz kalmasını beklerler. Çaresizce soru sormayı bırakın. Verilen kaliteli ipuçlarının izini sürün. Otobanda bir o yana bir bu yana koşarsanız kaza kaçınılmazdır. Bırakın araçlar hızla aksın. Siz durağa yürüyün. Muhakkak otobüs gelecektir.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Hoş geldin sister'ım , gitme kal bu şehirde
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 (); )) daha gelmem diyordu en son gonya yolunda kalmış (
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Yok bee, erol taş gibi adamdı rahmetli, ben hiçte sevmezdm ikisinde
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Dayına selam söyle borçlarını ödesin, garaambr derneğindekilern selamı varmış de o anlr
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Dayım kafa gopartmam için beni gönderdi önünüze atacam kelle leri
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Burcuda oğlak değil ama keçi inadı var, istemezse ses vermez, hatta selam sabah vermez, azıcık vefasızfır
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()Bana kelle paça borcu vardı görürsen hatırlat seldacım
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()Aysel y. oglu gün gelir unutursun...
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Yazdıklarımı dikkatle okuyunuz.
Mum oluşumu esnasında dedim.
Önceki mum sonraki mum demedim.
MEGAP aylık mum oluşumu esnasında yeniden yukarı döneceğini biliyordum. Bu nedenle telaşa kapılmadım. İhtiyacım kadarını satmak için uygun aralığa gelmesini bekledim ve yükselmenin sonunda fiyat örüntüsünde oluşan yırtılmayı görünce 10.06 dan kısmi çıkış yaptım. Şimdi düşüşü kolluyorum, malımı yerine geri koymak için. Allah nasip ederse de başaracağım. Bu bir anlatıcı ile değil, tecrübe ile kazanılacak bilgi. Sizi size öğreten olmaz. Bu sizin kendinize borcunuz. Artık yakınmaları bırakın. Talep eden olun. Seyirci olmayın.